Appartement verkopen

Appartement verkopen

Een eerlijk verkoop advies

Het beste verkoop plan

Groot zoekersbestand

Waarom een Boek & Offermans Makelaar?

  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Regionale expertise en Limburg breed actief.
  • Groot scala aan diversiteit van woningen/appartementen
  • Extra capaciteit in huis, meer dan 30 medewerkers
  • Het beste verkoopplan

Er is veel vraag naar
uw appartement

U vraagt zich wellicht af; is het momenteel een geschikte periode om mijn appartement te verkopen? Ja, regelmatig benaderen woningzoekers ons met de boodschap dat zij op zoek zijn naar een koop appartement. Er heerst een schaarste aan beschikbare appartementen, hierdoor hebben wij veel potentiële kopers in ons zoekersbestand.

Is uw appartement hierdoor dan ook meer waard geworden? Vaak is dit het geval. De waarde is echter van veel factoren afhankelijk; locatie, vloeroppervlakte, huidige staat en bouwjaar. Om een indicatie te krijgen over de waarde van uw appartement komen wij graag langs voor een gratis waardebepaling.

Vrijblijvend kennismaken

Naam & adres: (vereist)
Postcode & Plaats: (vereist)
Telefoon & E-mail: (vereist)
Doel van de waardebepaling:
Privacyverklaring
Door een vinkje te plaatsen gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind u in onze Privacyverklaring.
10 Verkooptips

10 verkooptips

Een huis verkopen doe je niet zomaar. Het is een belangrijke beslissing waar veel bij komt kijken. Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring met het succesvol verkopen van diverse woningen. Hoe bereik je de juiste doelgroep? Wat is de juiste vraagprijs? Graag delen wij 10 van onze verkooptips!

Het Boek & Offermans verkoopplan

Appartement verkopen

Kennismaking /
waardebepaling

Een prettige kennismaking vinden we belangrijk, we moeten immers goed samenwerken bij de verkoop van jouw woning. De uitkomst is een vraagprijs waarbij je het meest gebaat bent: ‘Een realistische vraagprijs!’

Appartement verkopen

Woning verkoop
gereed maken

De eerste indruk is erg belangrijk. Zorg dat de woning er netjes uitziet. Ruim hal en kamers op en investeer indien nodig in een kleine onderhoudsbeurt. Onze makelaars adviseren je graag!

Appartement verkopen

Bezichtigingen
uitvoeren

Onze makelaar coòˆrdineert en begeleidt de bezichtigingen en is de contactpersoon voor potentièˆle kopers en kunnen bij hem/haar terecht met alle vragen over de woning. Het inzetten van de makelaar is een belangrijk contactmoment.

Appartement verkopen

Onderhandelingen
met kopers

Niet in iedereen schuilt een geboren verkoper. Daarom is het fijn dat je het niet zelf hoeft te doen, maar kunt overlaten aan onze makelaar. Deze weet van de hoed en de rand en staat je bij met advies.

Appartement verkopen

Ondertekenen
koopovereenkomst

Samen met de koper spreek je een verkoopprijs af. Daarnaast maak je samen afspraken over belangrijke onderdelen van de overeenkomst. Zoals datum van levering, lijst roerende zaken en ontbindende voorwaarden.

Appartement verkopen

Naar de
notaris

Het verkoopproces is bijna afgerond. De laatste stap is het ondertekenen van de akte van levefing bij de notaris en het afronden van het financiële gedeelte. De nieuwe eigenaar krijgt na het ondertekenen van de akte alle sleutels.

Vrijblijvend kennismaken?

Gesprek aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie