Korte communicatielijnen
Bewezen succesformule
Groot zoekersbestand
Bedrijfspand kopen

Bedrijfspand kopen met
Boek & Offermans

Een bedrijfspand kopen vraagt om specifieke kennis van veel aspecten. Boek & Offermans inventariseert en analyseert alle factoren die voor u een rol spelen.

Ons team bestaat uit gespecialiseerde en goed opgeleide makelaars met een uitstekende kennis van de lokale en regionale markt. Onze sterke regionale kennis en marktpositie gecombineerd met een landelijk relatienetwerk van Dynamis biedt een fantastisch uitgangspunt voor een geslaagde transactie.

Verder kijken
Wij kijken verder dan onze neus lang is. Want wat zijn de groeiverwachtingen van jouw bedrijf? Welke voorzieningen heb je nodig? Waar komen de klanten vandaan? En hoe zit het met de bereikbaarheid van jouw bedrijf?

Bedrijfspand kopen

Jouw aankoopmakelaar

Op zoek naar de geschikte bedrijfshuisvesting? Wij helpen graag bij de zoektocht. Niet alleen als aankoopmakelaar, maar ook door je als eerste op de hoogte te stellen van nieuw bedrijfsaanbod. Geef je wensen door en schrijf je gratis in als zoeker.

Wij hebben het grootste bedrijfsaanbod in Limburg. In ons aanbod tref je diverse soorten bedrijfspanden aan in heel Limburg, die aansluiten op jouw wensen. Bovendien voorzien wij je van juridisch advies en helpen bij de onderhandelingen.

Meer informatie over hoe wij je kunnen helpen?

Hulp nodig of wil je gewoon meer informatie? Wij staan voor je klaar! Wij maken graag kennis en vertellen je meer over onze werkwijze.

Naam & adres: (vereist)
Postcode & Plaats: (vereist)
Telefoon & E-mail: (vereist)
Privacyverklaring/>Door een vinkje te plaatsen gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind u in onze Privacyverklaring.