Korte communicatielijnen
Bewezen succesformule
Groot zoekersbestand
Bedrijfspand verkopen

Bedrijfspand verkopen
met Boek & Offermans

Voor de verkoop van jouw winkelpand, kantoorruimte of bedrijfspand ben je bij onze bedrijfsmakelaars aan het goede adres. Wij beschikken over een omvangrijk netwerk in heel Limburg en volgen de markt op de voet. We kennen Limburg en kunnen je zodoende optimaal adviseren over de verkoop mogelijkheden van jouw vastgoed.

Zakelijk Limburg kennen we als geen ander. Daardoor kunnen we je eerder aan de juiste match helpen. Wij kennen de ondernemers en zij kennen ons. Maak gebruik van ons netwerk!

 • Door onze vasthoudende aanpak realiseert u in de meeste gevallen een hogere prijs.
 • We hebben korte lijnen, zodat u snel antwoord krijgt.
 • Wij zijn lid van de NVM en van Dynamis. Dat zorgt voor een landelijke dekking en een regionale diepgang.
 • Strategie en aanpak op maat.
Bedrijfspand verkopen

Jouw verkoopmakelaar

Het verkopen van een bedrijfspand is een ingewikkeld zakelijk en juridisch proces. Onze verkoopmakelaars kennen de (Limburgse) markt en weten wat er speelt. Ze zijn experts in onderhandelingen en hebben veel kennis. Onze makelaars zijn er voor de antwoorden en zorgen voor een zorgeloos verkoopproces. Je kunt op ons vertrouwen.

Bedrijfspand verkopen

Innovatie in vastgoedpromotie

Reclame zuilen
Op diverse prominente locaties in Heerlen maken we gebruik van reclame zuilen. Een unieke manier om uw object onder de aandacht te brengen.

Opvallend en verrassend
De presentatie heeft een hoge attentiewaarden én met een relatief lage investering bereikt u een groot aantal mensen. Uw object 7 dagen per week, 24 uur per dag in de spotlights. De advertentie wordt op iedere zuil minimaal 600 keer per dag 6 seconden lang weergegeven.

Vraag uw makelaar naar de mogelijkheden!

  Meer informatie over hoe wij je bedrijfspand verkopen?

  Hulp nodig of wil je gewoon meer informatie? Wij staan voor je klaar! Wij maken graag kennis en vertellen je meer over onze werkwijze.

  Naam & adres: (vereist)
  Postcode & Plaats: (vereist)
  Telefoon & E-mail: (vereist)
  Doel van de waardebepaling:
  Privacyverklaring
  Door een vinkje te plaatsen gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind u in onze Privacyverklaring.