Korte communicatielijnen
Bewezen succesformule
Groot zoekersbestand

Vastgoedbelegging

Onze parate kennis, gedrevenheid en onze betrokkenheid bij uw belangen, stellen ons in staat om investeringskansen te signaleren. Vervolgens zetten we samen met u de koers uit.

Investeren in stenen
Nu er nauwelijks nog rente wordt gegeven op een spaarrekening is het extra aantrekkelijk om in vastgoed te beleggen. Investeren in stenen, zoals het in de volksmond heet, kan veel opleveren.

De keuzemogelijkheden zijn groot. Zo kunt u investeren in eengezinswoningen, studentenkamers, appartementen, zorgwoningen, vakantiehuizen, garageboxen of seniorenwoningen. Maar ook in de zakelijke sector zijn er vele opties, zoals winkelcentra, loodsen en bedrijfsverzamelgebouwen.

Er zijn veel factoren om rekening mee te houden bij het investeren in vastgoed en de regionale verschillen binnen Limburg zijn groot. Daarom is het verstandig om de experts van Boek en Offermans Makelaars in te schakelen.

Beleggingsobject
verkopen

Met onze jarenlange ervaring op de vastgoedmarkt in Limburg met u verzekerd van succes. Ons diepgewortelde lokale netwerk in combinatie met ons partnerschap in Dynamis zijn de ingredienten voor succes. Wij kennen de markt en de markt kent ons. Afgelopen tijd verkochten wij dan ook vele beleggingsobjecten. Ook verkopen? Neem contact op!

Beleggingsobject
kopen

Investeren in stenen is altijd een goed idee, zeker met de huidige spaarrentes. Het beleggen in vastgoed is echter een vak apart, er zijn vele factoren waar u rekening mee moet houden. Wij staan u graag bij met raad een daad. Neem contact op!