Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object

Albert Cuypstraat 1 e, Venlo 5914 XE Venlo

5914 XE Venlo huurprijs € 790 p.m.

Omschrijving

Kantoorruimte met 2 eigen parkeerplaatsen te huur in hoogwaardig en representatief kantoorverzamelgebouw. De beschikbare kantoorruimte bestaat uit één ruime kamer en 2 parkeerplaatsen, is gelegen op de derde verdieping en is ca. 95 m2 groot (inclusief aandeel in de gemeenschappelijke m2's). Het gebouw telt in totaal 1.481 m2 VVO. De overige m2's zijn inmiddels verhuurd aan Boei, Meditel,...

Locatie

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Venlo

Uitgebreide omschrijving

Kantoorruimte met 2 eigen parkeerplaatsen te huur in hoogwaardig en representatief kantoorverzamelgebouw. De beschikbare kantoorruimte bestaat uit één ruime kamer en 2 parkeerplaatsen, is gelegen op de derde verdieping en is ca. 95 m2 groot (inclusief aandeel in de gemeenschappelijke m2's). Het gebouw telt in totaal 1.481 m2 VVO. De overige m2's zijn inmiddels verhuurd aan Boei, Meditel, Scaldis en diverse bewindvoerders.

De entree van het gebouw biedt ruimte voor de presentatie van uw bedrijf, daarnaast is er de mogelijkheid om uw bedrijf te presenteren op de reclamezuil aan de straat evenals op de muur bij binnenkomst. Het gebouw is toegankelijk via een tochtsluis welke leidt naar een hal met toiletten, lift en trapopgang naar de verdiepingen. Aan de rechterzijde van het gebouw is de parkeerplaats gesitueerd en aan de linkerzijde van het gebouw bevindt zijn een gezamenlijke fietsenstalling en 2 bankjes geplaatst.

2de verdieping (per lift en trap bereikbaar):
Gezamenlijke hal met toiletten (dames en heren gescheiden) en afsluitbare pantry.

Kantoorruimte aan de achterzijde ter grootte van ca. 68 m2

Huren in een bedrijfsverzamelgebouw is ideaal aangezien u de beschikbare faciliteiten en dus ook de kosten met andere huurders deelt. U bent zelf niet verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken met uitzondering van de schoonmaak van uw eigen kantoorruimte.

Naast vermelde huurprijs zijn er servicekosten verschuldigd. Op basis van voorschotbedragen behoren de volgende, door verhuurder te verzorgen voorzieningen, tot de servicekosten:
- Gas, elektra (o.a. stookkosten);
- Glasbewassing buitenzijde;
- Liftonderhoud;
- Onderhoud gemeenschappelijk groen;
- Onderhoud luchtbehandeling en cv-installatie;
- Jaarlijkse controle brandblussers, automatische deuren en alarminstallatie.

De kantoren zijn afgewerkt volgens een hoog afwerkingsniveau. De kantoren zijn van elkaar gescheiden met kalkzandsteen binnenmuren, deels met glasinzetten. Zowel de gemeenschappelijke ruimten als de kantoren zelf zijn voorzien van systeemplafonds met inbouwarmaturen, vloerafwerking en diverse elektra- en UTP aansluitingen . Iedere verdieping beschikt over een eigen pantry met keukenblokje en voldoende ruimte voor gecombineerd gebruik als repro- ruimte.

Het kantoorgebouw is goed bereikbaar met eigen vervoer en openbaar vervoer. Op ca. 5 autominuten afstand bevindt zich de autosnelweg A67 (Eindhoven- Venlo) en ook de A73 (Echt- Nijmegen) is op korte afstand gelegen. Een bushalte bevindt zich in de directe nabijheid. Het Trefcenter en de bedrijventerreinen Veegtes en Noorderpoort zijn eveneens op korte afstand gelegen. Dankzij een aansluiting van de A73 op de A74 is ook het Duitse achterland eenvoudig te bereiken.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs huurprijs € 790 p.m.
Huur BTW belast ja
Aangeboden sinds 11 maandens, 1 weken, 6 dagens geleden
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 2001
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Albert Cuypstraat 1 e
Plaats Venlo
Land NL
Ligging in woonwijk
Kantoor
Oppervlakte 95 m²
Oppervlakte in units vanaf 95 m²
Verdiepingen 1
Voorzieningen inbouwarmaturenliftente openen ramenkabelgotensysteemplafondtoiletpantryverwarmingkamerindeling
Energie
Energielabel C
Energielabel einddatum 2022-01-01
Onderhoud
Onderhoud binnen uitstekend
Onderhoud buiten uitstekend
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.