Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object

Amstenraderweg 6 b, Hoensbroek 6431 EL Hoensbroek

6431 EL Hoensbroek vraagprijs € 249.000 k.k.

Omschrijving

REPRESENTATIEVE KANTOORRUIMTE | 195 m² VVO

OBJECT
Aan de rand van het centrum mogen wij u dit fraaie kantoorobject te koop aanbieden. Het geheel is keurig onderhouden, modern van opzet en voorzien van veel moderne faciliteiten. Zo is er beschikking over een beluchtingssysteem, radiatoren verwarming, grotendeels betegelde (natuursteen-look) vloeren, diverse keurige toiletvoorzieningen, pantry,...

Brochure

Download de brochure van Amstenraderweg 6 b, Hoensbroek.

Download brochure

Locatie

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Heerlen

Uitgebreide omschrijving

REPRESENTATIEVE KANTOORRUIMTE | 195 m² VVO

OBJECT
Aan de rand van het centrum mogen wij u dit fraaie kantoorobject te koop aanbieden. Het geheel is keurig onderhouden, modern van opzet en voorzien van veel moderne faciliteiten. Zo is er beschikking over een beluchtingssysteem, radiatoren verwarming, grotendeels betegelde (natuursteen-look) vloeren, diverse keurige toiletvoorzieningen, pantry, strak afgewerkte wanden en plafonds, diverse kantoren, spreekkamers, opslag, secretariaat en ontvangstruimten. Voorts oogt het gebouw aan de voorzijde modern, uniform en is de totale uitstraling uitstekend. Onder meer voor zowel kantoorgebruik als praktijkdoeleinden is het object uitermate geschikt.

LIGGING
Dankzij de ligging enerzijds aan de rand van het winkelkerngebied en anderzijds grenzend aan een woongebied zijn de opties talloos te noemen. Gezien voornoemde uiteenzetting zijn mogelijkheden voor uw onderneming talloos en (lokale) verzorgingsgebieden gevarieerd. Het winkelkerngebied kenmerkt zich door een gezonde mix van landelijk opererende ketens en gerenommeerde lokale middenstand.
De bereikbaarheid via verbindingswegen (richting onder anderen Heerlen, Maastricht, Eindhoven) zijn gunstig alsmede nabij gelegen busverbindingen.

Hoensbroek is gelegen in ‘Parkstad Limburg’, deze dynamische regio telt ruim 255.000 inwoners. Daarnaast liggen Duitsland en België direct naast de deur. In zijn totaliteit betreft het een ruim 800.000 inwoners tellend internationaal verzorgingsgebied.
Onder meer publiektrekkers zoals Snowworld, Museumplein Limburg, Wereldtuinen Mondoverde, het WMC en Pinkpop zorgen op jaarbasis voor een miljoenenpubliek. Voorts is onlangs de award ‘Tourism for Tomorrow’ toegekend aan Regio Parkstad door het ‘World Travel & Tourism Council’. In Parkstad werken ruim 106.000 mensen bij circa 15.000 bedrijven en instellingen. Speerpunten zijn nieuwe energie, toerisme/recreatie, zorg, financieel-administratieve dienstverlening en de ontwikkeling van een overall retail centrum.

METRAGE
Verdieping Omschrijving Oppervlakte
Begane grond Kantoorruimte circa 195 m²
(De inpandige brandgang van +/- 10 m² is niet in voornoemde metrages opgenomen)

PARKEREN
In de omgeving zijn volop parkeergelegenheden beschikbaar. Tegenover het object is een parkeerterrein gelegen waar met behulp van een blauwe schijf geparkeerd kan worden. Daarnaast kan men in diverse aanloopstraten vrij parkeren. In de directe omgeving zijn circa 4 grote parkeerterreinen te vinden.

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Hoensbroek Centrum', vastgesteld op 17 september 2009. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'centrumvoorzieningen'. Huurder dient zelf bij de gemeente Heerlen te verifiëren of zijn bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan. Onder andere toegestaan zijn: detailhandel, dienstverlening, kantoren en horeca.

VRAAGPRIJS
Vraagprijs € 249.000,- k.k.

ZEKERHEIDSTELLING
10% van de koopsom te voldoen uiterlijk 10 dagen na het verlopen van eventueel overeengekomen ontbindende voorwaarden.

KOOPOVEREENKOMST
Koopovereenkomst op basis van het standaard NVM model.

OPLEVERING
In huidige leeg, ontruimde en onverhuurde staat.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor te Heerlen, 045 – 574 32 33.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs vraagprijs € 249.000 k.k.
Koop BTW belast nee
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 1970
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Amstenraderweg 6 b
Plaats Hoensbroek
Land NL
Ligging winkelgebied stadscentrum
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 270 m²
Kantoor
Oppervlakte 195 m²
Oppervlakte in units vanaf 195 m²
Verdiepingen 1
Voorzieningen inbouwarmaturentoiletpantryverwarmingkamerindeling
Winkelruimte
Oppervlakte 195 m²
Oppervlakte in units vanaf 195 m²
Horeca toegestaan ja
Onderhoud
Onderhoud binnen goed tot uitstekend
Onderhoud buiten goed tot uitstekend
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.