De Flammert 1002 F - H , 5854 NA, Bergen l

  • A
€ 950 p.m.
Nieuwsgierig naar dit object?
Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.

Omschrijving

Unieke kans: Te huur kantoorpand op zicht locatie De Flammert 1002 F en H. Dit prachtige kantoorpand gelegen aan De Flammert 1002A-J biedt een perfecte combinatie van modern design, energie-efficiëntie en ruimtelijke mogelijkheden. Met een bouwjaar van 2012 en een...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 3070 m²

Bedrijfstakken in

Downloads

Unieke kans: Te huur kantoorpand op zicht locatie De Flammert 1002 F en H.

Dit prachtige kantoorpand gelegen aan De Flammert 1002A-J biedt een perfecte combinatie van modern design, energie-efficiëntie en ruimtelijke mogelijkheden. Met een bouwjaar van 2012 en een energieklasse A-label, voldoet dit pand aan de hoogste normen op het gebied van duurzaamheid en comfort.

Met een totale verhuurbare oppervlakte van maar liefst 1.330 m² aan kantoorruimte en 1.393 m² aan bedrijfsruimte, biedt dit pand een scala aan mogelijkheden voor verschillende soorten bedrijven. Of je nu op zoek bent naar een inspirerende werkom-geving, voldoende ruimte voor je team of de ideale locatie om je bedrijf uit te breiden, De Flammert 1002 A-J en 1200 a-c heeft het allemaal.

De ligging van het pand is uitstekend, met goede bereikbaarheid via de nabijgelegen snelwegen en openbaar vervoer. Daarnaast zijn er voldoende parkeerplaatsen beschikbaar voor zowel medewerkers als bezoekers. De Flammert 1002A-J bevindt zich in een dynamische en professionele omgeving, met diverse bedrijven en voorzieningen in de buurt.

Samengevat biedt het kantoorpand De Flammert 1002A-J:

Bouwjaar 2012 en energieklasse A, wat resulteert in lagere energiekosten en een duurzame werkomgeving.
Modern design en flexibele indeling van de kantoorruimtes, waardoor een inspirerende en efficiënte werkomgeving wordt gecreëerd.
De ruime en lichte kantoorruimtes zijn flexibel in te delen en bieden alle voorzieningen die je nodig hebt om efficiënt te werken. De bedrijfsruimte is ideaal voor opslag, logistiek of productie, en kan worden aangepast aan jouw specifieke behoeften.
Uitstekende bereikbaarheid en voldoende parkeergelegenheid, zodat zowel medewerkers als bezoekers comfortabel kunnen reizen.
Een professionele omgeving met diverse bedrijven en voorzieningen in de nabijheid.

Indeling kantoren :
Aan de zuidzijde van het object bevinden zich kantoorruimten met eigen parkeerplaatsen. Deze ruimten kennen een begane grond en verdieping en de volgende indeling:
- begane grond : centrale hal, met trap naar verdieping en links en rechts kantoorruimten. Achter de trappartij bevinden zich de c.v.-ruimte, meterkast, dames- en herentoiletten. Keuken met boven- en onderkasten en vv vaatwasser. Vloeren en wanden van de toiletten zijn betegeld het voorportaal heeft een wastafel met spiegel.
- verdieping : via het bordes en aangrenzende gang worden de kantoorruimten bereikt met technische ruimte en dames- en herentoiletten. De wanden zijn gestukadoord, plafonds afgewerkt middels systeemplafonds met inbouw apparatuur. In de kantoorunits zijn opslaande ramen aanwezig.
Type installaties : gasgestookte combi-ketel in combinatie met een WTW installatie, in verlaagd plafond ingebouwde airco units, en brandmeld- en inbraakinstallatie.

Aan de zuidzijde van het object zijn twee kantoorruimten met ieder 4 parkeerplaatsen beschikbaar.

- De Flammert 1002 F bevindt zich op de begane grond en omvat 174 m², de huurprijs bedraagt € 1.000,-- per maand exclusief BTW en
- De Flammert 1002 H is op de verdieping gelegen en heeft een oppervlakte van 174 m², de huurprijs is € 950,-- per maand exclusief BTW

Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te plannen en ontdek zelf de vele mogelijkheden die dit pand te bieden heeft.

Toon meer

Algemeen

Huurprijs € 950 p.m.
Servicekosten BTW belast Ja
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwjaar 2012
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres De Flammert 1002 F - H
Plaats Bergen l
Provincie Limburg
Land Nederland
Ligging
  • Bedrijventerrein
  • Kantorenpark

Parkeerplaatsen

Niet-overdekt aantal 4

Bedrijfsruimte

Bedrijfshal oppervlakte 2723 m²
Oppervlakte in units vanaf 174 m²
Kantoor oppervlakte 347 m²

Energie

Energielabel A
Energielabel index 0.94
Energielabel einddatum 2029-07-29

Onderhoud

Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed

Bedrijfstakken in

Ontdek de bedrijfsruimte

De Flammert 1002 F - H, 5854 NA, Bergen l

Locatie

De Flammert 1002 F - H, 5854 NA, Bergen l

Nieuwsgierig naar dit object?
Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.

Cookiebeleid

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie