Ganzeweide 177 -177A , 6413 GE, Heerlen

  • D
€ 580.000 k.k.
David Israel KRMT
Heeft u vragen?
Neem contact op met David
Nieuwsgierig naar dit object?
Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.

Omschrijving

TE KOOP | RIANTE BEDRIJFSRUITE MET BOVENWONING € 580.000,- kosten koper Bedrijfsruimte ca. 715 m² / woning ca. 185 m² ALGEMEEN Het betreft hier courante bedrijfsruimte met fraaie bovenwoning van in totaal circa 900 m² gelegen in de wijk Ganzeweide in Heerlen. De...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 731 m²

Bedrijfstakken in

Downloads

TE KOOP | RIANTE BEDRIJFSRUITE MET BOVENWONING

€ 580.000,- kosten koper

Bedrijfsruimte ca. 715 m² / woning ca. 185 m²

ALGEMEEN
Het betreft hier courante bedrijfsruimte met fraaie bovenwoning van in totaal circa 900 m² gelegen in de wijk Ganzeweide in Heerlen. De bedrijfsruimte en woonruimte hebben separate huisnummers en zijn separaat te betreden via eigen ingang. De bedrijfsruimte meet een oppervlakte van circa 715 m² en is thans in gebruik als auto herstel garage. De ruimte is courant van opzet met showroom en buitenterrein aan de voorzijde. Aan de achterzijde is de werkplaats met kantoortje gelegen met aansluitende opslagruimte. Ieder deel van de bedrijfsruimte is voorzien van een eigen overheaddeur. De bovenwoning meet ca. 185 m² en is thans door de verkoper bewoond. Als koper kunt u de woning bewonen of verhuren. De woning is onderverdeeld in huiskamer met keuken, drie slaapkamers met badkamer en berging. Aan twee zijden is een dakterras aanwezig. Het geheel is zeer goed onderhouden en is daarmee instapklaar.

VOORZIENINGEN
Showroom
Opgebouwd uit deels baksteen, deels geïsoleerde sandwichpanelen met bitumen dakbedekking. Voorzien van tegelvloer, systeemplafond met inbouwarmaturen, verwarming middels radiatoren.

Werkplaats /opslagruimte
Opgebouwd uit deels baksteen en deels betonblok met houten dakconstructie bedekt met geïsoleerde sandwichpanelen en bitumen dakbedekking. Zowel werkplaats als opslagruimte voorzien van recent geplaatste lichtkoepels. Deze ruimtes zijn voorzien van gladde betonvloeren.

Bovenwoning
Entree met gang voorzien van twee lichtkoepels waaraan toegang naar alle vertrekken. De woonkamer/keuken is voorzien van een nette keuken met moderne inbouwapparatuur. Hier zijn een gashaard een airco aanwezig. Voorts is de badkamer voorzien van moderne douche, dubbele wastafel. Het toilet is apart toegankelijk. De wanden van de woning zijn geïsoleerd en alle kunststof kozijnen zijn voorzien van HR-glas. Aan de voorzijde is een dakterras naast de voordeur en aan de achterzijde is een dakterras aangrenzend de keuken.

PARKEREN
Parkeren voorzien op het voorste buitenterrein (tentoonstellen) alsmede aan de zijkant en achterkant op eigen terrein.

BTW BELAST
Nee

OPLEVERINGSNIVEAU
In de huidige staat, leeg en ontruimd. Eventuele overname van inventaris bij gebruik als automotive bedrijf is bespreekbaar.

ZEKERHEIDSSTELLING
Waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom. Koper dient deze binnen 2 weken na overeenstemming bij de desbetreffende notaris te deponeren.

KOOPOVEREENKOMST
De koopovereenkomst wordt opgesteld volgens het standaardmodel van de NVM.

ONDERZOEKSPLICHT
Koper is ten alle tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van het object.

ENERGIELABEL
Woning: Label D geldig tot 30 juni 2031
Bedrijfsruimte: N.V.T.

LIGGING
Gelegen aan de rand van de wijk Ganzeweide op korte afstand van het centrum van Heerlen. Op zeer korte afstand is het winkelcentrum aan het Corneliusplein gelegen voor dagelijkse voorzieningen. In de nabije omgeving is een verscheidenheid aan bedrijvigheid gevestigd. Daarnaast zijn diverse automerkdealers en de Woonboulevard nabijgelegen.

BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen nabij de Terhoevenderweg, welke de verbinding vormt tussen naastgelegen woonomgeving (Heerlen-Hoensbroek-Brunssum) en de aansluiting op de autowegen N281-A76. Ook met het openbaar vervoer is het geheel goed bereikbaar, er zijn meerdere bushaltes in buurt en treinstation Heerlen Woonboulevard is op korte afstand gelegen.

BESTEMMINGSPLAN
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan Heerlerheide West vastgesteld op 02-06-2009. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Bedrijven'. U dient zelf bij de gemeente Heerlen te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor te Heerlen, 045 – 574 32 33.

DISCLAIMER
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 580.000 k.k.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwjaar 1971
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Ganzeweide 177 -177A
Plaats Heerlen
Provincie Limburg
Land Nederland
Ligging
  • In woonwijk

Bedrijfsruimte

Bedrijfshal oppervlakte 715 m²
Oppervlakte in units vanaf 715 m²
Kantoor oppervlakte 16 m²

Energie

Energielabel D
Energielabel einddatum 2031-06-30

Onderhoud

Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed

Bedrijfstakken in

Ontdek de bedrijfsruimte

Ganzeweide 177 -177A, 6413 GE, Heerlen
Ganzeweide 177 -177A, 6413 GE, Heerlen
Ganzeweide 177 -177A, 6413 GE, Heerlen

Locatie

Ganzeweide 177 -177A, 6413 GE, Heerlen

David Israel KRMT
Heeft u vragen?
Neem contact op met David
Nieuwsgierig naar dit object?
Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.

Cookiebeleid

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie