Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object

Greyenstraat 4, Venlo 5928 PM Venlo

5928 PM Venlo vraagprijs € 184.000 k.k.

Omschrijving

Beleggingsobject in verhuurde staat op bedrijventerrein Ubroek bestaande uit een showroom met kantoren.

Ligging & bereikbaarheid
De showroom is gelegen aan de Greyenstraat op bedrijventerrein Ubroek welke grenst aan Trade Port Venlo en strekt van de Kazernestraat tot de Groot Bollerweg. In de directe nabijheid van het object zijn onder andere ondernemingen als Autobedrijf Joris Bongers, Kia...

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Venlo

Uitgebreide omschrijving

Beleggingsobject in verhuurde staat op bedrijventerrein Ubroek bestaande uit een showroom met kantoren.

Ligging & bereikbaarheid
De showroom is gelegen aan de Greyenstraat op bedrijventerrein Ubroek welke grenst aan Trade Port Venlo en strekt van de Kazernestraat tot de Groot Bollerweg. In de directe nabijheid van het object zijn onder andere ondernemingen als Autobedrijf Joris Bongers, Kia dealer VDNS Venlo B.V. en Carmovement B.V. gevestigd. Het bedrijventerrein evenals de Greyenstraat kenmerkt zich door haar gemengde bebouwing en voornamelijke focus op de mobiliteitsbranche. De bedrijfsruimte kent een goede bereikbaarheid met eigen- en openbaar vervoer en is gelegen op ongeveer 2-3 kilometer van de snelweg A67 (Venlo - Eindhoven) en de A73 (Nijmegen - Venlo - Roermond).

Parkeren
Het object beschikt over voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Object
De bedrijfsruimte is ca. 425 m² groot en verdeeld over een ruime showroom van ca. 375 m² en ca. 50 m² overige ruimten welke momenteel dienen als receptie, kantoor- en opslag ruimte. De showroom is thans voorzien van een opvallende pui, betontegels, systeemplafond met lichtarmaturen en wordt verwarmd middels een centrale verwarming. Tevens gescheiden toiletgroepen aanwezig welke zijn voorzien van een toilet met wastafel. De overige ruimten zijn voorzien van een vloer op een houten constructie waarbij de kantoorruimte en receptie zijn afwerkt met vloerbedekking. Het object beschikt over een buitenterrein van ca. 350 m².

Bestemming
Het object is gelegen binnen bestemmingsplan Ubroek en heeft de enkelbestemming bedrijventerrein. Het vigerend bestemmingsplan laat o.a. het uitvoeren van bedrijfsmatige activiteiten die onder de categorieën 1 tot en met 3 als genoemd in de lijst van bedrijfsactiviteiten toe. Daarnaast laat het bestemmingsplan productiegebonden detailhandel en kantoren bij bedrijven toe. Voor meer gedetailleerde informatie over de mogelijkheden verwijzen wij u graag door naar de gemeente Venlo.

Zekerheidstelling
Bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom.

Overige condities
Koopovereenkomst op basis van het laatst bekende standaardmodel van de Raad voor Onroerende zaken (ROZ). Voorbehoud goedkeuring eigenaar

Bezichtigingen
Bezichtigingen kunnen enkel plaatsvinden na overleg met verkopend makelaar. Wij verzoeken u zich niet rechtstreeks bij de huurders te melden.

Oplevering
De propositie zal worden verkocht en geleverd ‘as-is, where is’, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gekregen en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur- en commerciële aspecten van het verkochte.

Aanvaarding
In onderling overleg

Uitnodiging bieding
Deze projectinformatie vormt de basis voor een indicatieve bieding. Indien u geïnteresseerd bent in het aankopen van de propositie kunt u deze bieding uitbrengen per mail aan Boek & Offermans Bedrijfsmakelaars via venlo@boek-offermans.nl.
In ieder geval dient de volgende informatie te worden opgenomen in uw indicatieve bieding:
- Volledige naam gegadigde, uittreksel kvk, en kopie rechtsgeldig legitimatiebewijs;
- De koopprijs kosten koper;
- Eventuele financiering;
- De voorbehouden en voorwaarden c.q. goedkeuring(en) die van toepassing zijn en de bijbehorende termijnen;
- Gewenste leveringsdatum.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs vraagprijs € 184.000 k.k.
Koop BTW belast nee
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie belegging
Bouwjaar 2015
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Greyenstraat 4
Plaats Venlo
Land NL
Ligging bedrijventerrein
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 975 m²
Belegging
Soort belegging bedrijfsruimte
Aantal huurders 1
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 425 m²
Oppervlakte in units vanaf 425 m²
Kantoor oppervlakte 50 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.