Hoekerweg ong , 6222 NP, Maastricht

  koopprijs op aanvraag
  Roger Vloet RM RT
  Heeft u vragen?
  Neem contact op met Roger
  Nieuwsgierig naar dit object?
  Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.

  Omschrijving

  Het betreft een royaal perceel bouwgrond op een zeer goede zichtlocatie op bedrijventerrein Beatrixhaven. Het perceel is gelegen naast het kruispunt van de Hoekerweg en de Nieuwe Limmelderweg. LIGGING Beatrixhaven is het grootste bedrijventerreinen van Maastricht...

  Toon meer

  Kenmerken

  Downloads

  Het betreft een royaal perceel bouwgrond op een zeer goede zichtlocatie op bedrijventerrein Beatrixhaven. Het perceel is gelegen naast het kruispunt van de Hoekerweg en de Nieuwe Limmelderweg.

  LIGGING
  Beatrixhaven is het grootste bedrijventerreinen van Maastricht en is geschikt voor gemengde en zwaardere bedrijvigheid. Er is een gezonde vraag naar bedrijfsruimte voor zowel overwegend logistieke toepassingen als ook voor productie. Hierdoor wordt het bedrijventerrein ook gekenmerkt door een mix van lokaal en internationaal opererende ondernemingen.
  Bedrijventerrein Beatrixhaven is zeer goed bereikbaar over de weg (directe aansluiting op A2/E25, spoor en middels een eigen binnenhaven.

  METRAGE
  Totaal circa 5.665 m² bouwgrond, waarbij er voor een beperkt deel rekening dient te worden gehouden met de aanwezige hoogspanningsmast en -kabels.

  MOGELIJKHEDEN
  Het bouwpercentage in het bestemmingsplan bedraagt 60%.

  BESTEMMING
  Het object kent de bestemming ‘Bedrijventerrein (art. 3)’ binnen het vigerende bestemmingsplan A2 Mariënwaard. Het vestigen van bedrijfsactiviteiten binnen de milieucategorie 3.2 tot en met 4.2 van de bijbehorende Staat van Bedrijfsactiviteiten is op deze locatie toegestaan.
  Voor meer informatie omtrent de bestemmingsmogelijkheden, verwijzen wij u naar de gemeente Maastricht.

  VRAAGPRIJS
  € 300,- per m² kosten koper, levering exclusief BTW is mogelijk, dus zonder overdrachtsbelasting.

  ZEKERHEIDSSTELLING
  De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

  OVERIGE CONDITIES
  De koopakte wordt opgesteld volgens model NVM.

  AANVAARDING
  Per direct

  OPLEVERING
  Het object zal worden verkocht en geleverd ‘as-is, where is’, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur- en commerciële aspecten van het verkochte. Koper aanvaardt uitdrukkelijk het risico voortvloeiende uit de ‘as is, where is’ koop en levering en doet afstand van alle rechten voortvloeiend uit de artikelen 7:15 lid 1 en 7:17 van het Burgerlijk Wetboek. Tevens zullen de artikelen 6:228, 6:229, 6:230 lid 2, 7:20, 7:21 lid 1, 2 en 3 en 7:23 van het Burgerlijk Wetboek worden uitgesloten in de koopovereenkomst. Gezien het ‘as-is, where-is’ karakter van deze transactie kan verkoper geen garanties verstrekken met betrekking tot de (juridische) staat van het object, met uitzondering van de beperkte garanties als omschreven in de eigendomsakte.

  ONDERZOEKSPLICHT
  Koper is ten alle tijde gerechtigd om voor eigen rekening nadere onderzoeken te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over het betreffende object.

  DISCLAIMER
  Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

  Toon meer

  Algemeen

  Vraagprijs koopprijs op aanvraag
  Servicekosten BTW belast Nee
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Hoofdfunctie bouwgrond
  Bouwvorm Niet van toepassing

  Locatie

  Adres Hoekerweg ong
  Plaats Maastricht
  Provincie Limburg
  Land Nederland
  Ligging

   Bedrijfstakken in

   Ontdek de bouwgrond

   Hoekerweg ong, 6222 NP, Maastricht

   Locatie

   Hoekerweg ong, 6222 NP, Maastricht

   Schaduwwijzer

   Roger Vloet RM RT
   Heeft u vragen?
   Neem contact op met Roger
   Nieuwsgierig naar dit object?
   Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.