Kerkstraat 230 , 6441 BK, Brunssum

  € 215.000 k.k.
  David Israel KRMT
  Heeft u vragen?
  Neem contact op met David
  Nieuwsgierig naar dit object?
  Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.

  Omschrijving

  Winkelruimte op A1 locatie met zelfstandige bovenwoning | Interessant beleggingsobject Vraagprijs: € 215.000,- k.k. OBJECT Het betreft een winkelruimte op de begane grond alsmede een zelfstandige bovenwoning op de verdiepingen (beiden vrij van huur en gebruik)....

  Toon meer

  Kenmerken

  Oppervlakte 427 m²

  Downloads

  Winkelruimte op A1 locatie met zelfstandige bovenwoning | Interessant beleggingsobject

  Vraagprijs: € 215.000,- k.k.

  OBJECT
  Het betreft een winkelruimte op de begane grond alsmede een zelfstandige bovenwoning op de verdiepingen (beiden vrij van huur en gebruik). Het geheel is gelegen aan de Kerkstraat, de hoofdwinkelstraat van Brunssum. De winkelruimte is ter grootte van in totaal ca. 433 m² ruim van opzet en is voorzien van een glazen pui aan de winkelstraat. Achter de winkelruimte zijn twee opslagruimtes aanwezig met daarnaast een pantry en toilet. De bovenwoning, met een oppervlakte van ca. 100 m², heeft een eigen opgang aan de winkelstraat. De woning is verdeeld over de eerste en twee verdieping en zal grondig verbouwd moeten worden om deze bewoonbaar te maken. Hierbij kan overwogen worden de woning te splitsen in appartementen.

  VOORZIENINGEN
  Winkelruimte: eigen meters gas, water en elektra, CV-ketel (in eigendom), afzuiging, vloer- wand- en plafondafwerking inclusief verlichting. Er is tevens een buitenruimte aan de achterzijde.

  Woonruimte: eigen meters gas, water en elektra, CV-ketel (in eigendom), radiatoren, woonkamer, drie slaapkamers, dakterras, keuken, badkamer met wastafel, douche en toilet, opslagruimte (CV).

  BESTEMMING
  Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Centrum', vastgesteld op 1 juli 2010. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Centrum'. Huurder dient zelf bij de gemeente Brunssum te verifiëren of zijn bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

  LIGGING
  Het object is gelegen op de beste locatie in het centrum van Brunssum, deze ligging wordt verder versterkt door het naastgelegen winkelcentrum ‘De Parel’. De Parel en de Kerkstraat zijn het middelpunt van het centrum, met een gezellige mix van lokale en landelijke retailers afgewisseld met (dag)horeca.
  Brunssum is met circa 30.000 inwoners gelegen in ‘Parkstad Limburg’, deze dynamische regio telt ruim 255.000 inwoners. Daarnaast liggen Duitsland en België direct naast de deur. In zijn totaliteit betreft het een ruim 800.000 inwoners tellend internationaal verzorgingsgebied.
  In Brunssum is het NATO-hoofdkwartier ‘Allied Joint Force Command Brunssum’ (voorheen: AFNORTH) gevestigd. Brunssum is door de huisvesting van dit hoofdkwartier gastheer voor vele duizenden militairen en hun gezinnen uit vele landen.

  BEREIKBAARHEID
  Het complex is gesitueerd in het voetgangersgebied, in het hart van het centrum van Brunssum. De locatie is zowel per auto als openbaar vervoer goed te bereiken. Er zijn voldoende (gratis) parkeerplaatsen in de directe omgeving. Verder bevinden zich diverse busverbindingen aan de doorgaande wegen, welke in verbinding staan met de Kerkstraat.

  PARKEREN
  In de nabije omgeving van het object zijn diverse openbare parkeergelegenheden te vinden. Binnen de gemeente Brunssum worden geen parkeertarieven gehanteerd.

  VRAAGPRIJS
  € 215.000,- k.k.

  OPLEVERING
  In de huidige staat waarbij de conditie "as is, where is" van toepassing is.

  ZEKERHEIDSSTELLING
  Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom.

  AANVAARDING/DATUM VAN OPLEVERING
  In onderling overleg.

  KOOPOVEREENKOMST
  De koopakte wordt opgesteld volgens model NVM.

  ENERGIELABEL
  Winkelruimte: Label F, geldig tot 18-01-2033
  Woonruimte: Label E, geldig tot 17-01-2033

  BEZICHTIGING
  Uitsluitend na afspraak met ons kantoor te Heerlen, 045 – 574 32 33.

  ONDERZOEKSPLICHT
  Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van het object.

  DISCLAIMER
  Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

  Toon meer

  Algemeen

  Vraagprijs € 215.000 k.k.
  Servicekosten BTW belast Nee
  Status Verkocht onder voorbehoud

  Bouw

  Hoofdfunctie winkelruimte
  Bouwjaar 1925
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres Kerkstraat 230
  Plaats Brunssum
  Provincie Limburg
  Land Nederland
  Ligging
  • Winkelgebied stadscentrum

  Winkelruimte

  Oppervlakte 427 m²
  Oppervlakte in units vanaf 427 m²
  Oppervlakte verkoop vloer 368 m²

  Onderhoud

  Onderhoud binnen Redelijk
  Onderhoud buiten Redelijk

  Bedrijfstakken in

  Ontdek de winkelruimte

  Kerkstraat 230, 6441 BK, Brunssum
  Kerkstraat 230, 6441 BK, Brunssum

  Locatie

  Kerkstraat 230, 6441 BK, Brunssum

  Schaduwwijzer

  David Israel KRMT
  Heeft u vragen?
  Neem contact op met David
  Nieuwsgierig naar dit object?
  Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.

  Cookiebeleid

  Voor welke cookies geef je akkoord?

  Meer informatie