Koninginnesingel 70, 5911 KE, Venlo
Koninginnesingel 70, 5911 KE, Venlo
Koninginnesingel 70, 5911 KE, Venlo
5911 KE, Venlo

Koninginnesingel 70, 5911 KE, Venlo

€ 1.390 p.m.

Omschrijving

Commerciële ruimte met industriële uitstraling op zichtlocatie in de loop van het station. De ruimte is ca. 139 m² groot en is gelegen aan de rand van het kernwinkelgebied van Venlo! Ligging en bereikbaarheid De kantoorruimte is gelegen aan de Koninginnesingel te...

Lees meer

Kenmerken

Oppervlakte 139 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit pand?

Bedrijfstakken in Venlo

Kenmerken

Overdracht
Huurprijs € 1.390 p.m.
Huur BTW belast ja
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 1964
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Koninginnesingel 70
Plaats Venlo
Land NL
Ligging
  • overig
Kantoor
Oppervlakte 139 m²
Oppervlakte in units vanaf 139 m²
Verdiepingen
  • 1
Voorzieningen
  • toilet
  • pantry
  • verwarming
Parkeergelegenheid
Parkeerfaciliteiten Het is mogelijk één parkeerplaats in de achtergelegen parkeergarage te huren. Verder zijn er voldoende (betaald) parkeergelegenheden in de nabij gelegen parkeergarages.
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed

Uitgebreide omschrijving

Commerciële ruimte met industriële uitstraling op zichtlocatie in de loop van het station. De ruimte is ca. 139 m² groot en is gelegen aan de rand van het kernwinkelgebied van Venlo!

Ligging en bereikbaarheid
De kantoorruimte is gelegen aan de Koninginnesingel te Venlo, een drukke doorgaande weg vanuit het stadscentrum richting het station waardoor de kantoorruimte veel zichtbaarheid geniet. In de directe omgeving en eveneens gelegen in de plint zijn o.a. diverse lokale ondernemingen gevestigd. Op loopafstand bevindt zich het kernwinkelgebied van Venlo met al haar voorzieningen.

Het object is gunstig gelegen en is goed bereikbaar met eigen- en openbaar vervoer. De kantoorruimte is gelegen aan de rand van het kernwinkelgebied van Venlo van waaruit eenvoudig stadsdelen Blerick en Tegelen bereikbaar zijn. Op ongeveer 2-3 kilometer is de op- en afrit van de snelweg A73 (Nijmegen – Venlo – Roermond) met aansluiting op de A67 (Venlo – Eindhoven) gelegen.

Parkeren
Het is mogelijk één of meerdere parkeerplaatsen in de achtergelegen parkeergarage te huren. Verder zijn er diverse (betaald) parkeergelegenheden in de nabij gelegen parkeergarages.

Object
Het betreft een functionele kantoorruimte welke momenteel ingrijpend wordt gerenoveerd. Recentelijk zijn al nieuwe puien geplaatst en tijdens de renovatie worden o.a. een balustrade naar het souterrain geplaatst, een nieuw toilet en pantry gerealiseerd, afzuiging en zonwering geïnstalleerd, wanden glad gestukt en wordt het plafond in een industriële uitstraling afgewerkt. Indien gewenst is het aanbrengen van extra voorzieningen bespreekbaar. De kantoorruimte heeft een oppervlakte ter grootte van ca. 139 m2 welke is voorzien van een souterrain ter grootte van ca. 68 m2.

Bestemming
Het object is gelegen binnen het bestemmingsplan Centrum Venlo en heeft de enkelbestemming ‘Gemengd’. Het vigerend bestemmingsplan laat o.a. wonen, dienstverlening, aan huis gebonden beroepen en kleinschalige bedrijfsactiviteiten toe. Voor meer gedetailleerde informatie over de mogelijkheden verwijzen wij u door naar de gemeente Venlo of ruimtelijkeplannen.nl

Huurprijs
€ 1.390,- excl. BTW per maand en servicekosten

Huurtermijn
5 (vijf) jaar

Opzegtermijn
12 (twaalf) maanden

Betaling
Huur per maand vooruit te betalen

BTW-belaste verhuur
Verhuurder opteert voor een met BTW -belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de wettelijke criteria (90%BTW norm) dan zal er een BTW -vervangende opslag gehanteerd worden, zodanig dat verhuurder gecompenseerd wordt wegens het niet kunnen verrekenen van de BTW op de investeringen, alsmede de BTW op de exploitatiekosten.

Zekerheidstelling
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW en servicekosten

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS)

Huurovereenkomst
Standaard ROZ model huurovereenkomst kantoorruimte 2015 met bijbehorende algemene bepalingen

Aanvaarding
In overleg

Opleveringsniveau
In de staat zoals hierboven omschreven

Voorbehoud
Goedkeuring eigenaar

Alle media

Plattegronden

Alle afbeeldingen

Koninginnesingel 70, 5911 KE, Venlo
Koninginnesingel 70, 5911 KE, Venlo
Koninginnesingel 70, 5911 KE, Venlo

Bedrijfstakken in Venlo

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie