Librije 60 , 5961 VG, Horst

  • A
€ 95 p/m² p.j.
Carel Fijen RM RT
Heeft u vragen?
Neem contact op met Carel
Nieuwsgierig naar dit object?
Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.

Omschrijving

Algemeen: Ontdek de perfecte zakelijke locatie in het hart van Horst, Limburg. Librije 60 biedt een uniek kantoorpand met moderne voorzieningen, waardoor het de ideale plek is voor bedrijven die streven naar stijlvol werken in een bruisende omgeving. Dit mooie...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 1473 m²

Downloads

Algemeen:
Ontdek de perfecte zakelijke locatie in het hart van Horst, Limburg. Librije 60 biedt een uniek kantoorpand met moderne voorzieningen, waardoor het de ideale plek is voor bedrijven die streven naar stijlvol werken in een bruisende omgeving. Dit mooie kantoorpand afkomstig uit 2007 heeft tevens ook een zeer hoog afwerkingsniveau.

Objectomschrijving:
Librije 60 kenmerkt zich door eigentijds design en functionele indeling. Het pand biedt diverse ruimtes die flexibel kunnen worden ingedeeld, waardoor het geschikt is voor verschillende bedrijfstakken. Met ruime kantoorruimtes, moderne faciliteiten en een professionele uitstraling, is dit kantoorpand klaar om jouw bedrijf te huisvesten.

Omgeving:
Gelegen in het levendige centrum van Horst, bevindt Librije 60 zich te midden van diverse voorzieningen. Van restaurants tot winkels, alles is op loopafstand bereikbaar. Een ideale omgeving voor zowel lokale bedrijven als ondernemingen die de regionale markt willen bedienen.

Parkeren:
Bij het kantoorpand horen 8 overdekte parkeerplaatsen welke voor medewerkers uitermate geschikt is, deze parkeerplaatsen liggen onder het pand.

Ligging:
Librije 60 geniet van een centrale ligging, waardoor het goed bereikbaar is via zowel de weg als het openbaar vervoer. De strategische ligging maakt het eenvoudig voor zakenpartners en klanten om het pand te bereiken. Ook ligt dit pand aan de rand van het centrum van Horst, binnen enkele minuten bent u in het centrum.

Bestemming:
Het kantoorpand heeft een zakelijke bestemming en biedt de mogelijkheid voor diverse bedrijfsactiviteiten. Ben je een groeiende of een gevestigde onderneming, dan biedt Librije 60 de juiste ruimte om uw zakelijke doelen te verwezenlijken.

ENERGIELABEL
Dit kantoorpand beschikt over energielabel A en is geldig tot tot 04-05-2027.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt opgeleverd in huidige staat.

ZEKERHEIDSTELLING
Waarborgsom 3 maanden huur inclusief stook/servicekosten.

AANVAARDING
In overleg met de verhuurder.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Indien de exacte maat voor u van belang is, kunt u deze laten opmeten. Deze informatieve brochure is geheel vrijblijvend en dient als uitnodiging voor het plannen van een bezichtiging en is niet bedoeld als aanbod.

Toon meer

Algemeen

Huurprijs € 95 p/m² p.j.
Servicekosten € 750 per jaar
Servicekosten BTW belast Ja
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 2007
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Librije 60
Plaats Horst
Provincie Limburg
Land Nederland
Ligging
  • Wijkwinkelcentrum

Kantoor

Oppervlakte 1473 m²
Oppervlakte in units vanaf 1435 m²

Parkeerplaatsen

Overdekt aantal 8
Overdekt prijs 120
Overdekt BTW belast nee

Energie

Energielabel A
Energielabel index 0.73
Energielabel einddatum 2027-05-04

Onderhoud

Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed

Bedrijfstakken in

Ontdek de kantoorruimte

Librije 60, 5961 VG, Horst

Locatie

Librije 60, 5961 VG, Horst

Schaduwwijzer

Carel Fijen RM RT
Heeft u vragen?
Neem contact op met Carel
Nieuwsgierig naar dit object?
Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.