Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object

Maasheseweg 76, Venray 5804 AD Venray

5804 AD Venray huurprijs € 145 m² p.j.

Omschrijving

Medisch centrum Buitenlust Venray is gelegen op bedrijventerrein Keizersveld te Venray. De bereikbaarheid in de directe omgeving van de op- en afritten van de A73 is uitstekend.

Het centrum heeft een landelijke uitstraling als gevolg van de aldaar gevestigde medische specialisten. De zorg is gericht op doelmatige, kwalitatieve zorg en gericht op samenwerking. De samenwerking begint bij...

Brochure

Download de brochure van Maasheseweg 76, Venray.

Download brochure

Locatie

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Venray

Uitgebreide omschrijving

Medisch centrum Buitenlust Venray is gelegen op bedrijventerrein Keizersveld te Venray. De bereikbaarheid in de directe omgeving van de op- en afritten van de A73 is uitstekend.

Het centrum heeft een landelijke uitstraling als gevolg van de aldaar gevestigde medische specialisten. De zorg is gericht op doelmatige, kwalitatieve zorg en gericht op samenwerking. De samenwerking begint bij inspraak van medehuurders waarbij sommige partijen exclusiviteit hebben, en eindigt bij intensieve, vrijwillige samenwerking. Buitenlust staat voor de zorg van de toekomst. Alle specialismen onder één dak waar 1e, 1½ en zelfs 2e lijns zorg geboden wordt en hiermee een ziekenhuis bezoek overbodig is. Achter het pand is een ruime parkeerplaats aanwezig voor cliënten. De tuin is aangelegd. Voor gebruikers en personeel is een afsluitbare fietsenstalling aanwezig.

Bestemming
Gemengde doeleinden. Bedrijven uit de medische sector gewenst.

Indeling:
Gebouw A:
3e Verdieping;
Via de hoofdingang zijn de verdiepingen per trap en lift bereikbaar. In de gezamenlijke ruimte op de 3e etage is een mogelijkheid tot het creëren van een wachtruimte.
De faciliteiten zoals toilet en kitchenette worden gedeeld met de andere gebruikers. Er zijn nog enkele ruimtes beschikbaar, deze worden casco opgeleverd.
4e Verdieping; idem als omschrijving van de ruimtes op de 3e verdieping.

Gebouw F:
Verdieping; gedeeltelijk beschikbaar.
Via de eigen ingang aan de rechterkant van het gebouw komt u in de hal en kunt u met de trap of lift naar de eerste verdieping. Deze ruimte wordt casco opgeleverd.

Gebouw G:
Begane grond;
Via de ingang rechts komt u binnen in de ontvangstruimte. Deze ruimte wordt casco opgeleverd.
Verdieping;
Het is mogelijk om het geheel of gedeeltelijk casco te huren.

Nutsvoorziening
Het pand is aangesloten op het water- en elektriciteitsnet, en voorzien van eigen meters, tussenmeters of verrekend in de stook/-service kosten.

Bouwaard&constructie
Gevels: buitengevels uitgevoerd in metselwerk met spouw. De binnenwanden in kalk-/zandsteen. Lichtopeningen v.v. aluminium kozijnen met gelaagd en zonwerend getint glas.
Vloer: de vloeren zijn uitgevoerd in beton.
Dak: plat dak uitgevoerd in beton en voorzien van isolatie en in kunststof dakbedekking.
Afwerking: de plafonds zijn uitgevoerd als verlaagd plafond voorzien van armaturen. De vloeren in de centrale hallen zijn voorzien van marmoleum.

Technische installaties
Beveiliging: Het hang en sluitwerk is inbraakwerend en voldoet aan de weerstandsklasse NEN.5096. Brandmeldinstallatie aanwezig.
Verwarming: Verwarming en koelen gebeurd door een zogenaamde luchtpomp, dit is een heel zuinige installatie en er kan per ruimte onafhankelijk verwarmd of gekoeld worden.
Water: Close-in boilers.
Meterkast: Per gebouw is een eigen meterkast geïnstalleerd.
Overig: De ventilatie voldoet aan NEN1087. Het gehele object is voorzien van energielabel A. Verplichte blusmiddelen zijn in de ruimtes aanwezig en voldoen aan de huidige eisen. Er zijn ondergrondse afvalcontainers waarvan middels een pasjessysteem gebruik kan worden gemaakt. Stortingen worden geregistreerd en eenmaal per jaar, tegelijk met de servicekosten, verrekend. Er is een aparte ondergrondse container voor papier.

Huurvoorwaarden
Duur overeenkomst: In overleg.
Huurprijs: per m² per jaar € 145,00 excl. BTW. Genoemd bedrag geldt voor zowel de in eigen gebruik zijnde ruimte en het daaraan toegekende gebruik van de algemene ruimte.
Energielevering/servicekosten: Voor rekening van huurder komen o.a. alle kosten verbonden aan de levering, het gebruik, het vastrecht en de meteropname aansluiting in het gehuurde van water en elektra. Voorschot € 20,00 per m² per jaar. Zie voor de samenstelling de toelichting in brochure.
Afrekenperiode energie-/servicekosten: Jaarlijks wordt voor het gehuurde een afrekening gemaakt.
Aanpassing jaarlijks middels indexering voor het eerst: 1 jaar na ingangsdatum overeenkomst.
Garantiestelling: Groot 3 maanden huur en servicekosten.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs huurprijs € 145 m² p.j.
Huur BTW belast nee
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 2011
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Maasheseweg 76
Plaats Venray
Land NL
Ligging bedrijventerreinkantorenpark
Kantoor
Oppervlakte 7280 m²
Oppervlakte in units vanaf 40 m²
Verdiepingen 4
Voorzieningen liften
Energie
Energielabel A
Energielabel index 1
Energielabel einddatum 2020-02-11
Onderhoud
Onderhoud binnen goed tot uitstekend
Onderhoud buiten uitstekend
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.