Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object

Minckelersstraat, Venlo 5916 PE Venlo

5916 PE Venlo huurprijs € 47 m² p.j.

Omschrijving

Nieuw te bouwen bedrijfsruimte op bedrijventerrein 'de Veegtes' in de directe nabijheid van woonboulevard Trefcenter. Het betreft het achterste gedeelte van de bedrijfsruimte als onderdeel van een groter geheel. Momenteel is het bedrijfspand voor 50% verhuurd, waardoor er nog 1.380 m2 VVO beschikbaar is. De bedrijfsruimte wordt casco opgeleverd. Op deze locatie zijn volgens het vigerende...

Brochure

Download de brochure van Minckelersstraat, Venlo.

Download brochure

Locatie

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Venlo

Uitgebreide omschrijving

Nieuw te bouwen bedrijfsruimte op bedrijventerrein 'de Veegtes' in de directe nabijheid van woonboulevard Trefcenter. Het betreft het achterste gedeelte van de bedrijfsruimte als onderdeel van een groter geheel. Momenteel is het bedrijfspand voor 50% verhuurd, waardoor er nog 1.380 m2 VVO beschikbaar is. De bedrijfsruimte wordt casco opgeleverd. Op deze locatie zijn volgens het vigerende bestemmingsplan 'Bedrijventerrein Veegtes' o.a. toegestaan: bedrijfsactiviteiten in de categorie 2, 3.1, 3.2, 4.1 en 4.2 (waaronder groothandel) evenals productiegebonden detailhandel.

Locatie:
Gelegen op bedrijventerrein Veegtes. Op het circa 80 hectare grote bedrijventerrein zijn ongeveer 140 bedrijven gevestigd. Er zijn met name bedrijven gevestigd in de sectoren industrie, groot- en tussenhandel en bouw. Het merendeel van de bedrijven is klein van omvang. Aansluitend aan bedrijventerrein de Veegtes bevindt zich woonboulevard Trefcenter welke recentelijk werd uitgebreid met een 18.000 m2 grote Bauhaus.

Bereikbaarheid:
De bedrijfsruimte is goed bereikbaar dankzij de ligging nabij de oprit van de autosnelweg A-67 van Venlo naar Eindhoven. Een bushalte is op loopafstand gesitueerd.

Parkeren:
Het object beschikt over voldoende parkeerplaatsen voor gezamenlijk gebruik op eigen terrein.

Opleveringsniveau:
De bedrijfsruimte dient nog gerealiseerd te worden, hierdoor kunt u nog meebeslissen over afwerkingsniveau en voorzieningen. In de basis wordt de bedrijfsruimte voorzien van een gevlinderde betonvloer, elektrische bedienbare sectionaalpoorten, riolering en een meterkast. De bedrijfsruimte wordt opgetrokken uit een staalskelet en zal worden bekleed met geïsoleerde gevelbeplating.

Daarnaast wordt de bedrijfsruimte voorzien van een verdiepingsvloer van ca. 200 m2 welke indien gewenst kan worden voorzien van een kantoorruimte, toiletvoorzieningen en kantine. Verhuurder staat er voor open het geheel te splitsen in 3 separate bedrijfsruimten van ca. 460 m2 waardoor deelverhuur tot de mogelijkheden behoort.

Het buitenterrein is geheel verhard en omheind met een hekwerk. Aan de straatzijde zal een reclamezuil geplaatst worden.

Huurprijs:
€ 47,50 per m2/jr. excl. BTW.

Huurtermijn:
5 jaar met 5 verlengingsjaren.

Huurbetaling:
Per drie (3) maanden vooruit te voldoen.

BTW-belaste verhuur:
Verhuurder opteert voor met BTW-belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de wettelijke criteria (90% BTW - norm) dan zal er een BTW - vervangende opslag gehanteerd worden, zodanig dat verhuurder gecompenseerd wordt wegens het niet kunnen verrekenen van de BTW op de investeringen, alsmede de BTW op de exploitatiekosten.

Bankgarantie:
Conform het ROZ-model ten bedrage van 3 maanden huur inclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW.

Indexering:
Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks “alle huishoudens“ (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurcontract:
Standaardmodel ROZ-contract model (kantoorruimte/bedrijfsruimte) met bijbehorende algemene bepalingen.

Voorbehoud:
Goedkeuring eigenaar/verhuurder.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs huurprijs € 47 m² p.j.
Huur BTW belast ja
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwjaar 2019
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Minckelersstraat ong
Plaats Venlo
Land NL
Ligging bedrijventerreinmeubelboulevard
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 1380 m²
Oppervlakte in units vanaf 460 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen uitstekend
Onderhoud buiten uitstekend
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.