Nobelstraat 26 , 6411 EN, Heerlen

  • F
€ 259.000 k.k.
David Israel KRMT
Heeft u vragen?
Neem contact op met David
Nieuwsgierig naar dit object?
Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.

Omschrijving

BELEGGING | AANGEPASTE PRIJS | € 259.000,- K.K. OBJECT Omschrijving Het geheel betreft commerciële ruimte op de begane grond (ca. 74 m²) met met vier studentenkamers op de verdiepingen ( ca. 92 m²). Het object is reeds voorzien van separate huisnummers en eigen...

Toon meer

Kenmerken

Downloads

BELEGGING | AANGEPASTE PRIJS | € 259.000,- K.K.

OBJECT
Omschrijving
Het geheel betreft commerciële ruimte op de begane grond (ca. 74 m²) met met vier studentenkamers op de verdiepingen ( ca. 92 m²). Het object is reeds voorzien van separate huisnummers en eigen toegang per huisnummer. Het object heeft tot noch toe één aansluiting voor G/W/E welke gedeeld wordt door de kamers en de commerciële ruimte. Het geheel netjes onderhouden en is courant van opzet.

Op de begane grond bevindt zich de commerciële ruimte met aan de voorzijde het kantoordeel en aan de achterzijde de pantry met personeelsruimte/berging. Indien gewenst kan deze ruimte getransformeerd worden naar wonen. Koper dient in dat geval nog de volledige bestemmingswijziging te doorlopen. Op de eerste verdieping bevinden zich drie kamers waarvan één met dakterras. Tevens is op deze verdieping de badkamer en separaat toilet aanwezig voor gezamenlijk gebruik. Op de tweede verdieping is de vierde kamer aanwezig. Alle kamers zijn voorzien van een keukenblokje met kookplaat, spoelbak en uitsparing voor koelkast (tafelmodel).
Aan de achterzijde van het object is een stadstuin aanwezig met aangrenzend parkeergelegenheid voor ca. drie auto's. Deze parkeergelegenheid wordt gehuurd van de Kerkgenootschap welke aangrenzend is gelegen. De parkeergelegenheid is ontsloten via het achterliggend perceel waarvoor een erfdienstbaarheid van kracht is.

Voorzieningen
Enkelglas volledig, boven voorzien van isolerende folie.
CV eigendom (2021): Intergas HRE A36/30 + onderhoudsovereenkomst.
Parkeerplaats achterzijde.

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerende bestemmingsplan 'Heerlen Zuid', vastgesteld op 7 juli 2015. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming enkelbestemming 'Wonen' met dubbelbestemming 'Waarde Archeologie 2'en 'Beschermd Stadsgezicht'. Aanvullend is functieaanduiding 'Dienstverlening' t.b.v. de begane grond van toepassing.

LIGGING
Het object is gelegen in de woonomgeving Tempsplein e.o. met de status beschermd stadsgezicht. Deze omgeving bestaat voornamelijk uit eengezinswoningen met aanvullend nog bedrijfsmatige gebouwen zoals kantoren. Aan de achterzijde grenst het object aan het park Tempsplein met het Heilig Hart beeld.

BEREIKBAARHEID
Het stadscentrum van Heerlen met de winkelstraten en het Pancratiusplein met alle horeca- en uitgaansgelegenheden is op steenworp afstand. Bereikbaarheid is goed door de nabijgelegen oprit van de N281 en de verbindingswegen naar omliggende woongebieden. Het Heerlen NS treinstation is op 900 meter te voet bereikbaar. Voorts is een bushalte aan het einde van de straat gelegen.

KERNGEGEVENS
Kantoorruimte ca. 74 m² € 995,- / maand € 11.940,- ex. btw /jaar nader te verhuren
Kamer 1 ca. 12 m² € 383,- /maand € 4.596,- /jaar verhuurd
Kamer 2 ca. 12 m² € 394,- /maand € 4.728,- /jaar verhuurd
Kamer 3 ca. 12 m² € 313,- /maand € 3.756,- /jaar verhuurd
Kamer 4 ca. 12 m² € 449,- /maand € 5.388,- /jaar verhuurd

HUURINKOMSTEN
Momenteel: € 18.468,-
Bij volledige verhuur: ca. € 30.408,-

VRAAGPRIJS
€ 259.000,- kosten koper.

OPLEVERINGSNIVEAU
In huidige deels verhuurde staat onder de conditie "as is- where is". Oplevering met het huidige afwerkings- en voorzieningenniveau.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom.

AANVAARDING/DATUM VAN OPLEVERING
In onderling overleg.

KOOPOVEREENKOMST
De koopakte wordt opgesteld volgens model NVM.

ENERGIELABEL
Kantoor: Label F t/m 15-02-2033
Woning: Label D t/m 15-02-2033

DATAROOM
Voor uitgebreide informatie ten behoeve van de aankoop hebben wij een dataroom ingericht voor dit object. Bij interesse kunt u per e-mail of telefoon toegang tot deze dataroom aanvragen.

ONDERZOEKSPLICHT
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van het object.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor te Heerlen, 045 – 574 32 33.

ONDERZOEKSPLICHT
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van het object.

DISCLAIMER
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 259.000 k.k.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie belegging
Bouwjaar 1886
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Nobelstraat 26
Plaats Heerlen
Provincie Limburg
Land Nederland
Ligging
  • In woonwijk

Belegging

Soort belegging kantoorruimte
Aantal huurders 5

Parkeerplaatsen

Niet-overdekt aantal 3

Energie

Energielabel F
Energielabel einddatum 2033-02-15

Onderhoud

Onderhoud binnen Redelijk tot goed
Onderhoud buiten Redelijk tot goed

Bedrijfstakken in

Ontdek het object

Nobelstraat 26, 6411 EN, Heerlen
Nobelstraat 26, 6411 EN, Heerlen
Nobelstraat 26, 6411 EN, Heerlen

Locatie

Nobelstraat 26, 6411 EN, Heerlen

Schaduwwijzer

David Israel KRMT
Heeft u vragen?
Neem contact op met David
Nieuwsgierig naar dit object?
Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.