Noorderhof 16 1e verd , 5804 BV, Venray

  • C
€ 1.010 p.m.
Nieuwsgierig naar dit object?
Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.

Omschrijving

LIGGING Het kantoorverzamelgebouw is gelegen aan het Noorderhof en omgeven met diverse andere kantoorgebouwen. Verder grenst Noorderhof aan een woonwijk. BEREIKBAARHEID Vanuit Noorderhof bent u binnen 2 km bij het NS Station van Venray-Oostrum. Op korte afstand...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 111 m²

Bedrijfstakken in

Downloads

LIGGING
Het kantoorverzamelgebouw is gelegen aan het Noorderhof en omgeven met diverse andere kantoorgebouwen. Verder grenst Noorderhof aan een woonwijk.

BEREIKBAARHEID
Vanuit Noorderhof bent u binnen 2 km bij het NS Station van Venray-Oostrum. Op korte afstand bevinden zich de toe- en afritten naar de A73. Via de A73 zijn Nijmegen en de Randstad bereikbaar richting het noorden en Venlo en het Ruhrgebied richting het zuiden. De goede bereikbaarheid van het pand en de strategische locatie aan de rand van het kernwinkelgebied maken vestiging hier zeer aantrekkelijk.

INDELING
De ruimtes zijn gelegen in een modern kantoorverzamelgebouw met een eigen parkeerterrein met 6 parkeerplaatsen. Het object is gebouwd in 1999, is in 2016 gerenoveerd en kent een hoogwaardige afwerking. Het gebouw is afgewerkt met o.a. een natuurstenen vloer, RVS-leuningen intrappenhuis, systeemplafonds, verlichtingsarmaturen, topkoeling en centrale verwarming. De entree aan de voorzijde geeft toegang tot de centrale hal met trappartij. Vanuit deze hal zijn de drie kantoorverdiepingen bereikbaar.

Op de eerste verdieping bevindt zich de keuken/kantine, dames – en herentoilet alsook 4 kantoorruimtes.
Het beschikbare kantoor is gelegen op de 1e verdieping en bestaat uit 4 separate ruimtes. De grootste ruimte is als kantoortuin in gebruik en de separate ruimtes als spreekkamer en zijn van luchtbehandeling.

PARKEREN
Op het ruime buitenterrein zijn voldoende parkeermogelijkheden. Bij het aangeboden kantoor behoren 6 parkeerplaatsen.

METRAGE
Er zijn een aantal mogelijkheden m.b.t. de huur van de kantoren.
1. De totale kantoorruimte afnemen (kamer 12.01 tm 12.05) met een oppervlakte van b.v.o. 130,4 m² en n.v.o. 110,8 m² met 6 bijbehorende parkeerplaatsen. Huurprijs € 1.010,00,- per maand excl. servicekosten.
2. De kantoorruimte welke is gescheiden door een toegangsdeur in de gang (kamer 12.01 t/m 12.04) afnemen met een oppervlakte van b.v.o. 106,4 m2 en n.v.o. 85,1 m2 met 4 bijbehorende parkeerplaatsen. Huurprijs € 850,-- per maand excl. servicekosten.
3. Ruimte 12.5 gelegen rechts van de trap met een oppervlak van 19,2 m² n.v.o. en 24 m² b.v.o. met 2 parkeerplaatsen. Huurprijs € 250,00,- per maand excl. servicekosten.

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Venray' met kenmerk NL.IMRO.0984.BP15001-va01. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Dienstverlening'. U dient zelf bij de gemeente Venray te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

ENERGIELABEL
Energielabel C geldig tot 08-03-2026.

AANVAARDING
In overleg, doch niet eerder dan 1 januari 2024.

INDEXERING
De indexatie vindt jaarlijks plaats per 1 januari op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie / waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur, servicekosten en BTW.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende zaken (ROZ).

DISCLAIMER
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Toon meer

Algemeen

Huurprijs € 1.010 p.m.
Servicekosten € 31 per vierkante meters per jaar
Servicekosten BTW belast Ja
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 1999
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Noorderhof 16 1e verd
Plaats Venray
Provincie Limburg
Land Nederland
Ligging
  • Kantorenpark

>Kantoor

Oppervlakte 111 m²
Oppervlakte in units vanaf 19 m²

Parkeerplaatsen

Niet-overdekt aantal 6

Energie

Energielabel C
Energielabel einddatum 2026-03-08

Onderhoud

Onderhoud binnen Goed tot uitstekend
Onderhoud buiten Goed

Bedrijfstakken in

Ontdek de kantoorruimte

Noorderhof 16 1e verd, 5804 BV, Venray
Noorderhof 16 1e verd, 5804 BV, Venray
Nieuwsgierig naar dit object?
Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.

Cookiebeleid

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie