Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object

Olivier van Noortweg 4, Venlo 5928 LX Venlo

5928 LX Venlo prijs op aanvraag

Omschrijving

MODERNE SHOWROOM MET WERKPLAATSEN
OP ZICHTLOCATIE A-67 - TRADE PORT WEST

Locatie:
Gelegen op uitstekende zichtlocatie op het moderne industrieterrein ‘Trade Port West’ nabij onder andere bekende ondernemingen zoals Nedinsco, Arrow en Vista Print.

Bereikbaarheid:
Het object is op zichtlocatie gelegen van de autosnelweg A-67 van Venlo naar Eindhoven en is uitstekend bereikbaar. Een bushalte is...

Locatie

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Venlo

Uitgebreide omschrijving

MODERNE SHOWROOM MET WERKPLAATSEN
OP ZICHTLOCATIE A-67 - TRADE PORT WEST

Locatie:
Gelegen op uitstekende zichtlocatie op het moderne industrieterrein ‘Trade Port West’ nabij onder andere bekende ondernemingen zoals Nedinsco, Arrow en Vista Print.

Bereikbaarheid:
Het object is op zichtlocatie gelegen van de autosnelweg A-67 van Venlo naar Eindhoven en is uitstekend bereikbaar. Een bushalte is op loopafstand van het object gesitueerd.

Parkeren:
Op eigen terrein zijn in ruime mate parkeerplaatsen voorhanden.

Indeling object (in m² vvo):
Totaal beschikbaar metrage van ca. 7.000 m².

Partiële huur mogelijk vanaf 1.000 m².

Begane grond: showroom – geheel betegelde dames, heren en invalide toiletgroep met wastafels – lift (max.13 personen/1.000 kg) – pantry v.v. keukenblok met spoelbak – halfopen administratiekantoren/receptie – wasruimte – werkplaats 1 – opslagruimte – geheel betegelde heren toiletgroep met urinoirs en wastafels – magazijnruimte (twinfloor/entresol van 3 verdiepingen) – inpandige kantoren/receptie – geheel betegelde dames toiletgroep incl. voorportaal met wastafel – werkplaats 2 – werkplaats 3 v.v. putten.

Eerste verdieping: overloop – geheel betegelde dames, heren en invalide toiletgroep met douche en wastafels – technische ruimte – pantry met close in boiler, koelkast, vaatwasser en spoelbak –kantine – kantoren – vergader-/spreekruimtes – kleed/wasruimte v.v. wastrog en toiletruimte.

Tweede verdieping: overloop – geheel betegelde dames, heren en invalide toiletgroep met douche en wastafels – kantine inclusief aanrechtblok v.v. vaatwasser en spoelbak – opslagruimte.

Object:
Het object is in 2005 gebouwd en is opgetrokken als staalconstructie met gevels grotendeels als geprofileerde stalen platen, deels als aluminium puien, kozijnen zijn uitgevoerd in aluminium met thermische beglazing en platte daken zijn afgewerkt met bitumineuze dakbedekking.

Perceelsgrootte:
1 ha 64 a 82 ca.

Opleveringsniveau:
De showroom is representatief afgewerkt met o.a. een tegelvloer, dubbele toegangsdeur en lichtstraten. De kantoren zijn o.a. uitgerust met vloerbedekking, stucwerk wanden en systeemplafonds met verlichtingsarmaturen. De werkplaatsen en wasruimte zijn o.a. voorzien van monolithische vloeren, overheaddeuren, lichtstraten, bruggen, (mobiele) afzuigunits en olie/vet afscheiders. De inpandige kantoren/receptie zijn o.a. voorzien van een tegelvloer en systeemplafonds met verlichtingsarmaturen.

Informatie over de E&W installaties zijn op aanvraag beschikbaar.

Het buitenterrein is geheel verhard, omheind met een hekwerk, beveiligd en verlicht. Aan de Vasco da Gamaweg is een ruim buitenterrein ten behoeve van vrachtwagens inclusief een tweede in- en uitrit gelegen.

Glasvezel:
Realiseerbaar.

Huurcondities

Huurprijs:
Op aanvraag.

Huurtermijn:
5 jaar met 5 verlengingsjaren.

Huurbetaling:
Per drie (3) maanden vooruit te voldoen.

BTW-belaste verhuur:
Verhuurder opteert voor met BTW-belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de wettelijke criteria (90% BTW - norm) dan zal er een BTW - vervangende opslag gehanteerd worden, zodanig dat verhuurder gecompenseerd wordt wegens het niet kunnen verrekenen van de BTW op de investeringen, alsmede de BTW op de exploitatiekosten.

Bankgarantie:
Conform het ROZ-model ten bedrage van 3 maanden huur inclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW.

Indexering:
Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks “alle huishoudens“ (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurcontract:
Standaardmodel ROZ-contract model (kantoorruimte/bedrijfsruimte) met bijbehorende algemene bepalingen.

Voorbehoud:
Goedkeuring eigenaar/verhuurder.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs prijs op aanvraag
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwjaar 2005
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Olivier van Noortweg 4
Plaats Venlo
Land NL
Ligging bedrijventerrein
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 7000 m²
Oppervlakte in units vanaf 1000 m²
Kantoor oppervlakte 7000 m²
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.