Patersstraat 4 -6a , 5801 AV, Venray

  • 262 m²
€ 650.000 k.k.
Nieuwsgierig naar dit object?
Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.

Omschrijving

UNIEKE TRANSFORMATIE BELEGGING IN HET CENTRUM VAN VENRAY IN VERBAND MET GEWIJZIGDE BEDRIJFSVOERING ! OBJECT Dit geschakelde winkelpand bestaande uit begane grond, eerste en tweede verdieping is gelegen aan een van de aanloopstraten naar het centrum van Venray. Het...

Toon meer

Kenmerken

Downloads

UNIEKE TRANSFORMATIE BELEGGING IN HET CENTRUM VAN VENRAY IN VERBAND MET GEWIJZIGDE BEDRIJFSVOERING !

OBJECT
Dit geschakelde winkelpand bestaande uit begane grond, eerste en tweede verdieping is gelegen aan een van de aanloopstraten naar het centrum van Venray. Het pand beschikt over gesplitste verdiepingen waarvan de eerste inpandig bereikbaar is en de tweede via een eigen entree. De inpandig bereikbare verdieping is vanuit de patio/oprit zelfstandig toegankelijk te maken als kantoor-/woonruimte. Tevens is er een eigen ingang naar kantoren op de 1e en 2e verdieping. Parkeren is mogelijk op eigen terrein.

LIGGING
Het object ligt aan de zuidzijde van het centrum van Venray aan een van de aanloopstraten naar het kernwinkelgebied aan een van de weinige straten met doorgaand verkeer (eenrichtingsverkeer). Het kernwinkelgebied ligt op loopafstand. Het winkelcentrum kent een mix van landelijke ketens en lokale ondernemers. De gemeente Venray heeft de keuze gemaakt om het winkelgebied compact te maken en hebben de aanwezige retailbedrijven aan de aanloopstraten gerespecteerd en de bestemming te wijzigen in "gemengd - aanloopstraten". Het kernwinkelgebied wordt o.a. ontsloten via de Patersstraat.

INDELING
Winkel: entree winkelruimte, L-vormige detailhandelsruimte met trap naar bij winkelruimte behorende verdieping, kantoorruimte, technische ruimte, meterkast, keuken en sanitaire ruimte.
Indeling inpandige verdieping boven winkelruimte: opslag, sanitaire ruimte en opstellingsruimte CV-ketel.
Indeling zelfstandig bereikbare etages: 1e verdieping kantoorruimte en keuken, 2e verdieping: kantoren / opslag.

BEREIKBAARHEID
Het object is goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Laden en lossen is toegestaan voor de deur. Het busstation ligt op 200 meter afstand en het treinstation ligt op ca. 3,5 kilometer afstand. De snelweg A73 ligt op ca. 3 kilometer van het object. De bevoorrading is 24 uur per dag mogelijk.

Functionele kwaliteit. De winkel is rolstoel toegankelijk. De verdiepingen beschikken over een trap. Het trappenhuis van de extern bereikbare verdieping kent een recht van overpad ten behoeve van de verdieping van Patersstraat 8.

PARKEREN
Parkeren in de straat is mogelijk. Er geldt een blauwe zone waarbinnen men maximaal 2 uur gratis mag parkeren. Op eigen terrein zijn er 2 parkeerplaatsen aanwezig.

BESTEMMING
De gebezigde activiteiten zijn in overeenstemming met het gestelde in het bestemmingsplan "omgevingsplan Centrum Venray" met kenmerk NL.IMRO.0984.BP16001-va01 en vastgesteld door de gemeenteraad d.d. 27 oktober 2020 heeft het object de enkel bestemming "Gemengd - aanloopstraten" met de functie-aanduiding "detailhandel" en de dubbelbestemming "waarde-archeologie 2". Koper dient zelf bij de gemeente Venray te verifiëren of zijn bedrijfsactiviteiten binnen het bestemmingsplan passen.

BOUWAARD EN CONSTRUCTIE
Gevels zijn uitgevoerd in metselwerk met spouw (isolatie niet bekend). Deur- en lichtopeningen deels uitgevoerd in aluminium voorzien van dubbele beglazing (1999) en houten kozijnen met enkele beglazing, deels voorzien van rolluiken. Binnenwanden gemetseld. Vloeren begane grond en verdiepingen in beton. Dak type; plat dak afgewerkt met bitumineuze dakbedekking (isolatie onbekend). Electra: voldoende groepen met aardlekschakelaar (elektra vernieuwd). Type verwarming; gasgestookte gaswandketel fabrikant Nefit bouwjaar 1999.

VRAAGPRIJS
De vraagprijs is € 650.000,- kosten koper.

ZEKERHEIDSTELLING
Waarborgsom/bankgarantie ter waarde van 10% van de koopsom.

OVEREENKOMST
Koopovereenkomst op basis van het laatst bekende standaardmodel van de Raad voor Onroerende zaken (ROZ).

AANVAARDING
In overleg.

DISCLAIMER
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 650.000 k.k.
Koop BTW belast nee
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie belegging
Bouwjaar 1979
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Patersstraat 4 -6a
Plaats Venray
Provincie Limburg
Land Nederland
Ligging
  • Winkelgebied stadscentrum

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte 262 m²

Belegging

Soort belegging winkelruimte
Aantal huurders 1

Parkeerplaatsen

Niet-overdekt aantal 2

Onderhoud

Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed

Bedrijfstakken in

Ontdek het object

Patersstraat 4 -6a, 5801 AV, Venray

Locatie

Patersstraat 4 -6a, 5801 AV, Venray

Schaduwwijzer

Nieuwsgierig naar dit object?
Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.