Patersstraat 4 , 5801 AV, Venray

  € 395.000 k.k.
  Nieuwsgierig naar dit object?
  Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.

  Omschrijving

  UNIEKE TRANSFORMATIE BELEGGING IN HET CENTRUM VAN VENRAY IN VERBAND MET GEWIJZIGDE BEDRIJFSVOERING ! OBJECT Dit geschakelde winkelpand bestaande uit begane grond is gelegen aan een van de aanloopstraten naar het centrum van Venray. De inpandig bereikbare verdieping...

  Toon meer

  Kenmerken

  Oppervlakte 420 m²

  Downloads

  UNIEKE TRANSFORMATIE BELEGGING IN HET CENTRUM VAN VENRAY IN VERBAND MET GEWIJZIGDE BEDRIJFSVOERING !

  OBJECT
  Dit geschakelde winkelpand bestaande uit begane grond is gelegen aan een van de aanloopstraten naar het centrum van Venray. De inpandig bereikbare verdieping is vanuit de patio/oprit zelfstandig toegankelijk te maken als kantoor-/woonruimte. Tevens is er een eigen ingang naar kantoren op de 1e en 2e verdieping die separaat verkocht worden. Parkeren is mogelijk op eigen terrein.

  LIGGING
  Het object ligt aan de zuidzijde van het centrum van Venray aan een van de aanloopstraten naar het kernwinkelgebied aan een van de weinige straten met doorgaand verkeer (eenrichtingsverkeer). Het kernwinkelgebied ligt op loopafstand. Het winkelcentrum kent een mix van landelijke ketens en lokale ondernemers. De gemeente Venray heeft de keuze gemaakt om het winkelgebied compact te maken en hebben de aanwezige retailbedrijven aan de aanloopstraten gerespecteerd en de bestemming te wijzigen in "gemengd - aanloopstraten". Het kernwinkelgebied wordt o.a. ontsloten via de Patersstraat.

  INDELING
  Winkel: entree winkelruimte, L-vormige detailhandelsruimte met trap naar bij winkelruimte behorende verdieping, kantoorruimte, technische ruimte, meterkast, keuken en sanitaire ruimte.

  BEREIKBAARHEID
  Het object is goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Laden en lossen is toegestaan voor de deur. Het busstation ligt op 200 meter afstand en het treinstation ligt op ca. 3,5 kilometer afstand. De snelweg A73 ligt op ca. 3 kilometer van het object. De bevoorrading is 24 uur per dag mogelijk.

  Functionele kwaliteit. De winkel is rolstoel toegankelijk. De verdieping is inpandig bereikbaar middels een vaste trap.

  PARKEREN
  Parkeren in de straat is mogelijk. Er geldt een blauwe zone waarbinnen men maximaal 2 uur gratis mag parkeren. Op eigen terrein zijn er 2 parkeerplaatsen aanwezig.

  BESTEMMINGSPLAN
  Gemengde doeleinden. Het vigerende bestemmingsplan staat de volgende doeleinden toe: ondergeschikte detailhandel, kantoren, zakelijke en overige dienstverlening, maatschappelijke doeleinden en beroep aan huis.

  Voor dit gebied worden de volgende doelen nagestreefd.
  Het behouden en versterken van de karakteristiek van aanloopstraten als ondersteuning van het kernwinkelgebied, met een eigen kenmerkende sterke menging van functies.
  Het terugdringen en voorkomen van leegstand door een diversiteit aan functies toe te staan, met uitzondering van detailhandel.
  Het verminderen van het aantal bestaande winkels door verplaatsingen naar het kernwinkelgebied te stimuleren.
  Het bieden van een goed ondernemers-, woon- en leefklimaat en aantrekkelijk verblijfsklimaat.
  Het behouden van een rustig en in de beleving veilig woon- en leefklimaat in de Patersstraat.
  Ontwikkelingen dienen dan ook gericht te zijn op een toename van de woonfunctie en het bevorderen van een rustig en veilig woon- en leefklimaat.
  Historische en voor de aanloopstraten karakteristieke gebouwen en gebouwen met een hedendaagse architectuur zijn en blijven beeldbepalend voor een hoogwaardige uitstraling van aanloopstraten. De uitstraling van enkele panden kan in dat opzicht worden versterkt. De ruimtelijke kwaliteit wordt voorts bepaald door afwisselende bebouwing in omvang, uitstraling en korrelgrootte. De afwisseling komt in ieder geval tot uitdrukking in de diversiteit in architectuur, hoogtematen en de schaal- en maatverhouding van een gebouw ten opzichte van andere gebouwen in dezelfde straat.
  Het realiseren van een klimaatbestendige, duurzame, gezonde en veilige fysieke leefomgeving. En het realiseren van een bijdetijdse, verzorgde, aantrekkelijke, veilige en hoogwaardig inrichting van de openbare ruimte door materiaalgebruik, gebruiksgemak en onderhoud. Aanpassing hiervan is gericht op klimaatbestendigheid, duurzaamheid, gezondheid en veiligheid.

  BOUWAARD EN CONSTRUCTIE
  Gevels zijn uitgevoerd in metselwerk met spouw (isolatie niet bekend). Deur- en lichtopeningen deels uitgevoerd in aluminium voorzien van dubbele beglazing (1999) en houten kozijnen met enkele beglazing, deels voorzien van rolluiken. Binnenwanden gemetseld. Vloeren begane grond en verdieping in beton. Dak type; plat dak afgewerkt met bitumineuze dakbedekking (isolatie onbekend). Electra: voldoende groepen met aardlekschakelaar (elektra vernieuwd). Type verwarming; gasgestookte gaswandketel fabrikant Nefit bouwjaar 1999.

  VRAAGPRIJS
  De vraagprijs is € 395.000,- kosten koper.

  ZEKERHEIDSTELLING
  Waarborgsom/bankgarantie ter waarde van 10% van de koopsom.

  OVEREENKOMST
  Koopovereenkomst op basis van het laatst bekende standaardmodel van de Raad voor Onroerende zaken (ROZ).

  AANVAARDING
  In overleg.

  DISCLAIMER
  Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

  Toon meer

  Algemeen

  Vraagprijs € 395.000 k.k.
  Servicekosten BTW belast Nee
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Hoofdfunctie winkelruimte
  Bouwjaar 1979
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres Patersstraat 4
  Plaats Venray
  Provincie Limburg
  Land Nederland
  Ligging
  • Winkelgebied stadscentrum

  Parkeerplaatsen

  Niet-overdekt aantal 2

  Winkelruimte

  Oppervlakte 420 m²
  Oppervlakte in units vanaf 420 m²
  Oppervlakte verkoop vloer 300 m²

  Onderhoud

  Onderhoud binnen Goed
  Onderhoud buiten Goed

  Bedrijfstakken in

  Ontdek de winkelruimte

  Patersstraat 4, 5801 AV, Venray

  Locatie

  Patersstraat 4, 5801 AV, Venray

  Schaduwwijzer

  Nieuwsgierig naar dit object?
  Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.