Rumpenerstraat 21 A , 6443 CA, Brunssum

  € 175.000 k.k.
  David Israel KRMT
  Heeft u vragen?
  Neem contact op met David
  Nieuwsgierig naar dit object?
  Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.

  Omschrijving

  COMMERCIELE RUIMTE NABIJ HET KERNWINKELGEBIED OBJECT Aan de Rumpenerstraat, de doorgaande weg naar het centrum van Brunssum, mogen wij dit commerciële object aanbieden. De directe omgeving wordt gekenmerkt door een verscheidenheid aan ondernemers in combinatie met...

  Toon meer

  Kenmerken

  Oppervlakte 304 m²

  Bedrijfstakken in

  Downloads

  COMMERCIELE RUIMTE NABIJ HET KERNWINKELGEBIED

  OBJECT
  Aan de Rumpenerstraat, de doorgaande weg naar het centrum van Brunssum, mogen wij dit commerciële object aanbieden. De directe omgeving wordt gekenmerkt door een verscheidenheid aan ondernemers in combinatie met wonen. De omgeving ondergaat momenteel een transformatie en zal hiermee naar verwachting hernieuwde aantrekkingskracht genieten. De aangeboden ruimte is recent geheel gerenoveerd en is daarmee een goed startpunt voor een nieuwe eigenaar met een nieuwe invulling.

  Het object is onderverdeeld in commerciële ruimte op de begane grond en de eerste verdieping met aan de achterzijde in de kelder de opslagruimte die via een garagedeur toegankelijk is. De ontsluiting via de achtergelegen toegangsweg vormt een meerwaarde. De voorzijde van het pand staat in directe verbinding met de doorgaande weg en is voorzien van een brede glazen pui voor optimale etalagemogelijkheden.
  De commerciële ruimte is rechthoekig van opzet en bied met ca. 202 m² voldoende ruimte voor een verscheidenheid aan invullingen. De ruimte op de verdieping is met ca. 48 m² ruim en is vierkant van opzet. Deze ruimte kan dienst doen als kantoor maar is veelzijdig inzetbaar. De ruimte in de kelder is totaal ca. 54 m², onderverdeeld in drie ruimtes waarvan de grootste via de garagedeur te betreden is.

  Het object is voorzien van riante glazen pui, rolluik, lichtkoepels, systeemplafond met inbouwspots, een pantry en twee toiletten op de begane grond. Tijdens de renovatie zijn de cv-ketel en de garagedeur vervangen alsmede een groot deel van het elektriciteitsnetwerk en de waterleidingen. Voorts is een meterkast aanwezig met aansluitingen G/W/E inclusief de mogelijkheid voor grootverbruik.

  LIGGING
  Het object is gelegen aan de doorgaande weg Rumpenerstraat en ligt hierdoor het niet alleen op een centrumlocatie maar ook op locatie met veel traffic. Het centrum van Brunssum ligt op steenworp afstand met zowel landelijke retailers als lokale middenstand. Aan de Rumpenerstraat is een verscheidenheid aan lokale ondernemers gevestigd in zowel retail, zakelijke dienstverlening als horeca.

  Gemeente Brunssum
  Brunssum is gelegen in het zuidoosten van Limburg en telt circa 28.000 inwoners en maakt deel uit van Parkstad Limburg. Een omgeving omringt met veel natuur. De Brunssumerheide, het Vijverpark, het Schutterspark en het blote voetenpad zijn het ideale uitstapje voor een heerlijk dagje in de buitenlucht.
  Voor een veelzijdig winkelaanbod kun je terecht in het centrum van de stad, alsmede bij een van de wijkwinkelcentra.
  Bovendien is het hoofdkwartier van de NAVO in Brunssum gevestigd. Op economisch vlak van groot belang voor deze regio. De internationale gemeenschap telt meer dan 4.000 mensen.

  BEREIKBAARHEID
  Brunssum is gelegen tussen de grotere steden Heerlen en Sittard. Bereikbaarheid per auto is goed met op korte afstand gelegen de N276 met in het verlengde de N300 dat als ringweg alle omliggende gebieden aan elkaar verbindt. Voorts is er op korte afstand een bushalte gelegen voor bereikbaarheid met openbaar vervoer.

  BESTEMMING
  Het object valt binnen het vigerende bestemmingsplan 'Centrum', vastgesteld op 1 juli 2010. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming enkelbestemming 'Gemengd-2' met dubbelbestemming 'Waarde Archeologie'. Binnen deze bestemming is in beginsel bestaande detailhandel, horeca, dienstverlening en maatschappelijke/culturele voorzieningen toegestaan. U dient zelf bij de gemeente Brunssum te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

  KADASTER
  Gemeente Brunssum, Sectie B, Perceel 3442

  METRAGE
  Begane grond - Commerciële ruimte - ca. 202 m²
  Eerste verdieping - Commerciële ruimte - ca. 48 m²
  Souterrain - Opslagruimte/Expeditie - ca. 54 m²

  VRAAGPRIJS
  € 175.000,- k.k.

  OPLEVERINGSNIVEAU
  In huidige ontruimde staat onder de conditie "as is- where is". Oplevering met het huidige afwerkings- en voorzieningenniveau.

  ZEKERHEIDSSTELLING
  Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom.

  AANVAARDING/DATUM VAN OPLEVERING
  In onderling overleg.

  KOOPOVEREENKOMST
  De koopakte wordt opgesteld volgens model NVM.

  ENERGIELABEL
  Wordt bij verkoop aangeleverd.

  ONDERZOEKSPLICHT
  Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van het object.

  BIJZONDERHEDEN
  De opgegeven maatvoering zijn circa-maten. Er is geen NEN2580-meting voorhanden.

  BEZICHTIGING
  Uitsluitend na afspraak met ons kantoor te Heerlen, 045 – 574 32 33.

  DISCLAIMER
  Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

  Toon meer

  Algemeen

  Vraagprijs € 175.000 k.k.
  Servicekosten BTW belast Nee
  Status Verkocht onder voorbehoud

  Bouw

  Hoofdfunctie winkelruimte
  Bouwjaar 1953
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres Rumpenerstraat 21 A
  Plaats Brunssum
  Provincie Limburg
  Land Nederland
  Ligging
  • Winkelgebied stadscentrum

  Parkeerplaatsen

  Niet-overdekt aantal 5

  Winkelruimte

  Oppervlakte 304 m²
  Oppervlakte in units vanaf 304 m²
  Oppervlakte verkoop vloer 250 m²
  Horeca toegestaan ja

  Onderhoud

  Onderhoud binnen Goed
  Onderhoud buiten Goed

  Bedrijfstakken in

  Ontdek de winkelruimte

  Rumpenerstraat 21 A, 6443 CA, Brunssum
  Rumpenerstraat 21 A, 6443 CA, Brunssum
  Rumpenerstraat 21 A, 6443 CA, Brunssum
  David Israel KRMT
  Heeft u vragen?
  Neem contact op met David
  Nieuwsgierig naar dit object?
  Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.

  Cookiebeleid

  Voor welke cookies geef je akkoord?

  Meer informatie