Spoorstraat 34 , 5911 KJ, Venlo

  • E
€ 360.000 k.k.
Nieuwsgierig naar dit object?
Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.

Omschrijving

Ontdek een tijdloze parel : het kantoorgebouw met statige gevel aan de Spoorstraat 34 te Venlo. Spoorstraat 34 is een architectonisch hoogstandje in hartje Venlo nabij de knooppunten van openbaar vervoer. Dit prachtige kantoorgebouw, met zijn voorname monumentale...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 407 m²

Bedrijfstakken in

Downloads

Ontdek een tijdloze parel : het kantoorgebouw met statige gevel aan de Spoorstraat 34 te Venlo.

Spoorstraat 34 is een architectonisch hoogstandje in hartje Venlo nabij de knooppunten van openbaar vervoer. Dit prachtige kantoorgebouw, met zijn voorname monumentale gevel, biedt een unieke kans om uw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen. Laat je betoveren door de tijdloze schoonheid en de eindeloze mogelijkheden.

Stap in een wereld waar het verleden en het heden elkaar ontmoeten, waar geschiedenis en moderniteit naadloos in elkaar kunnen overgaan. De zorgvuldig bewaard gebleven monumentale gevel van Spoorstraat 34 getuigt van het rijke erfgoed van Venlo en creëert een ontzagwekkende eerste indruk voor uw gewaardeerde klanten en bezoekers.

Achter de sierlijke buitenkant gaat een ruimte schuil die is ontworpen om succes te inspireren. Dompel jezelf onder in een sfeer van een veelzijdige plattegrond, die op maat gemaakt is om te voldoen aan de eisen van dynamische bedrijven. Elke kamer heeft een overvloed aan natuurlijk licht, waardoor een productieve omgeving ontstaat die creativiteit en samenwerking stimuleert.

Met zijn centrale ligging zorgt Spoorstraat 34 voor een moeiteloze verbinding met het bruisende hart van Venlo. Omringd door een bloeiend commercieel centrum en belangrijke transportnetwerken zullen uw werknemers genieten van het gemak en de toegankelijkheid die dit adres biedt. Van gerenommeerde instellingen tot trendy eetgelegenheden en boetiekjes, alles wat u nodig hebt ligt op een steenworp afstand.

Omarm een toekomst van groei en welvaart als u van Spoorstraat 34 de thuisbasis van uw onderneming maakt. Of je nu een startende onderneming bent of een gevestigd bedrijf, dit architectonische juweeltje is geschikt voor bedrijven van alle schaalgroottes en bedrijfstakken.

Verzeker je van een plaats, waar zakelijke uitmuntendheid en architectonische pracht samenkomen. Grijp deze buitengewone kans om een blijvende indruk te maken en uw bedrijf naar nieuwe horizonten te brengen.

Mis uw kans niet om een meesterwerk te verwerven waarin erfgoed en moderniteit naadloos in elkaar over kunnen gaan. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak voor een bezichtiging en ontdek de eindeloze mogelijkheden die op Spoorstraat 34 Venlo op u wachten. Omarm de toekomst terwijl u het verleden omarmt, en til uw bedrijf naar ongeëvenaarde hoogten op deze prestigieuze locatie.

- het College van Burgemeester en Wethouders heeft ingaande 7 mei 1984 de voorgevel tot gemeentelijk monument verklaard.

Kantoorruimte:

- systeemplafond v.v. ingebouwde verlichtingsarmaturen en geluidsinstallatie;
- scheidingswanden;
- deels lamellen;
- deels vloerbedekking;
- voormalige bedrijfskeuken;

Omschrijving:
Dit tussengelegen kantoorpand is van het type splitlevel en bevindt zich in een straatbeeld met karakteristieke panden en is gelegen aan een van de toegangswegen naar het kern winkelgebied van Venlo en heeft daardoor een uitstekende zicht locatie.

U betreedt het pand via het centrale trappenhuis. Vanuit het trappenhuis is iedere verdieping toegankelijk hetgeen betekent deelverhuur mogelijk is.

Het pand wordt in de huidige staat opgeleverd waarbij een verschillende ruimte vloerbedekking aanwezig is. De electrische installatie is los gekoppeld van het naast gelegen pand aan de Keulse Poort en zal via een eigen meter door koper aangesloten moeten worden hetgeen ook geldt voor de watermeter.

In 2015 is de in het pand aanwezige asbest in opdracht van verkoper gesaneerd.

Indeling object (in 407 m² vvo)
Metrage :
kantoorlaag 0 : 113 m²
kantoorlaag 1 : 101 m²
kantoorlaag 2 : 103 m²
kantoorlaag 3 : 58 m²
trappenhal, bergruimte : 32 m²

Kadastraal bekend:
Venlo, sectie I, nummer 4326.

Perceel oppervlakte:
Totaal 135 m².

Bouwjaar object:
Circa 1906.

Bestemming
Op basis van het bestemmingsplan Centrum-Venlo vastgesteld 26 november 2014 is de enkele bestemming "Centrum - 2" hetgeen betekent dat de gronden o.a. bestemd zijn voor detailhandel, dienstverlening en wonen op verdieping.

Informatie Venlo:

De gemeente Venlo is met 90.000 inwoners het krachtig kloppend hart van Noord Limburg. De gemeente Venlo bestaat uit de vier stadsdelen Belfeld, Blerick, Tegelen en Venlo, gelegen aan de rivier de Maas. Venlo heeft alles in huis wat van een centrumstad mag worden verwacht en maakt daarbij dankbaar gebruik van de vele contrasten: stedelijke allure naast de landelijke sfeer van de kleine kernen, verdichting naast open ruimten, hoogwaardige economie naast natuurontwikkeling. Venlo is het hart van een regio, waar economie en natuur elkaar ontmoeten en versterken. Het centrum van een industrieel logistieke regio in ontwikkeling, maar ook een regio met de rust van het landelijk buitengebied. Als hoofdstad van Noord Limburg vervult Venlo een regionale functie waar het gaat om wonen, winkelen, gezondheidszorg, (hoger en beroeps)onderwijs, recreatie en toerisme, cultureel aanbod en sport.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 360.000 k.k.
Servicekosten BTW belast Ja
Status Verkocht onder voorbehoud

Bouw

Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 1906
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Spoorstraat 34
Plaats Venlo
Provincie Limburg
Land Nederland
Ligging
  • Winkelgebied stadscentrum

>Kantoor

Oppervlakte 407 m²
Oppervlakte in units vanaf 407 m²

Energie

Energielabel E
Energielabel einddatum 2033-04-20

Onderhoud

Onderhoud binnen Redelijk tot goed
Onderhoud buiten Redelijk tot goed

Bedrijfstakken in

Ontdek de kantoorruimte

Spoorstraat 34, 5911 KJ, Venlo

Locatie

Spoorstraat 34, 5911 KJ, Venlo

Nieuwsgierig naar dit object?
Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.

Cookiebeleid

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie