Stayerhofweg 2 G , 5861 EJ, Wanssum

  € 745.000 k.k.
  Nieuwsgierig naar dit object?
  Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.

  Omschrijving

  ALGEMEEN Het vrijstaande pand is gebouwd in 1997 en gelegen binnen de bebouwde kom van Wanssum nabij de verbindingsweg van Rijksweg Nijmegen – Venlo naar de A73. Het pand is gelegen nabij het havengebied langs de Maas in Wanssum. Op eigen terrein is voldoende...

  Toon meer

  Kenmerken

  Oppervlakte 945 m²

  Downloads

  ALGEMEEN
  Het vrijstaande pand is gebouwd in 1997 en gelegen binnen de bebouwde kom van Wanssum nabij de verbindingsweg van Rijksweg Nijmegen – Venlo naar de A73. Het pand is gelegen nabij het havengebied langs de Maas in Wanssum. Op eigen terrein is voldoende parkeergelegenheid voor personeel en bezoekers. De omgeving wordt gevormd door soortgelijke bedrijfspanden.
  De ligging en de bereikbaarheid zijn goed te noemen. De toegangsweg is eigendom van de aanpalende eigenaren. De verplichtingen zijn vastgelegd in de vorm van een "recht van weg".

  Het geheel is staande en gelegen te Wanssum, plaatselijk gemerkt Stayerhofweg 2g en kadastraal bekend als gemeente Wanssum, sectie C, nummer 1957, groot 27 a 70 ca. (2.770 m²),

  VOORZIENINGEN
  Geen bijzondere bedrijventerreinvoorzieningen.
  Winkelvoorzieningen voor dagelijkse levensbehoeften zijn gelegen in Wanssum. In het kernwinkelgebied van Venray bevindt zich een uitgebreid aanbod aan detailhandelszaken.

  INDELING

  Het totale bruto vloeroppervlak van de bedrijfsruimte bedraagt ca. 1.014 m² en is als volgt samengesteld:

  Entree met tochtsluis naar de kantoorruimte. Vanuit het kantoor is de gang naar de kantine, de toiletgroep en bedrijfsruimte bereikbaar, nvo totaal ca. 65 m². Het kantoor, kantine en toilet zijn voorzien van een plavuizen vloer met vloerverwarming, systeemplafond met inbouwverlichting en schoon metselwerk wanden.
  De bedrijfsruimte van ca. 882 m² is opgesplitst in de bedrijfshal en de verfruimte. De vloeren van de hallen zijn vloeistofdicht afgewerkt en voorzien van vloerverwarming. Het plafond van de verfruimte is afgewerkt met brandwerende Promotec platen.

  De platte daken zijn als volgt opgebouwd : houten balklaag, underlayment dakbeschot 80 mm dakisolatie (RC>2,5) en 2-laagse dakbedekking.
  Het dak is als zadeldak dak uitgevoerd in staalconstructie waarop geïsoleerde aluminium dakplaten (RC>2,5). Nok 6.5m.
  Gevels zijn deels uitgevoerd in metselwerk met geïsoleerde spouw (RC>2,5) en en geïsoleerde damwandplaten. Ter plaatse van de verfruimte en in de voorgevel van de bedrijfsruimte zijn overheaddeuren aangebracht. Tussen de verfruimte en bedrijfshal bevindt eveneens een overheaddeur. De lichtopeningen zijn uitgevoerd in kunststof kozijnen voorzien van dubbele beglazing.
  Het geheel is voorzien van een mechanische afzuiging en vloerverwarming die op 8cm diep ligt. De meterkast is voorzien van 3 x 63A. Het gehele pand is voorzien van LED verlichting.

  PARKEREN
  Parkeren langs de openbare weg is niet van toepassing, er bevinden zich geen parkeerfaciliteiten in de openbare ruimte. Op eigen terrein bevinden zich ca 25 parkeerplaatsen.

  LIGGING
  Het object is gelegen aan de N270 (rondweg rond Wanssum) een doorgaande weg van Venray naar Well, aan de noordzijde buiten de bebouwde kom van Wanssum. De directe belending aan de rechterzijde betreft bedrijvigheid. Aan de linkerzijde bevindt zich de nieuwe gerealiseerde brug over de industriehaven van Wanssum. Aan de achterzijde is het getaxeerde gelegen aan de industriehaven. Aan de voorzijde bevindt zich bedrijvigheid.

  BEREIKBAARHEID
  De bereikbaarheid van het object is, na de realisatie van de rondweg, gekwalificeerd als goed. Het object is met zowel eigen- als openbaar vervoer redelijk bereikbaar. De op- en afrit naar de A73 (Nijmegen - Venlo - Roermond), met aansluiting op de A67 (Duisburg - Venlo - Eindhoven) en het Duitse wegennet, is op ca. 6 km gelegen en is te bereiken via de N270. De bereikbaarheid met openbaar vervoer is eveneens redelijk. De dichtsbijzijnde bushalte is op ca. 1 km gelegen. Het treinstation bevindt zich op ca 5 km in Venray.

  BESTEMMINGSPLAN
  De gebezigde activiteiten zijn in overeenstemming met het gestelde in het bestemmingsplan Gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum met kenmerk NL.IMRO.9931.PIPGOW-OH01, vastgesteld door de gemeenteraad d.d. 15-03-2017. Binnen het vigerend bestemmingsplan heeft het object de bestemming "bedrijventerrein-1" met de functie-aanduidingen "specifieke vorm van bedrijf - van categorie 2 tot en met 3.2" en de dubbelbestemming "waarde-archeologie-6".

  Maximum bebouwingspercentage 70% en bouwhoogte 10 m

  Voor gedetailleerde informatie verwijzen wij naar www.ruimtelijkeplannen.nl/viewer.

  Toon meer

  Algemeen

  Vraagprijs € 745.000 k.k.
  Servicekosten BTW belast Nee
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Hoofdfunctie bedrijfsruimte
  Bouwjaar 1997
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres Stayerhofweg 2 G
  Plaats Wanssum
  Provincie Limburg
  Land Nederland
  Ligging
  • Bedrijventerrein

  Terrein

  Oppervlakte 1700 m²
  Oppervlakte uitbreidingsmogelijkheden 275m²

  Parkeerplaatsen

  Niet-overdekt aantal 25

  Bedrijfsruimte

  Bedrijfshal oppervlakte 880 m²
  Oppervlakte in units vanaf 880 m²
  Kantoor oppervlakte 65 m²
  Terrein oppervlakte 1700 m²

  Onderhoud

  Onderhoud binnen Goed
  Onderhoud buiten Goed

  Bedrijfstakken in

  Ontdek de bedrijfsruimte

  Stayerhofweg 2 G, 5861 EJ, Wanssum

  Locatie

  Stayerhofweg 2 G, 5861 EJ, Wanssum

  Schaduwwijzer

  Nieuwsgierig naar dit object?
  Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.