Vogelsbleek 10 , 6001 BE, Weert

  • A
€ 2.300.000 k.k.
Nieuwsgierig naar dit object?
Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.

Omschrijving

KANTOOROBJECT | BELEGGING - Kantoorgebouw van 1.822 m² v.v.o. en 47 eigen parkeerplaatsen - Geheel verhuurde belegging - Gunstig gelegen ten opzichte van snelweg, openbaar vervoer en centrum Weert Vraagprijs : € 2.300.000,- k.k. OBJECTOMSCHRIJVING Op goede stand...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 1822 m²

Bedrijfstakken in

Downloads

KANTOOROBJECT | BELEGGING

- Kantoorgebouw van 1.822 m² v.v.o. en 47 eigen parkeerplaatsen
- Geheel verhuurde belegging
- Gunstig gelegen ten opzichte van snelweg, openbaar vervoer en centrum Weert

Vraagprijs : € 2.300.000,- k.k.

OBJECTOMSCHRIJVING
Op goede stand nabij het centrum van Weert mogen wij u dit geheel verhuurde beleggingsobject aanbieden. Het geheel betreft een vrijstaand kantoorpand bestaande uit één-, drie en vijf-laags bebouwing uitgevoerd met split-level verdiepingen. Het oorspronkelijke pand is in 1971 gebouwd en is in 2000 uitgebreid en gerenoveerd. Het pand staat van oudsher bekend als Groene Kruis gebouw van Weert. Inmiddels zijn er een drietal externe zorgverleners gehuisvest en ligt in omgeving met het St. Jans Gasthuis en andere zorgaanbieders.

METRAGE
Verdieping Oppervlakte
Begane grond ca. 931 m²
1e/2e verdieping ca. 253 m²
3e/4e verdieping ca. 254 m²
5e/6e verdieping ca. 255 m²
7e/8e verdieping ca. 126 m²
Totaal: ca. 1.822 m²

PARKEREN
Het object beschikt over ruime eigen parkeerfaciliteiten, grotendeels achter een slagboom en deels aangrenzend de openbare weg met openbare parkeervoorzieningen.

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan “Binnenstad 2017”, vastgesteld door de gemeenteraad d.d. 26 september 2018. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming ‘Gemengd‘. De voor 'Gemengd' aangewezen gronden zijn onder meer bestemd voor; dienstverlening, horeca, wonen, detailhandel en andere commerciële functie zoals omschreven in het vigerende bestemmingsplan. Huurder dient zelf bij de gemeente Sittard-Geleen te verifiëren of zijn bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

LIGGING
Weert grenst aan Noord Barbant en België en wordt daar door "De Poort van Limburg" genoemd. Met een oppervlakte van ongeveer 104,3 km² ongeveer 50.362 inwoners (2022) is Weert zowel qua oppervlakte als qua inwonertal de zesde gemeente van Limburg.
Het object is centraal en op goede stand gelegen in de bebouwde kom van Weert. Op korte afstand bevinden zich het centrum van Weert, het stadspark en de nabijgelegen Zorgcentrum Martinus en St. Jans Gasthuis. Voor de gebruikers van het object betekend dit verschillende dagelijkse voorzieningen binnen handbereik of een frisse wandeling in de lunch.

BEREIKBAARHEID
De op- en afritten van de autosnelweg (A2- A73) richting Maastricht, Roermond en Eindhoven zijn op enkele rijminuten gelegen (ca. 4 km). Tevens treft u in de onmiddellijke nabijheid busstations aan voor een goede verbinding naar omliggende woongebieden maar ook het treinstation van Weert. Vanuit dit station zijn er goede aansluitingen naar bestemmingen in heel Nederland.

VRAAGPRIJS
€ 2.300.000,- k.k.

HUURSTROOM
€ 208.434,- ex btw per jaar (btw niet van toepassing)

AANVAARDING
In overleg.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken na de overeenstemming bij de desbetreffende notaris te deponeren.

KOOPOVEREENKOMST
De koopakte wordt opgesteld volgens model NVM.

AANVAARDING
In onderling overleg.

OPLEVERING
In verhuurde staat.

ENERGIELABEL
Energielabel A geldig t/m september 2032

DATAROOM
Voor uitgebreide informatie ten behoeve van de aankoop hebben wij een dataroom ingericht voor dit object. Bij interesse kunt u per e-mail of telefoon toegang tot deze dataroom aanvragen.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor te Heerlen, 045 – 574 32 33.

DISCLAIMER
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 2.300.000 k.k.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 1971
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Vogelsbleek 10
Plaats Weert
Provincie Limburg
Land Nederland
Ligging
  • In woonwijk

>Kantoor

Oppervlakte 1822 m²
Oppervlakte in units vanaf 10 m²

Parkeerplaatsen

Niet-overdekt aantal 47

Energie

Energielabel A
Energielabel einddatum 2032-09-01

Onderhoud

Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed

Bedrijfstakken in

Ontdek de kantoorruimte

Vogelsbleek 10, 6001 BE, Weert
Vogelsbleek 10, 6001 BE, Weert

Locatie

Vogelsbleek 10, 6001 BE, Weert

Nieuwsgierig naar dit object?
Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.

Cookiebeleid

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie