Voorstad 8 , 6131 CR, Sittard

  • C
€ 215.000 k.k. / € 1.150 p.m.
Wouter Lucassen
Heeft u vragen?
Neem contact op met Wouter
Nieuwsgierig naar dit object?
Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.

Omschrijving

TE HUUR / TE KOOP Winkelruimte in het historische stadscentrum van Sittard - Huurprijs € 1.150,- per maand excl. BTW - Oppervlakte ca. 115 m² VVO - Vraagprijs koop: € 215.000,- k.k. OBJECT Op een top locatie gelegen representatieve winkelunit met royaal front...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 115 m²

Downloads

TE HUUR / TE KOOP

Winkelruimte in het historische stadscentrum van Sittard

- Huurprijs € 1.150,- per maand excl. BTW
- Oppervlakte ca. 115 m² VVO

- Vraagprijs koop: € 215.000,- k.k.

OBJECT
Op een top locatie gelegen representatieve winkelunit met royaal front voor goede etalagemogelijkheden. De moderne gevel steekt fraai af ten opzichte van de belendende panden. Karakteristiek is de speelse (splitlevel) indeling verdeeld over de twee etages. Op de begane grond bevindt zich verkoopoppervlak, via een trappenpartij toegang tot het souterrain met opslag/verkoopruimte/ stookruimte, via een andere trap toegang tot een tussenverdieping waar zich mogelijke verkoopruimte bevindt alsmede een toilet en pantry. Vanaf de tussenverdieping toegang tot verdieping 1 wat dienst kan doen als verkoopruimte/opslagruimte/kantoren etc. Leuke details zijn verder de hoge plafonds, strakke algehele afwerking en de indeling waar men alle kanten mee op kan.

Voorzieningen:
- Wand- en plafondafwerking;
- Pantry;
- Toilet;
- Nieuwe pui met kunststof kozijnen (dubbel glas) alsmede aluminium kozijnen op de etage (dubbel glas).

BESTEMMINGSPLAN
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Centrum Sittard', vastgesteld op 26-06-2013. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Centrum – 1’. Binnen deze bestemming zijn onder andere gebruik als detailhandel, enkele vormen van horeca, dienstverlening en kantoor toegestaan. U dient zelf bij de gemeente Sittard-Geleen te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

LIGGING
Het geheel is gelegen in hartje Sittard met grote trekkers naast de deur. Kenmerkend is de leuke mix van gerenommeerde lokale middenstand, landelijk opererende winkelketens en gezellige horeca. Voorts ligt de Ligne met kantoren, winkels en sociale voorzieningen op slechts steenworp afstand. De Voorstad is onderdeel van de passanten/winkelroute tussen het NS station en de historische binnenstad. In de directe omgeving zijn onder andere Berden, Intertoys, Bufkes en Hunkemöller gevestigd.

BEREIKBAARHEID
Gemeente Sittard-Geleen is met ruim 93.000 inwoners een van de grootste steden van Limburg. De gemeente bestaat uit totaal 13 kernen, waarvan Sittard en Geleen de grootste vormen. De ontsluiting van Sittard is uitstekend te noemen. Zo liggen autoweg A2 (Aachen – Eindhoven - Amsterdam) en de N297/56N welke de A2 verbindt met Düsseldorf en Köln in de directe nabijheid. Duitsland en België zijn gelegen op steenworp afstand. Inwoners van beide landen weten het centrum van Sittard dan ook prima te vinden.

HUURPRIJS
€ 1.150,- per maand excl. BTW.

HUURPRIJSAANPASSING
De indexatie vind jaarlijks plaats op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUURTERMIJN
5 jaar. Afwijkende huurtermijn in overleg.

BETALINGEN
Huur per maand vooruit.

OPLEVERINGSNIVEAU
In de huidige staat, waarbij het thans aanwezige inbouwpakket om niet aan huurder ter beschikking wordt gesteld gedurende de huurperiode(n).

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende zaken (ROZ).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie / waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur.

AANVAARDING / DATUM VAN OPLEVERING
Op korte termijn leeg te aanvaarden.

VRAAGPRIJS KOOP
€ 215.000,- k.k.

ONDERZOEKSPLICHT
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van het object.

OPLEVERING KOOP
Het object zal worden verkocht en geleverd ‘as-is, where is’, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur en commerciële
aspecten van het verkochte.

ENERGIELABEL
C, geldig tot 24-08-2026.

PARKEREN
Meerdere parkeerterreinen en parkeergarages zijn in de directe nabijheid gesitueerd alwaar men betaald en met behulp van een vergunning kan parkeren.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor te Heerlen (045 574 32 33) of Sittard (046 420 4400).

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Indien de exacte maat voor u van belang is, kunt u deze laten opmeten. Deze informatieve brochure is geheel vrijblijvend en dient als uitnodiging voor het plannen van een bezichtiging en is niet bedoeld als aanbod.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 215.000 k.k. / € 1.150 p.m.
Servicekosten BTW belast Ja
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Voorstad 8
Plaats Sittard
Provincie Limburg
Land Nederland
Ligging
  • Winkelgebied stadscentrum

Winkelruimte

Oppervlakte 115 m²
Oppervlakte in units vanaf 115 m²
Oppervlakte verkoop vloer 111 m²
Horeca toegestaan ja

Energie

Energielabel C
Energielabel einddatum 2026-08-24

Bedrijfstakken in

Ontdek de winkelruimte

Voorstad 8, 6131 CR, Sittard
Voorstad 8, 6131 CR, Sittard
Wouter Lucassen
Heeft u vragen?
Neem contact op met Wouter
Nieuwsgierig naar dit object?
Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.