De Sondert 24, 5928 RV, Venlo
Verhuurd 5928 RV, Venlo

De Sondert 24, 5928 RV, Venlo

Kenmerken

Oppervlakte 1027 m²
Perceel 1217 m²
Meer kenmerken

Bedrijfstakken in Venlo

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwjaar 2006
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres De Sondert 24
Plaats Venlo
Land NL
Ligging
  • bedrijventerrein
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 1217 m²
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 882 m²
Oppervlakte in units vanaf 882 m²
Kantoor oppervlakte 145 m²
Parkeergelegenheid
Parkeerfaciliteiten Er bevinden zich 6 parkeerplaatsen aan de voorzijde van het object op eigen terrein.
Niet-overdekte parkeerplaatsen 6
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed

Uitgebreide omschrijving

Modern en representatief bedrijfsgebouw bestaande uit ca. 882 m² bedrijfsruimte en ca. 145 m² kantoorruimte gelegen op bedrijventerrein Ubroek te Venlo. Het betreft een luxe uitgevoerde bedrijfshal o.a. voorzien van pv-panelen en vloerverwarming/koeling. De kantoorruimte is modern afgewerkt en voorzien van diverse kantoor- en spreekkamers voorzien van airco en vloerverwarming.

Locatie:
Gelegen op bedrijventerrein Ubroek welke grenst aan Trade Port Venlo en strekt van de Kazernestraat tot de Groot Bollerweg. In de directe nabijheid van het object zijn onder andere ondernemingen als Hekkert Autogroep Venlo, Sangaen Europe en Motorcenter Venlo gevestigd. Het bedrijventerrein kenmerkt zich door een voornamelijke focus op de mobiliteitsbranche.

Bereikbaarheid:
De bedrijfsruimte kent een goede bereikbaarheid, de oprit van de autosnelweg A-73 (Nijmegen - Venlo - Roermond) bevindt zich op ca. 2,5 km, van waaruit er aansluiting is op de A-67 (Duisburg - Venlo - Eindhoven) en het Duitse wegennet. Een bushalte is op loopafstand gesitueerd.

Parkeren:
Op eigen terrein bevinden zich 6 parkeerplaatsen aan de voorzijde van het bedrijfsgebouw.

Indeling object (in m² vvo):
Totaal beschikbaar metrage van ca. 882 m² bedrijfsruimte verdeeld over ca. 616 m² op de begane grond en ca. 266 m² op de 1e verdieping. Op de begane grond beschikt het object tevens over ca. 145 m² kantoorruimte. Het object beschikt over een vrije hoogte van 7 meter (onder stalen liggers), onder de verdiepingsvloer beschikt het object over een vrije hoogte van 3,4 meter.

Bestemming:
Het object is gelegen binnen bestemmingsplan Ubroek en heeft de enkelbestemming bedrijventerrein. Het vigerend bestemmingsplan laat o.a. het uitvoeren van bedrijfsmatige activiteiten die onder de categorieën 1 tot en met 3 als genoemd in de lijst van bedrijfsactiviteiten toe. Daarnaast laat het bestemmingsplan productiegebonden detailhandel en kantoren bij bedrijven toe. Voor meer gedetailleerde informatie over de mogelijkheden verwijzen wij u graag door naar de gemeente Venlo.

Opleveringsniveau:
De bedrijfsruimte is opgetrokken uit een staalskelet en voorzien van geïsoleerde gevelbeplating, een sectionaalpoort en loopdeuren, een gevlinderde betonvloer welke is voorzien van vloerverwarming (zorgt tevens voor koeling in de zomerdagen), krachtstroom, warmtepomp, ca. 90 pv-panelen en 3 lichtstraten. Op de 1e verdieping bevindt zich een personeelsruimte/kantine voorzien van een keukenblok met spoelbak, gescheiden toiletten en een kantoorruimte voorzien van een patchkast. Tevens bevindt zich op de verdieping de opstelling van de technische installaties.

Het kantoor is opgetrokken uit gemetselde gevels welke zijn voorzien van isolatie. Voorzien van diverse kantoor- en spreekkamers met airco en vloerverwarming en afgewerkt met een tegelvloer en systeemplafond met lichtarmaturen. Tevens voorzien van een personeelsruimte/kantine voorzien van een keukenblok met spoelbak en gescheiden toiletten met voorportaal.

Het buitenterrein is geheel verhard en omheind met een hekwerk.

Huurprijs:
€ 57.500,- excl. BTW per jaar.

Servicekosten:
De servicekosten t.b.v. gas, water en elektra bedragen € 544,- excl. BTW per maand.

Huurtermijn:
5 jaar met 5 verlengingsjaren.

Huurbetaling:
Per maand vooruit te voldoen.

BTW-belaste verhuur:
Verhuurder opteert voor met BTW-belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de wettelijke criteria (90% BTW -norm) dan zal er een BTW - vervangende opslag gehanteerd worden, zodanig dat verhuurder gecompenseerd wordt wegens het niet kunnen verrekenen van de BTW op de investeringen, alsmede de BTW op de exploitatiekosten.

Bankgarantie:
Conform het ROZ-model ten bedrage van 3 maanden huur te vermeerderen met BTW.

Indexering:
Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks “alle huishoudens“ (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurcontract:
Standaardmodel ROZ-contract model (kantoorruimte/bedrijfsruimte) met bijbehorende algemene bepalingen.

Aanvaarding:
Per direct.

Voorbehoud:
Goedkeuring eigenaar/verhuurder.

Bedrijfstakken in Venlo

Deel dit bericht:

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie