Object
Verhuurd

Keizersveld 73, Venray 5803 AP Venray

5803 AP Venray

Omschrijving

SHOWROOM / BELEGGINGSOBJECT

Algemeen
Het betreft een, qua architectuur, zeer representatief bedrijfspand met een glasgevel en entreepartij aan de voorzijde. De hellingbaan aan de achterzijde maakt de verdieping toegankelijk. Het pand heeft een bebouwingsvlak van 25 x 35 m en werd opgeleverd in 2001/2002. Het perceel is volledig omrasterd.
Parkeren : Er bevinden zich ruim voldoende...

Locatie

Gerelateerde objecten

Uitgebreide omschrijving

SHOWROOM / BELEGGINGSOBJECT

Algemeen
Het betreft een, qua architectuur, zeer representatief bedrijfspand met een glasgevel en entreepartij aan de voorzijde. De hellingbaan aan de achterzijde maakt de verdieping toegankelijk. Het pand heeft een bebouwingsvlak van 25 x 35 m en werd opgeleverd in 2001/2002. Het perceel is volledig omrasterd.
Parkeren : Er bevinden zich ruim voldoende parkeerplaatsen (30) op eigen terrein en onbetaald op openbaar terrein.

Vloeroppervlakte
Het totale oppervlak van de begane grond bedraagt ca. 750 m² bvo als volgt onderverdeeld: showroom, met 2 kantoorunits, dames- en herentoilet en kantine, het geheel heeft een oppervlak van 358 m² vvo. Links van de showroom bevinden bedrijfsruimten die gebruikt kunnen worden ten behoeve van schadeherstel, wasplaats of onderhoudswerkplaats. Dit deel van het gebouw heeft een oppervlak van 351 m² vvo. Achter de showroom bevindt zich een berging van 24 m² vvo.
Deze oppervlaktes zijn nagenoeg conform de richtlijnen van de NEN 2580 gemeten op basis van de aan ons verstrekte plattegronden, er is echter géén meetrapport aanwezig.

Frontbreedte
De showroom heeft een frontbreedte aan de voorzijde van ca. 15 meter. De voorgevel van de showroom bestaat uit enkel gelaagd glas waarboven een luifel. Het glas in de kozijnen is dubbel. De gevels bestaan uit geprofileerde staalplaat boven een borstwering. De overheaddeuren zijn uit staal en zijn geïsoleerd. Boven de overheaddeuren in de linker gevel is een luifel aangebracht.
Het dak wordt gevormd door een stalen spant met dito dakplaten 100 mm isolatie en bitumineuze dakbedekking.
De begane grondvloer is een monoliet gestorte betonvloer. De verdiepingsvloer is een systeemvloer uitgevoerd in beton en afgewerkt met een cementdekvloer. Het parkeerterrein is bestraat met beton klinkers.

Indeling
Showroom begane grond entree via dubbele entreedeuren, aan de rechter gevel zijn twee kantoren/spreekkamers gerealiseerd. De kantine kan eveneens gebruikt worden als spreekkamer. Naast de kantine bevinden zich het dames- en heren toilet. Links is de kitchenette. De meterkast bevat een eigen elektra meter en de gezamenlijke gas- en watermeter. De alarminstallatie is aangesloten op de meldkamer. Nabij de voorpui bevindt zich de trap naar de verdieping. Tegen de achter perceelgrens is de hellingbaan naar de 1e verdieping aangebracht zodat u met de auto de verdieping kunt gebruiken. De afmetingen van de verdieping van de showroom zijn 19,8 x 14,45 m. Deze etage wordt verwarmd middels twee gasheaters. In de achtergevel is een overheaddeur geplaatst.

De 3 bedrijfsruimten aan de linker zijde zijn momenteel verhuurd aan een carclean bedrijf en een autoreparatiebedrijf. Bij serieuze interesse zullen de financiële en contractgegevens besproken worden.
Beiden huurders hebben een eigen toiletunit, alsmede een eigen elektra meter.
Bij aanvang van de huurovereenkomst zal er een staat van oplevering worden gemaakt met een omschrijving en diverse foto’s van de winkelruimte die de staat waarin de huurder het gehuurde aanvaardt nauwkeurig weergeeft.

Bestemming : Bedrijventerrein (B) categorie 1+2. Het bestemmingsplan “Keizersveld” d.d. 25-06-1991 is van toepassing. Voor aanvullende informatie over het vigerende bestemmingsplan of voor inzage in dit bestemmingsplan kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Huurprijs : Huurprijs voor de showroom : € 3.250,00 per maand excl. BTW (€ 39.000,00 per jaar). Indien de BTW niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurtermijn : 5 jaar met 5 optie jaren daarna telkens verlengd met 5 jaar. Opzegtermijn 12 maanden.

Huurovereenkomst : O.b.v. het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) vastgesteld, model winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW met standaard algemene bepalingen.

Koopprijs € 575.000 k.k. De bedrijfsunits aan de linkergevel van het pand zijn verhuurd. Wij gaan discreet om met de huurgegevens en zullen deze bij serieuze interesse en na ondertekening van een geheimhoudingsverklaring beschikbaar stellen.

Aanvaarding : In overleg, mogelijk op korte termijn.

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwjaar 2001
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Keizersveld 73
Plaats Venray
Land NL
Ligging bedrijventerrein
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 2000 m²
Terrein
Oppervlakte 1200 m²
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 764 m²
Oppervlakte in units vanaf 764 m²
Kantoor oppervlakte 18 m²
Terrein oppervlakte 1200 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen goed tot uitstekend
Onderhoud buiten goed tot uitstekend
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.