Markt 113, 6161 GN, Geleen
Verkocht 6161 GN, Geleen

Markt 113, 6161 GN, Geleen

Omschrijving

TE KOOP | Markt 113 | Geleen Winkelruimte met bovenwoning op A1 locatie Vraagprijs: € 269.000,- k.k. OBJECT Aan de markt van Geleen gelegen goed onderhouden hoekpand met winkelruimte op de begane grond en een bovenwoning verdeeld over twee verdiepingen. Het object...

Lees meer

Kenmerken

Oppervlakte 286 m²
Perceel 130 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit pand?

Bedrijfstakken in Sittard-Geleen

Kenmerken

Overdracht
Status verkocht
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwjaar 1935
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Markt 113
Plaats Geleen
Land NL
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 130 m²
Winkelruimte
Oppervlakte 286 m²
Oppervlakte in units vanaf 286 m²
Energie
Energielabel G
Energielabel einddatum 2030-04-10

Uitgebreide omschrijving

TE KOOP | Markt 113 | Geleen

Winkelruimte met bovenwoning op A1 locatie
Vraagprijs: € 269.000,- k.k.

OBJECT
Aan de markt van Geleen gelegen goed onderhouden hoekpand met winkelruimte op de begane grond en een bovenwoning verdeeld over twee verdiepingen. Het object is rondom grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas en het dak is recent gecontroleerd. De begane grond omvat een nette winkelruimte (+/- 9 meter frontbreedte) met plavuizen vloer, systeemplafond met enige verlichting en een royale bergkelder.
De te renoveren bovenwoning verdeeld over verdieping 1 en 2, is traditioneel ingedeeld, voorzien van een gedateerde badkamer / keuken, vernieuwd toilet, woonkamer / ensuite, origineel haardpartij, dakterrasje en verschillende slaapkamers. De Cv ketel is gehuurd. Op verzoek kan een asbestinventarisatierapport ter hand gesteld worden.

LIGGING
Geleen beschikt over een veelzijdig winkelhart, zo wisselen landelijk opererende ketens zich af met uitstekende lokale middenstand. Voorts staat de horeca bekend als uitstekend en divers. Het object is gelegen op een prima A-locatie in hartje centrum tegenover de ingang van de Hema en Van haren Schoenen. Verder zijn bekende winkelketens als Wibra, Zeeman, Blokker, Jan Linders, Bristol, Xenos, New Yorker, Bakkerij Bart, Van Haren en Bruna in de directe omgeving te vinden.

METRAGE
Verdieping Omschrijving Oppervlakte
Begane grond Winkelruimte circa 102 m²
Begane grond Woonruimte -entree / opgang circa 7 m²
Eerste verdieping Woonruimte circa 61 m²
Tweede verdieping Woonruimte circa 61 m²
Souterrain Opslag circa 55 m²

PARKEREN
In de directe omgeving van het complex zijn meer dan voldoende (betaalde) parkeerplaatsen te vinden. Verder bevindt zich onder de Markt een ruime parkeergarage, de ‘Marktgarage’. In deze garage kunnen bezoekers van maandag tot en met vrijdag de eerste twee uur gratis parkeren.

ENERGIELABEL
G

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Geleen Centrum', vastgesteld op 26 juni 2013. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Centrum - 1'. U dient zelf bij de gemeente Sittard-Geleen te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

VRAAGPRIJS
Vraagprijs € 269.000,- k.k.

DISCLAIMER
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Bedrijfstakken in Sittard-Geleen

Deel dit bericht:

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie