Professor Cobbenhagenstraat ong, 6224 BJ, Maastricht
Verkocht 6224 BJ, Maastricht

Professor Cobbenhagenstraat ong, 6224 BJ, Maastricht

Omschrijving

Als onderdeel van Fase I van de nieuwbouwontwikkelingen aan De Groene Loper wordt op de hoek van de Professor Cobbenhagenstraat en de Laan van Bellevue op korte termijn een appartementencomplex gerealiseerd. Op de begane grond van dit complex wordt een commerciële /...

Lees meer

Kenmerken

Oppervlakte 246 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit pand?

Bedrijfstakken in Maastricht

Kenmerken

Overdracht
Status verkocht
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 2020
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Professor Cobbenhagenstraat ong
Plaats Maastricht
Land NL
Ligging
  • in woonwijk
Kantoor
Oppervlakte 246 m²
Oppervlakte in units vanaf 246 m²
Verdiepingen
  • 1
Parkeergelegenheid

Uitgebreide omschrijving

Als onderdeel van Fase I van de nieuwbouwontwikkelingen aan De Groene Loper wordt op de hoek van de Professor Cobbenhagenstraat en de Laan van Bellevue op korte termijn een appartementencomplex gerealiseerd.
Op de begane grond van dit complex wordt een commerciële / kantoorruimte gerealiseerd met een totale oppervlakte van circa 245,9 m² BVO. Vanwege de hoekligging beschikt deze ruimte over een hoge attentiewaarde en een royale frontbreedte.

LIGGING
Door de ontwikkeling van De Groene Loper ontstaat er een volledig nieuw stadsdeel in het hart van Maastricht, dat het oostelijk deel van de stad verbindt met het stadscentrum. Op de plaats waar vroeger de autosnelweg A2 de stad doorkruiste wordt er de komende jaren, bovenop de nieuw gerealiseerde Koning Willem Alexandertunnel, een omvangrijke nieuwbouwontwikkeling gerealiseerd bestaande uit meer dan 1.000 woningen, appartementen en diverse commerciële ruimten.

METRAGE
- Circa 245,90 m² BVO vloeroppervlakte op de begane grond
- Circa 9 m1 frontbreedte aan de zijde van de President Rooseveltlaan
- Circa 25 m1 frontbreedte aan de zijde van de Professor Cobbenhagenstraat

PARKEREN
Aan beide zijden van de Laan van Bellevue worden openbare, betaalde, parkeerplaatsen gerealiseerd.
Tevens zijn er in de directe nabijheid mogelijkheden om parkeerplaatsen te huren.

BESTEMMING
Het object kent de bestemming ‘Gemengd (art. 3)’ binnen het vigerende bestemmingsplan A2 Traverse Maastricht. Binnen het vigerende bestemmingsplan zijn onder andere de volgende functies rechtstreeks toegestaan: dienstverlening, kantoor, maatschappelijk, cultuur en ontspanning, recreatie en sport.
Voor meer informatie omtrent de bestemmingsplanmogelijkheden verwijzen wij u naar de gemeente Maastricht.

VRAAGPRIJS
€ 470.000,- V.O.N. exclusief BTW.

ZEKERHEIDSSTELLING
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

OVERIGE CONDITIES
De koopakte wordt opgesteld volgens model NVM.

KADASTRALE INFORMATIE
De kadastrale splitsing van het complex in appartementsrechten dient nog plaats te vinden. De commerciële ruimte zal worden geleverd als zijnde separaat appartementsrecht. De conceptversie van de splitsingsakte en –tekening is op aanvraag beschikbaar.
Vanwege het feit dat de splitsing nog dient plaats te vinden, is er nog geen aanvullende informatie omtrent de Vereniging van Eigenaren beschikbaar.

PROJECTNOTARIS
AchtenvanGent Notarissen te Maastricht.

AS IS, WHERE IS
Het object zal worden verkocht en geleverd ‘as-is, where is’, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur- en commerciële aspecten van het verkochte. Koper aanvaardt uitdrukkelijk het risico voortvloeiende uit de ‘as is, where is’ koop en levering en doet afstand van alle rechten voortvloeiend uit de artikelen 7:15 lid 1 en 7:17 van het Burgerlijk Wetboek. Tevens zullen de artikelen 6:228, 6:229, 6:230 lid 2, 7:20, 7:21 lid 1, 2 en 3 en 7:23 van het Burgerlijk Wetboek
worden uitgesloten in de koopovereenkomst. Gezien het ‘as-is, where-is’ karakter van deze transactie kan verkoper geen garanties verstrekken met betrekking tot de (juridische) staat van het object, met uitzondering van de beperkte garanties als omschreven in de eigendomsakte.

AANVAARDING
Naar verwachting medio 2020.

OPLEVERING
De commerciële ruimte kan als één geheel worden gebruikt of worden gesplitst in 2 individuele units. Het opleveringsniveau van de ruimte zal in casco staat zijn.

DISCLAIMER
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Bedrijfstakken in Maastricht

Deel dit bericht:

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie