Placeholder

Bedrijven

Beleggingen

Beleggingen

Onze parate kennis en gedrevenheid en onze betrokkenheid bij uw belangen, stellen ons in staat om investeringskansen te signaleren. Vervolgens zetten we samen met u de koers uit.

Investeren in stenen
Nu er nauwelijks nog rente wordt gegeven op een spaarrekening is het extra aantrekkelijk om in vastgoed te beleggen. Investeren in stenen, zoals het in de volksmond heet, kan veel opleveren.

De keuzemogelijkheden zijn groot. Zo kunt u investeren in eengezinswoningen, studentenkamers, appartementen, zorgwoningen, vakantiehuizen, garageboxen of seniorenwoningen. Maar ook in de zakelijke sector zijn er vele opties, zoals winkelcentra, loodsen en bedrijfsverzamelgebouwen.

Er zijn veel factoren om rekening mee te houden bij het investeren in vastgoed en de regionale verschillen binnen Limburg zijn groot. Daarom is het verstandig om de experts van Boek en Offermans Makelaars in te schakelen.

"Voor wie de tijd heeft, is beleggen in stenen altijd een goed idee."

Onze gedrevenheid helpt ons onder tijdsdruk maatwerk te leveren en transacties binnen de afgesproken kaders succesvol af te wikkelen. Dat maakt ons een actieve en creatieve partner op het gebied van de beleggingsmakelaardij. De verwerving of verkoop van onroerend goed is een strategische beslissing, die vraagt om een grondige kennis van de markt.

Door de nauwe samenwerking tussen alle specialisten binnen Boek en Offermans Makelaars en met onze partners in Dynamis hebben wij een uitstekend beeld van de totale onroerendgoedmarkt zowel nationaal als internationaal. Hierdoor kunnen wij bijdragen aan de optimale performance van uw vastgoedportefeuille.

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.