Placeholder

Bedrijven

Verkoop / Verhuur

Verkoop / Verhuur

Voor de verhuur/verkoop van uw winkelpand, kantoorruimte of bedrijfspand bent u bij onze bedrijfsmakelaars aan het goede adres. Wij beschikken over een omvangrijk netwerk in heel Limburg.

Naturlijk doen wij ons uiterste best om de meest geschikte huurder/koper voor uw bedrijfsruimte te vinden. In een persoonlijk gesprek bepalen we eerst welke eisen u aan de potentiële huurder/koper stelt en bijvoorbeeld aan welke verhuurtermijn u denkt. Wij doen ons huiswerk en dat begint bij een grondige analyse van het object en de markt. Wij benaderen potentiële kopers/huurders actief en gaan niet wachten tot iemand toevallig langs loopt.

" Een bedrijfsruimte verkopen of verhuren is specialistenwerk. "

Verkopen zonder stress
Boek en Offermans verkoopt of verhuurt uw bedrijfsruimte voor de beste prijs. Zakelijk Limburg kennen we als geen ander. Daardoor kunnen we u eerder aan de juiste match helpen. Wij kennen de ondernemers en de ondernemers kennen ons. Maak gebruik van ons netwerk!

We volgen de markt op de voet. Zo bepalen we vraag- en huurprijzen met meer kennis van zaken. Met onze actieve verkoopstrategie laten we niets aan het toeval over. Door de korte lijnen zijn er direct antwoord op uw vragen. En door onze vasthoudende aanpak realiseert u in veel gevallen een hogere prijs dan u in gedachten had.

  • Geen verkoopstress/verhuurstress
  • Geen onzekerheid
  • Oplevering in overleg

Succesvolle transacties
Hebben we de geschikte partij gevonden, dan behartigen we uw belang. Van de eerste bezichtiging, via de onderhandelingen tot aan de oplevering van het object. U bent verzekerd van een succesvolle transactie en een solide contract.

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.