40+ geldverstrekkers
Onafhankelijk hypotheekadvies
De 1e afspraak is voor onze rekening

Verduurzamingshypotheek via
Boek & Offermans

Je woning energiezuiniger maken heeft veel voordelen: je verhoogt je wooncomfort, je verlaagt je energierekening en je draagt bij aan het klimaat. Je kunt dit betalen met je eigen geld óf je kunt hier geld voor lenen. Met een Verduurzamingshypotheek leen je voordelig geld voor energiebesparende maatregelen.

Onze hypotheekadviseurs staan voor je klaar. Hoe kunnen we jou helpen?

Waarom Boek & Offermans?

 • Met 6 vestigingen, volledige dekking in Limburg!
 • Keuze uit 40+ geldverstrekkers
 • Volledig onafhankelijk
 • Korte lijnen met woningmakelaardij
 • Meer dan 40 jaar ervaring

Meest gestelde vragen over Hypotheken

Er zijn verschillende hypotheken. Denk aan aflossingsvrij, Annuïteiten en een Lineaire hypotheek voor starters. En ook bank, spaar, leven hypotheken voor mensen die deze reeds al hebben.

Informeer bij jou Boek & Offermans Hypotheekadviseur welke vorm het beste bij jouw situatie past. Of plan een vrijblijvend adviesgesprek in.

Boek & Offermans is een onafhankelijk hypotheekadviseur, hierdoor hebben we geen belangen bij banken of andere financiële instellingen. Wij hebben de keuze uit meer dan 40 geldverstrekkers. Dit stelt ons in staat om objectief en transparant de beste opties voor jou situatie te bekijken.

Je kan kiezen uit geldverstrekkers zoals: Rabobank, ABN-Amro, ING, Nationale Nederlanden, Obvion, BLG wonen, Munt hypotheken, Florius, NIBC, ASR, Lloyds en nog veel meer....

Ja er zijn speciale regelingen voor starters omtrent hypotheken.

 • Startslening: Dit is een aanvullende lening bovenop de regulieren hypotheek. De starterslening heeft vaak gunstige voorwaarden, zoals een renteloze periode of uitgestelde aflossing.
 • Schenkvrijstelling: Voor ouders die hun kinderen willen helpen bij het kopen van een huis, geldt er in Nederland een jaarlijkse schenkingsvrijstelling.
 • Startersvrijstelling: Dit is een vrijstelling in de overdrachtsbeslasting. Hierdoor betalen starters onder de 35 jaar in sommige gevallen minder belasting.

Vraag jouw Boek & Offermans Hypotheekadviseur naar de mogelijkheden. Hij/zij is volledig op de hoogte van alle mogelijkheden.

Momenteel kun je maximaal 100% van de marktwaarde van je nieuwe woning financieren. De enige mogelijkheid om meer te financieren dan 100% is wanneer je energie besparende maatregelen wil mee financieren. In dat geval kan tot 106% van de marktwaarde gefienanciert worden. Wel zul je moeten aantonen dat het hogere bedrag alleen aan bijvoorbeeld zonnepanelen wordt besteed.

Overwaarde van je woning kun je benutten indien de marktwaarde hoger is dan de lopende hypotheek op de woning. Deze waarde kun je benutten door de woning te verkopen maar ook door je hypotheek te verhogen of een extra hypotheek aan te vragen. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden voor senioren (65+) zoals de verzilverhypotheek.

Het is niet in iedere situatie slim om de overwaarde op te nemen. Nieuwsgierig hoe dat in jou sitatuatie zit? Wij helpen je graag, plan een vrijblijvend adviesgesprek in.

Als je een hypotheek afsluit, komen daar een aantal kosten bij kijken. Deze kosten kun je sinds 1 januari 2018 niet meer mee financieren in je hypotheek. Je moet daarom eigen geld inleggen om een hypotheek af te sluiten. Je moet dan denken aan een bedrag van ongeveer vier tot zes procent van de koopsom. Daarnaast kan je ervoor kiezen om nog extra eigen vermogen in te leggen en hiermee de hypotheek en dus de maandlasten te verlagen.

Nieuwsgierig naar jouw maximale hypotheek?

Nieuwsgierig naar jouw maximale hypotheek?

.

Team hypotheken

Marion Knoren-Essers Marion Knoren-Essers
Marion Knoren-Essers Marion Knoren-Essers

Commercieel medewerker

Raf Crombag Raf Crombag
Raf Crombag Raf Crombag

Financieel adviseur

Marcel Vrösch Marcel Vrösch
Marcel Vrösch Marcel Vrösch

Financieel adviseur

Serge van Heel Serge van Heel
Serge van Heel Serge van Heel

Commercieel medewerker

Jouw hypotheekadviseur in Limburg!

 • 6 vestigingen in Limburg
 • Sinds 1975
 • Onafhankelijk Hypotheekadvies
 • 40+ geldverstrekkers!