Jouw makelaar in Limburg!

Boek & Offermans Makelaars

Boek & Offermans Makelaars

Jouw makelaar in Limburg!

Volledige dekking in Limburg

Met 4 kantoren in Limburg én meer dan 40 jaar ervaring op de vastgoedmarkt, kennen wij de hele provincie als onze broekzak. Wij zijn jouw makelaar in Limburg!

Mensen maken ons bedrijf

Een team van meer dan 30 gecertificeerde medewerkers vormt het fundament van ons bedrijf. Wij bieden persoonlijke service en leveren optimale kwaliteit. Wij zijn thuis in Limburg!

Betrouwbaar

Ons kantoor staat al sinds 1975 garant voor een persoonlijke, effectieve en professionele aanpak. Op zoek naar een makelaar in Limburg? Wij helpen je graag!

Jouw makelaar in Limburg!

Jouw full-service makelaar
in Limburg

Sinds 1975 is Boek & Offermans Makelaars jouw Limburgse makelaar, met kantoren verspreid over de gehele provincie. Vanuit onze kantoren in Heerlen, Maastricht, Venray en Venlo zijn wij actief in Noord- en Zuid-Limburg.

Wij hebben gecertificeerde specialisten op het gebied van:

  • Woningmakelaardij;
  • Bedrijfsmakelaardij;
  • Recreatiemakelaardij;
  • Taxaties;
  • Consultancy.

Ons kantoor staat garant voor een persoonlijke, effectieve en professionele aanpak, waarbij jouw belang altijd voorop staat! Op zoek naar een makelaar in Limburg voor een woning, bedrijfsruimte of taxatie? Boek en Offermans Makelaars helpt je graag!

Actueel

Jouw makelaar in Limburg!

MOVEmber
De verhuismaand

Twijfel je om te gaan verhuizen? November is hét ideale moment om jouw huis te verkopen en is daarom omgedoopt tot MOVEmber. Zet jij je huis te koop in november? Ontvang dan een gratis verhuispakket.

Plan vandaag nog jouw gratis waardebepaling. Are you ready to move?

Lees meer

Jouw makelaar in Limburg!

Groene Loper Maastricht!

Het aanbod van woningen en appartementen wordt zeer divers, zodat toekomstige bewoners met verschillende wensen de mogelijkheid krijgen om aan de Groene Loper te wonen.

Met de Groene Loper ontstaat een nieuw stadsdeel voor Maastricht, wonen tussen brede, groene lanen met grote bomen. Geïnteresseerd?

Lees meer

Jouw makelaar in Limburg!

Nr 1 bedrijfsmakelaar van Limburg

Jaarlijks stelt het vastgoedmagazine PropertyNL, op basis van onafhankelijk onderzoek, landelijk de makelaars top-101 samen op basis van de door hen geregistreerde transacties.

Al 8 jaar op rij zijn wij dé nummer 1 bedrijfsmakelaar in Limburg volgens PropertyNL, de bevestiging van ons hoge kennisniveau in de vastgoedmarkt.

Kennismaken?

Hulp nodig of wil je gewoon meer informatie? Wij staan voor je klaar!
Vele tevreden klanten zijn je voorgegaan!
Contact opnemen Direct chatten

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie