Jouw makelaar in Limburg!

Jouw makelaar in Limburg!

Boek & Offermans Makelaars

Vacatures
Klik hier
Overal in Limburg dichtbij

Met 6 kantoren in Limburg is er altijd een Boek & Offermans kantoor bij jou in de buurt. Onze makelaars zijn dagelijks op pad in de gehele provincie en kennen deze op hun duimpje.

Wij zijn altijd dichtbij!

Al bijna 50 jaar actief

Ons kantoor bestaat al sinds 1975. In die tijd is veel veranderd, maar onze aanpak is hetzelfde gebleven. Wij staan voor een persoonlijke, effectieve en transparante werkwijze.

Wij zijn thuis in Limburg!

Mensen maken ons bedrijf

Een team van enthousiaste en gepassioneerde collega's, ieder actief vanuit zijn/haar eigen specialisme, vormen het ijzersterke fundament van ons bedrijf.

Wij zijn jouw makelaar in Limburg!

Onafhankelijk advies

Onze financieel adviseurs geven je onafhankelijk advies. Niet gebonden aan één bepaalde geldverstrekker kunnen wij uitzoeken wat het beste bij jou aansluit.

Wij helpen je graag!

Jouw makelaar in Limburg

Sinds 1975 is Boek & Offermans Makelaars jouw Limburgse makelaar. Vanuit onze kantoren in Heerlen, Maastricht, Sittard, Valkenburg, Venray en Venlo zijn wij actief in Noord- en Zuid-Limburg.

Onze woningmakelaars, bedrijfsmakelaars, taxateurs en financieel adviseurs zijn dagelijks actief op de Limburgs (vastgoed)markt. Wij helpen je graag!

Onze jarenlange ervaring, gecombineerd met het enthousiasme van een jong en dynamisch team, vormen het ijzersterke fundament van onze organisatie. Of het nu gaat om het kopen of verkopen van je woning, verkopen of verhuren van je bedrijfspand, het taxeren van zorg- of maatschappelijk vastgoed, of financieel advies, onze specialisten gaan geen uitdaging uit de weg!

Mensen maken ons bedrijf en vormen dan ook de basis van ons bedrijf. Stuk voor stuk enthousiaste en gepassioneerde collega's, ieder vanuit zijn eigen specialisme verdienstelijk voor onze klanten.

Ons kantoor staat garant voor een persoonlijke, effectieve en professionele aanpak, waarbij jouw belang altijd voorop staat! Op zoek naar een makelaar in Limburg voor een woning, bedrijfsruimte of taxatie? Boek en Offermans Makelaars helpt je graag!

   Wonen Bedrijven

   Tevreden opdrachtgevers

   Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 / 10.0 (47 beoordelingen)
   9.4 10 1 (47)
   Boek en Offermans Makelaars
   Loek
   10.0 10 1
   Super geregeld! Duidelijke uitleg en goede voorlichting.
   Dhr. Morlog
   9.0 10 1
   De contacten met de makelaar waren zeer positief alsook de verwachtingen zeker van de prijs. We kunnen niet zeggen dat er iets fout is gegaan, alleen maar goed. we worden door de makelaar heel goed begeleid en op de hoogte gehouden van de verkoop. Zeer vriendelijk in het algemeen.
   Mevr. Bosch
   8.0 10 1
   Zeer tevreden bij elke bezichtiging telefoontje gekregen waneer ze gaan kijken en hoe het is gegaan. Als er iets is of de makelaar moet iets weten dan gaat dit per mail of telefoon
   Jo Logister
   10.0 10 1
   Het contact met onze makelaar is positief verlopen. Verder zijn we tevreden met de afhandeling van het gehele proces.
   LF
   10.0 10 1
   Raf is the best financial advisor! Since start to finish he has always explained the process, the documentation, the options to take very well. Super easy to get in touch, schedule appointments, everything went super smooth with my mortgage application.
   Jacob Been (Jaap)
   10.0 10 1
   Ik heb via Boek en Offermans Makelaars een woning aangekocht in Kerkrade.
   Vanaf het eerste telefonische contact via de eerste bezichtiging tot het nu toe tekenen van het koopcontract, heb ik de service als zeer correct en vooral eerlijk
   Dhr. Freek Smals
   9.0 10 1
   Prima kontakt met Mike, goed advies over de go to market prijs, de verwachte belangstelling en verkoopprijs.
   Een funda gebruiker
   8.8 10 1
   De makelaar is altijd bereikbaar en behulpzaam. Een volgende keer zou ik weer contact opnemen met Boek en Offermans!
   Kevin
   10.0 10 1
   Na een eerste orienterend gesprek bij andere adviseur zat ik nog met veel vragen en zo bij Boek & Offermans en Raf Crombag terecht gekomen. Raf is een uitzonderlijk goede adviseur met duidelijk ongekend veel ervaring. Het allersterkste
   Dhr. Thieu van Schovend
   9.0 10 1
   Het contact met de makelaar was zeer prettig en bleef eenvoudig en vooral ook de deskundigheid was te prijzen. Het tekenen van het contract was plezierig door de kennismaking met de koper en goede voorlichting over de belangrijke punten in heet contract.

   Jouw makelaar in Limburg!

   • 6 vestigingen in Limburg
   • Sinds 1975
   • Méér dan 35 specialisten
   • Onafhankelijk (financieel) advies