9060

Boek en Offermans Makelaars

Uw makelaar in Limburg!

Wij zijn een échte Limburgse NVM makelaar. Reeds 40 jaar zijn wij actief in onze mooie provincie. Van Noord-Limburg tot aan Zuid-Limburg gaan onze makelaars en taxateurs voor de klant op pad. Met onze full-service dienstverlening én volledige Limburgse dekking, zijn wij uw makelaar in Limburg!

Vanuit onze kantoren in Heerlen, Maastricht, Venray en Venlo werken wij met meer dan 25 enthousiaste collega's. Elke dag weer opnieuw gaan wij tot het uiterste om u naar tevredenheid van dienst te zijn.

Full-service
dienstverlening

Onze professionele medewerkers vormen het fundament van ons bedrijf. Wij hebben gecertificeerde specialisten op het gebied van woningmakelaardij, bedrijfsmakelaardij, recreatiemakelaardij, taxaties en consultancy. Ons kantoor staat garant voor een persoonlijke, effectieve en professionele aanpak.

De jarenlange ervaring sinds 1975 met de vastgoedmarkt en een hoog vakkenisniveau maken ons tot een betrouwbare adviseur! Op zoek naar een makelaar in limburg voor een woning, bedrijfsruimte of taxatie? Boek en Offermans Makelaars helpt graag!

5949
5953
5954

Wat onze klanten zeggen

Onze klanten zijn goud waard. Wij doen er alles aan om het gehele (ver)koopproces goed te laten verlopen. Het is immers een belangrijke beslissing met veel impact. Wij zijn er voor de ontzorging én voor de juiste adviezen. Kopen of verkopen met een goed gevoel, dat is belangrijk!

Benieuwd wat klanten over ons vertellen?

5948
"(Ver)kopen met een goed gevoel!"
5947

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.