Een offerte nodig voor een taxatie? Vul hier uw gegevens in -  39131

Een offerte nodig voor een taxatie? Vul hier uw gegevens in

U zoekt een partij die u tijdens het gehele traject kan ondersteunen en begeleiden - waarbij kwaliteit van essentieel belang is. Wij werken objectief, nauwkeurig en met betrouwbare rekenmodellen. Alleen zo weten we zeker dat we bijdragen aan de solide uitgangspunten op basis waarvan u keuzes wilt maken.

Groot bereik, uniforme werkwijze
Wij zijn een Limburgse taxateur met volledige dekking in de gehele provincie. Met kantoren in Heerlen, Maastricht, Venray en Venlo zijn wij actief van Noord tot aan Zuid-Limburg. Ondanks ons volume is onze werkwijze uniform.

Landelijke vastgoedportefeuilles
Ook voor het taxeren van landelijke vastgoedportefeuilles bent u bij ons in goede handen. Wij werken voor een brede doelgroep zoals: financiers, gebouweigenaren, beleggers en investeerders. Wij taxeren divers onroerend goed zoals kantoren, woningcomplexen, zorgvastgoed (cure & care), logistiek, winkelcentra en industriële complexen. In elk marktsegment hebben wij taxatiespecialisten om u van dienst te zijn. Indien het te taxeren object buiten ons werkgebied zit zoeken wij samenwerking met Dynamis Taxaties Nederland om zo met een van de aangesloten partners u te kunnen ondersteunen.

Onze taxateurs zijn lid van NVM, geregistreerd bij het NRVT, en/of lid van de RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors).

Uw offerte aanvragen

Contactgegevens (vereist)
Object informatie: (vereist)
Wordt u gefinancierd door een bank? Indien ja, vernemen wij graag bij welke bank.
Vul hier het te taxeren object in
Objecttype: (vereist)
Opmerkingen: (vereist)
Privacyverklaring/>Door een vinkje te plaatsen gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind u in onze Privacyverklaring.

Wij zijn aangesloten bij