Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Nieuw

Hoopweg, Venray 5801 HR Venray

5801 HR Venray € 378.000 k.k.

Omschrijving

Maximaal 3 riante bouwkavels vanaf circa 2.100 m² op een prachtige locatie in Venray voor € 180,- per vierkante meter.
De totale beschikbare oppervlakte is 6.426 m².

Ligging

Deze riante bouwkavels zijn gelegen op een uitstekende locatie in de zeer ruim opgezette bosrijke villawijk Vlakwater aan de rand van Venray. In nog geen 10 wandelminuten is het ziekenhuis bereikbaar. De bossen van het...

Brochure

Download de brochure van Hoopweg, Venray.

Download brochure

Wijkstatistieken

  • Icon guy
    Inwoners Venray
    22.134 mannen
  • Icon girl
    Inwoners Venray
    21.431 vrouwen

Uitgebreide omschrijving

Maximaal 3 riante bouwkavels vanaf circa 2.100 m² op een prachtige locatie in Venray voor € 180,- per vierkante meter.
De totale beschikbare oppervlakte is 6.426 m².

Ligging

Deze riante bouwkavels zijn gelegen op een uitstekende locatie in de zeer ruim opgezette bosrijke villawijk Vlakwater aan de rand van Venray. In nog geen 10 wandelminuten is het ziekenhuis bereikbaar. De bossen van het Vlakwatergebied liggen letterlijk aan het einde van de straat, waar u volop kunt genieten van de natuur. Het centrum van Venray is met de fiets en auto binnen ca. 5 minuten bereikbaar, waardoor u toch op een steenworp afstand bent van alle voorzieningen.

Bestemming

Woondoeleinden.

Op de percelen, die een frontbreedte van 24 meter hebben, dient een vrijstaande woning te worden gebouwd. In de voorschriften van “Bestemmingsplan Venray” (onherroepelijk vastgesteld 19-09-2017) staat vermeld welke nadere eisen hieraan zijn gesteld.

Op deze locatie bieden wij diverse kavels vanaf ca. 2.100 m² waarbij er een redelijk vrije invulling is te geven aan uw te bouwen droomhuis. Er zijn op deze kavels geen verplichtingen aan projectontwikkelaars waardoor u zelf de architect kunt kiezen.

Door de ligging en grootte van de kavels biedt dit project de mogelijkheid echt iets unieks te ontwikkelen. Aangezien er geen directie achterburen aan de kavels zijn gelegen is er een maximale privacy.
In de brochure treft u de bestemmingsplankaart aan met legenda.

Prijs

De koopsom is € 180,00 per m² kosten koper.

Neem voor een bezoek aan de locatie en/of meer informatie contact op met ons kantoor in Venray.

Algemene informatie

Het gezellige winkelcentrum van Venray bruist. De eigen schouwburg is de trots van het dorp. Verder zijn er voldoende horeca gelegenheden waar u gezellig kunt toeven.
In de hoofdstraat, de Grotestraat hebben diverse grote winkelketens zich gevestigd, waaronder de Hema, Blokker, Kruidvat, Etos. Voorts is de plaatselijke winkelier actief. U vindt er diverse bakkers en een keurslager.
Venray staat bekend om de organisatie van diverse jaarlijks terugkerende evenementen zoals de kermis in augustus en de jaarlijkse Koninginnenacht.

Venray heeft de beschikking over voldoende werkgelegenheid en staat o.a. bekend om bedrijven als Flextronics, Xerox en Inalfa. Voor de natuurliefhebber heeft Venray en omgeving veel te bieden. Bosgebied heeft u binnen handbereik o.a. het Vlakwater, de Ballonzuilbossen en Boshuizen zijn mooie wandelgebieden. Verder is het Theehuis in het St. Odapark een bezoek meer dan waard.

De kavel is gelegen op ca. 2 km afstand van de oprit naar de A73 in richting Venlo c.q. Nijmegen. Venlo en Duitsland zijn zeer goed bereikbaar (via A73 en A67). Eindhoven is met de auto in ca. 40 minuten te bereiken via de Deurneseweg.

Aansprakelijkheid
Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 378.000 k.k.
Status Beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Bouwvorm n.v.t.
Locatie
Adres Hoopweg ong
Plaats Venray
Land NL
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

Je droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in als woningzoeker
en ben als eerste op de hoogte.

Lees meer

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.