De Groene Loper - Laan van Bellevue fase 1, Maastricht
6224 CP, Maastricht

De Groene Loper - Laan van Bellevue fase 1, 6224 CP, Maastricht

€ 280.000 - € 725.000

Omschrijving

De verkoop van Laan van Bellevue – fase aan de Groene Loper in Maastricht gaat van start. Energieneutrale en gasloze stadswoningen, herenhuizen en appartementen aan een rustige, groene laan, dát is fase 1 van deelplan Laan van Bellevue. De woningen van deze fase...

Lees meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 77 m² - 211 m²
Perceel 87 m² - 190 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit project?

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 280.000 - € 725.000
Locatie
Plaats Maastricht
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 328 m³ - 875 m³
Perceeloppervlakte 87 m² - 190 m²
Woonoppervlakte 77 m² - 211 m²

Uitgebreide omschrijving

De verkoop van Laan van Bellevue – fase aan de Groene Loper in Maastricht gaat van start. Energieneutrale en gasloze stadswoningen, herenhuizen en appartementen aan een rustige, groene laan, dát is fase 1 van deelplan Laan van Bellevue. De woningen van deze fase worden gebouwd tussen de Professor Cobbenhagenstraat en de Quixstraat én aan de overkant naast de Lourdeskerk vanaf de Voltastraat tot aan de voormalige boksschool. In deze fase gaan 53 stadswoningen en herenhuizen én 15 appartementen, waaronder één penthouse, in de verkoop.

De Groene Loper
Brede, groene lanen met grote bomen; het zijn al eeuwenlang geliefde plekken in grote steden. Midden in het stadse leven, maar toch omringd door groen en ruimte. De twee kilometer lange Groene Loper in Maastricht loopt over de nieuwe A2-tunnel en is van alle kanten goed bereikbaar.

Op de Groene Loper aan de President Rooseveltlaan in Maastricht realiseert Ballast Nedam Development de komende jaren meer dan 1.000 woningen en appartementen. Een indrukwekkend nieuwbouwproject waarmee een nieuw stadsdeel voor Maastricht wordt gecreëerd. Het project bestaat uit verschillende deelprojecten in meerdere fasen. De verkoop van fase 1 van deelplan Laan van Bellevue aan de Groene Loper gaat nu van start.

Laan van Bellevue – fase 1
Door een selectie van verschillende architecten, DAT Architecten, Hilberink Bosch Architecten en Atelier Brink onder supervisie van West8 en Humblé, Martens & Willems Architecten, ontstaat een indrukwekkend, gevarieerd straatbeeld aan de Groene Loper. De ruime stadswoningen, herenhuizen en appartementen met balkon zijn ieder ontworpen met oog voor detail in de gevels en worden gebouwd met uiterst kwalitatieve bouwmaterialen.

In het totaal zijn er 13 verschillende woningtypen, zeven verschillende appartementen en één penthouse. De stadswoningen en herenhuizen variëren in grootte en hebben een woonoppervlakte van 118 m² tot 211 m². Meerdere woningen bieden de mogelijkheid tot het creëren van een extra verdieping, waardoor er meer ruimte ontstaat voor een groot gezin of een werkplek aan huis Daarnaast zijn er verschillende uitbouwopties voor de woningen.

De zeven verschillende appartementen zijn drie- of vierkamer appartementen en hebben een woonoppervlakte van 77 m² tot 147 m². Het penthouse van het complex bevindt zich op de vierde verdieping. Het penthouse heeft een woonkamer van maar liefst 90 m² en biedt een uitzicht van maar liefst 270 graden.

De koopsommen zijn voor de stadswoningen en herenhuizen zijn vanaf € 280.000,- en voor de appartementen vanaf € 280.000,-. Meer informatie is te vinden op de website van Wonen aan de Groene Loper: www.wonenaandegroeneloper.nl

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

 • Mannelijke inwoners

  15.115
 • Vrouwelijke inwoners

  16.335
 • Inwoners Maastricht

  58.955
 • Inwoners Maastricht

  63.798
 • Auto('s)

  0,7 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs

  € 171.000,-

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Bouwtypes

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie