Huis kopen

Huis kopen

Zorgeloos

Scherpste prijs

Juridische check

Huis kopen met
Boek & Offermans

Het kopen van een huis is spannend en leuk. Het begint vaak met zwijmelen bij de foto’s op internet. Maar met elke muisklik verschijnt er weer een andere woning die aan je verwachtingen voldoet.

Het blijkt moeilijk om uit het aanbod de juiste keuze te maken. Tijdens de zoektocht kun je best wel een gids gebruiken. Die gids is er: de aankoopmakelaar van Boek & Offermans. Wij zorgen voor zorgvuldige en deskundige begeleiding. Per slot van rekening gaat het misschien wel om de grootste aanschaf die je ooit in je leven zult doen.

Wij zijn er voor de antwoorden
Je bent toe aan de volgende stap en wilt een huis kopen. Wat zijn je woonwensen? Moet je huidige woning eerst worden verkocht? Wat zijn je financiële mogelijkheden? Allemaal vragen die op je afkomen.

Onze aankoopmakelaars zijn er voor de antwoorden. Door alles van tevoren goed door te spreken wordt het zoeken naar de juiste woning een stuk makkelijker.

Waarom Boek & Offermans?

  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • NVM Makelaar
  • Ervaren aankoopmakelaars
  • Kennis van de woningmarkt in Limburg
  • Extra capaciteit in huis, meer dan 30 medewerkers
  • Met 4 vestigingen, volledige dekking in Limburg

Huis kopen? Wij helpen je graag!

Onze makelaars komen graag bij je langs om jouw woonwensen te bepreken.

Naam & adres: (vereist)
Postcode & Plaats: (vereist)
Telefoon & E-mail: (vereist)
Privacyverklaring
Door een vinkje te plaatsen gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind u in onze Privacyverklaring.
Huis kopen

Jouw aankoopmakelaar

Wij helpen graag bij de zoektocht naar je droomhuis. Niet alleen als aankoopmakelaar, maar ook door je als eerste op de hoogte te stellen van nieuw woningaanbod.

Geef je woonwensen door en schrijf je gratis in als zoeker. Alijd als eerste op de hoogte van de nieuwste woningen en dus maak je meer kans om jouw droomhuis te vinden.

Tevreden opdrachtgevers

De door de makelaar opgewekte verwachtingen heeft hij volledig waargemaakt. Respect. Wij zijn geheel tevreden.

- 16 april 2021 -

Wij zijn heel erg tevreden over de service, het advies en de professionaliteit van Boek en Offermans.

- 14 april 2021 -

Ronald heeft me goed geholpen bij de verkoop van mijn woning. Hij is prettig in de omgang en heeft een pro-actieve houding. De overall begeleiding was zeer goed. Het huis was snel verkocht. Een pluspunt is dat hij ook ruim tijd neemt voor potentiele kopers. Iets wat je tegenwoordig, in een vervreemdende wereld, steeds minder tegenkomt. Ik ben tevreden over het proces. Een review is geen review zonder minpunt. De foto’s vond ik minder goed, deze zijn gemaakt door een extern bureau.

- 22 maart 2021 -

Het contact met de makelaar was ronduit prettig. Zeer deskundig en alles goed voorbereid. Een echte aanrader! Prachtige foto’s en video van het huis gemaakt en mede daardoor ook zeer veel belangstelling en snel verkocht.

- 15 maart 2021 -

Uitstekend begeleid, deskundig geadviseerd en bekwame bezichtigingen. Uitstekend onderhandeld en gedegen afhandeling van de koopovereenkomst.

- 15 maart 2021 -

Er was regelmatig persoonlijk contact. Ik werd veelvuldig op de hoogte gehouden over de vorderingen van bezichtigingen, biedingen en de verkoop. Maar ook voorzien van advies en al mijn vragen werden kundig en geduldig beantwoord. Alle administratie was keurig in orde en afspraken werden nagekomen. Ik ben ontzettend tevreden en blij dat ik mijn huis via Boek & Offermans Makelaars heb kunnen verkopen.

- 12 maart 2021 -

Zowel als aankoopmakelaar als verkoopmakelaar heb ik heel goede ervaringen met deze makelaar. Er wordt veel aandacht besteed aan persoonlijke contact en wensen van de klant. Speciaal woord van dank aan makelaar Stefan Stijns en aan mevr. Ashley Debougnoux. Beiden zijn erg vriendelijk en deskundig en staan altijd klaar . Niets leek te veel voor hen. Ondanks corona was er een heel prettige en persoonlijke begeleiding en afwikkeling, zowel bij de aankoop als bij de verkoop.

- 10 maart 2021 -

Zeer goede communicatie en afspraken. Goeie presentaties en snel verkocht door Sjors Zeer aan te raden.

- 3 maart 2021 -

Wij helpen je graag met de zoektocht naar jouw droomwoning

Gesprek aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie