Huis verkopen

Huis verkopen

Een eerlijk verkoop advies

Het beste verkoop plan

Groot zoekersbestand

Huis verkopen

Huis verkopen met
Boek & Offermans

Een huis verkopen doe je niet zomaar. Het is een belangrijke beslissing waar veel bij komt kijken. Hoe bereik je de juiste doelgroep? Wat is de juiste vraagprijs?

De makelaars van Boek & Offermans verkopen jouw huis op effectieve wijze. Wij zorgen ervoor dat je woning opvalt en wordt gevonden door potentiële kopers. Zowel onder andere 'op straat' als op diverse online media.

Met de hulp van deze website, een uitstekende ranking op Funda, professionele foto’s en inzet van social media brengen wij je huis onder de aandacht.

Op zoek naar een betrouwbare, deskundige en creatieve makelaar in Limburg om jouw huis te verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over onze manier van werken en onze tarieven tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.

10 Verkooptips

10 verkooptips

Een huis verkopen doe je niet zomaar. Het is een belangrijke beslissing waar veel bij komt kijken. Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring met het succesvol verkopen van diverse woningen. Graag delen wij 10 van onze verkooptips!

Huis verkopen

Jouw verkoopmakelaar

Het verkopen van een huis is een ingewikkeld zakelijk en juridisch proces. Onze verkoopmakelaars kennen de (Limburgse) markt en weten wat er speelt. Ze zijn experts in onderhandelingen en hebben veel kennis. Onze makelaars zijn er voor de antwoorden en zorgen voor een zorgeloos verkoopproces, je kunt op ons vertrouwen.

Het Boek & Offermans verkoopplan

Huis verkopen

Kennismaking /
waardebepaling

Een prettige kennismaking vinden we belangrijk, we moeten immers goed samenwerken bij de verkoop van jouw woning. De uitkomst is een vraagprijs waarbij je het meest gebaat bent: ‘Een realistische vraagprijs!’

Huis verkopen

Woning verkoop
gereed maken

De eerste indruk is erg belangrijk. Zorg dat de woning er netjes uitziet. Ruim hal en kamers op en investeer indien nodig in een kleine onderhoudsbeurt. Onze makelaars adviseren je graag!

Huis verkopen

Bezichtigingen
uitvoeren

Onze makelaar coòˆrdineert en begeleidt de bezichtigingen en is de contactpersoon voor potentièˆle kopers en kunnen bij hem/haar terecht met alle vragen over de woning. Het inzetten van de makelaar is een belangrijk contactmoment.

Huis verkopen

Onderhandelingen
met kopers

Niet in iedereen schuilt een geboren verkoper. Daarom s het fijn dat je het niet zelf hoeft te doen, maar kunt overlaten aan onze makelaar. Deze weet van de hoed en de rand en staat je bij met advies.

Huis verkopen

Ondertekenen
koopovereenkomst

Samen met de koper spreek je een verkoopprijs af. Daarnaast maak je samen afspraken over belangrijke onderdelen van de overeenkomst. Zoals datum van levering, lijst roerende zaken en ontbindende voorwaarden.

Huis verkopen

Naar de
notaris

Het verkoopproces is bijna afgerond. De laatste stap is het ondertekenen van de akte van levefing bij de notaris en het afronden van het financiële gedeelte. De nieuwe eigenaar krijgt na het ondertekenen van de akte alle sleutels.

Meer informatie over hoe wij je huis verkopen?

Hulp nodig of wil je gewoon meer informatie? Wij staan voor je klaar! Wij maken graag kennis en vertellen je meer over onze werkwijze.

Naam & adres: (vereist)
Postcode & Plaats: (vereist)
Telefoon & E-mail: (vereist)
Doel van de waardebepaling:
Privacyverklaring/>Door een vinkje te plaatsen gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind u in onze Privacyverklaring.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie