Huis verkopen

Huis verkopen

Een eerlijk verkoop advies

Het beste verkoop plan

Groot zoekersbestand

Huis verkopen met
Boek & Offermans

Een huis verkopen doe je niet zomaar. Het is een belangrijke beslissing waar veel bij komt kijken. Hoe bereik je de juiste doelgroep? Wat is de juiste vraagprijs?

Onze woningmakelaars verkopen jouw huis op effectieve wijze. Wij zorgen ervoor dat je woning opvalt en wordt gevonden door potentiële kopers. Zowel onder andere 'op straat' als op diverse online media.

Met de hulp van deze website, een uitstekende ranking op Funda, professionele foto’s en inzet van social media brengen wij je huis onder de aandacht.

Op zoek naar een betrouwbare, deskundige en creatieve makelaar in Limburg om jouw huis te verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over onze manier van werken en onze tarieven tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.

  Waarom Boek & Offermans?

  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • NVM Makelaar
  • Het beste verkoopplan
  • Kennis van de woningmarkt in Limburg
  • Extra capaciteit in huis, meer dan 25 medewerkers
  • Met 4 vestigingen, volledige dekking in Limburg

  Het Boek & Offermans verkoopplan

  Huis verkopen

  Kennismaking /
  waardebepaling

  Een prettige kennismaking vinden we belangrijk, we moeten immers goed samenwerken bij de verkoop van jouw woning. De uitkomst is een vraagprijs waarbij je het meest gebaat bent: ‘Een realistische vraagprijs!’

  Huis verkopen

  Woning verkoop
  gereed maken

  De eerste indruk is erg belangrijk. Zorg dat de woning er netjes uitziet. Ruim hal en kamers op en investeer indien nodig in een kleine onderhoudsbeurt. Onze makelaars adviseren je graag!

  Huis verkopen

  Bezichtigingen
  uitvoeren

  Onze makelaar coòˆrdineert en begeleidt de bezichtigingen en is de contactpersoon voor potentièˆle kopers en kunnen bij hem/haar terecht met alle vragen over de woning. Het inzetten van de makelaar is een belangrijk contactmoment.

  Huis verkopen

  Onderhandelingen
  met kopers

  Niet in iedereen schuilt een geboren verkoper. Daarom is het fijn dat je het niet zelf hoeft te doen, maar kunt overlaten aan onze makelaar. Deze weet van de hoed en de rand en staat je bij met advies.

  Huis verkopen

  Ondertekenen
  koopovereenkomst

  Samen met de koper spreek je een verkoopprijs af. Daarnaast maak je samen afspraken over belangrijke onderdelen van de overeenkomst. Zoals datum van levering, lijst roerende zaken en ontbindende voorwaarden.

  Huis verkopen

  Naar de
  notaris

  Het verkoopproces is bijna afgerond. De laatste stap is het ondertekenen van de akte van levefing bij de notaris en het afronden van het financiële gedeelte. De nieuwe eigenaar krijgt na het ondertekenen van de akte alle sleutels.

  Start met een gratis waardebepaling!

  Onze makelaars komen graag bij je langs.

  Naam & adres: (vereist)
  Postcode & Plaats: (vereist)
  Telefoon & E-mail: (vereist)
  Doel van de waardebepaling:
  Privacyverklaring
  Door een vinkje te plaatsen gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind u in onze Privacyverklaring.
  Huis verkopen

  Jouw woningmakelaar

  Je huis verkopen is soms een ingewikkeld zakelijk en juridisch proces. Onze woningmakelaars kennen de (Limburgse) markt en weten precies wat er speelt. Ze zijn experts in onderhandelingen en hebben veel ervaring op de woningmarkt.

  Wij staan met ons hele team voor je klaar en zijn er voor de antwoorden. Samen zorgen we voor een zorgeloos verkoopproces, je kunt op ons vertrouwen.

  Verkopen zonder gedoe
  Als wij je huis verkopen, heb je geen administratieve rompslomp en geen gedoe. Tijdens de bezichtigingen hoef je niet thuis te zijn, soms is het zelfs beter van niet. Het is onze ervaring dat belangstellenden meer durven te vragen aan ons, dan aan de eigenaar zelf, dit kan een hoop nuttige informatie opleveren voor een eventuele onderhandeling.

  10 Verkooptips

  10 verkooptips

  Een huis verkopen doe je niet zomaar. Het is een belangrijke beslissing waar veel bij komt kijken. Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring met het succesvol verkopen van diverse woningen. Hoe bereik je de juiste doelgroep? Wat is de juiste vraagprijs? Graag delen wij 10 van onze verkooptips!

  Hoe kunnen onze woningmakelaars jou helpen?

  Gesprek aanvragen

  Deze website maakt gebruik van cookies

  Voor welke cookies geef je akkoord?

  Meer informatie