Het Boek & Offermans verkoopplan

Als wij je huis verkopen, heb je geen administratieve rompslomp en geen gedoe. Tijdens de bezichtigingen hoef je niet thuis te zijn. Wij nemen alles uit handen.

  • Beginnen met een prettige kennismaking.
  • Een goed advies over de waarde van je huis
  • Als verkoopmakelaar begeleiden we je van A tot Z

Je huis verkopen in 6 stappen!

  • 1. Kennismaking
  • 2. Woning verkoop gereed maken
  • 3. Bezichtigingen
  • 4. Onderhandelingen
  • 5. Tekenen koopovereenkomst
  • 6. Juridische afhandeling en notariĆ«le overdracht
Het Boek & Offermans woning verkoopplan

1. Kennismaking

Een prettige kennismaking vinden wij belangrijk, we moeten immers goed samenwerken bij de verkoop van jouw woning. Vervolgens gaan we over tot de waardebepaling.

Samen bepalen we de waarde van de woning, hiervoor doen wij grondig onderzoek. We houden niet alleen rekening met het onderhoud en de technische staat van de woning, maar ook met de ligging en de woonomgeving. We inventariseren alle bijzonderheden. De uitkomst is een vraagprijs waarbij je het meest gebaat bent: 'Een realistische vraagprijs!'

Inventarisatie
Als eerste leggen we de basis voor het hele verkoopproces, de potentiele kopers bepalen. Wie is, volgens onze ervaringen, de juiste koper en hoe bereiken we deze? Dankzij onze goede marktkennis hebben wij vaak zicht op concrete kandidaten. Bovendien benaderen we de bij ons bekende woningzoekers.

De verkoop kan beginnen!

Het Boek & Offermans woning verkoopplan

2. Woning verkoop gereed maken

De eerste indruk is erg belangrijk. Zorg dat de woning er netjes uitziet. Ruim halen en kamers op en investeer indien nodig in een kleine onderhoudsbeurt. Zet een leuke bak met bloemen neer en zet de vuilnisbak uit het zicht.

Allemaal kleine dingetjes die je kan doen om een betere indruk achter te laten bij de potentiële kopers. Onze makelaars adviseren je dan ook met praktische tips die het verkoopresultaat verbeteren. Dat is samenwerken!

Doeltreffende marketing
Elke woning is uniek, dus ook de presentatie! Goede marketing is essentieel voor een succesvol verkoopproces. De presentatie van de woning dient dan ook optimaal te zijn. Door professionele foto's, een goede presentatie op Funda en de unieke presentatie op social media zijn doorslaggevend.

3. Bezichtigingen

Onze makelaar coordineert en begeleidt de bezichtigingen. Deze is contactpersoon voor potentiele kopers en zij kunnen bij hem terecht met al hun vragen. De bezichtigingen plannen wij altijd in onderling overleg in.

Een goede bezichtiging is een belangrijk onderdeel in het verkoopproces. Onze makelaar is altijd op tijd aanwezig en zal na de bezichtiging contact met je opnemen.

Belangrijk contactmoment
Het inzetten van onze makelaar tijdens de bezichtiging is een belangrijk contactmoment met de potentiele koper. Op dat moment leert de makelaar de woonwensen van de koper beter kennen. Deze informatie kan nuttig zijn tijdens de onderhandelingen. Wij houden je constant op de hoogte over de bezichtigingsresultaten.

4. Onderhandelingen

Niet in iedereen schuilt een geboren verkoper. Daarom is het fijn dat je het niet zelf hoeft te doen, maar kunt overlaten aan onze makelaars. Zij weten van de hoed en de rand en staan je bij met advies. De controle over het onderhandelingsproces verlies je nooit, want uiteindelijk beslis jij voor welke prijs je de woning verkoopt.

5. Ondertekenen koopovereenkomst

Samen met de koper spreek je een verkoopprijs af. Daarnaast maak je samen afspraken over andere belangrijke onderdelen van de koopovereenkomst zoals de datum van levering, ontbindende voorwaarden of een lijst met roerende zaken. Deze afspraken worden schriftelijk vastgelegd in een koopovereenkomst.

6. Notariƫle afhandeling

Het verkoopproces is bijna afgrond. De laatste stap is het ondertekenen van de akte van levering bij de notaris en het afronden van het financiele gedeelte. Hiernaa is de verkoop definitief. Gefeliciteerd! Je woning is verkocht!

Kennismaken?
Maak een afspraak!

Naam & adres: (vereist)
Postcode & Plaats: (vereist)
Telefoon & E-mail: (vereist)
Doel van de waardebepaling:
Privacyverklaring
Door een vinkje te plaatsen gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind u in onze Privacyverklaring.