Op zoek naar je droomhuis? Dan ben je hier aan het juiste adres!

De zoektocht naar de geschikte woning is niet altijd even makkelijk. Het woningaanbod veranderd snel en je moet snel reageren op een woning.

Door je in te schrijven als woningzoeker ontvang je van ons als een van de eerste het nieuwste woningaanbod wat aan jouw wensen voldoet in je e-mail box. Het maakt je zoektocht iets gemakkelijker en je bent steeds iets eerder op de hoogte dan anderen. Schrijf je in!

Inschrijven als woningzoeker

Naam & contactgegevens: (vereist)
Woningwensen: (vereist)
Privacyverklaring
Door een vinkje te plaatsen gaat u akkoord dat Boek & Offermans Makelaars u inschrijft als woningzoeker. U kunt zich op ieder moment zelf uitschrijven. Tevens gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind u in onze Privacyverklaring.
Nieuwsbrief ontvangen?

Vind ook je droomwoning zonder stress!

Ben je het eindeloze zoeken naar jouw perfecte woning zat? Meld je dan nu aan als woningzoeker en ontvang als een van de eerste het nieuwste woningaanbod dat perfect aansluit op jouw woonwensen! Het beste nieuws? Het is helemaal gratis!

Waarom Inschrijven als Woningzoeker?

 • Geen eindeloos scrollen meer
  Stop met het urenlang doorspitten van websites en advertenties. Zodra je je inschrijft, doen wij het werk voor je. Wij zoeken de woningen die aan jouw criteria voldoen en sturen deze direct naar jouw inbox.
 • Altijd als eerste op de hoogte
  Als woningzoeker krijg je als een van de eersten het nieuwste woningaanbod te zien. Dit betekent dat je sneller kunt reageren en de kans vergroot dat je jouw droomwoning vindt voordat anderen dat doen.
 • Op maat gemaakt aanbod
  We begrijpen dat iedereen unieke woonwensen heeft. Daarom sturen we je alleen woningen die aan jouw specifieke criteria voldoen. Zo hoef je je nooit meer door irrelevante aanbiedingen heen te worstelen.
 • Eenvoudig en gratis
  Inschrijven als woningzoeker is eenvoudig en kost je niets. Vul je gegevens in, geef je woonwensen aan, en ontvang voortaan het meest relevante woningaanbod rechtstreeks in je mailbox.