Makelen voor Groene Loper niet voor 'groentjes'

Geschreven door Martijn Weerts op 17 januari 2017

Geen weiland maar groen voor de deur. Auto overbodig, want veel voorzieningen zijn al aanwezig in de nabije omgeving. Te voet en op de fiets naar hartje Maastricht en het groene buitengebied. Aansluiten op bestaande wijken en nieuwe openbare ruimte. Ontwikkeling van nieuwe woningen in verschillende fases direct gericht op de wensen van de toekomstige bewoners. De verkoop van de nieuwe woningen aan de toekomstige Groene Loper wordt anders dan anders en is zeker niet voor ‘groentjes’.

Wij zijn dan ook blij dat wij onze gezamenlijke ervaring van meer dan 45 jaar in de makelaardij in dit bijzondere project kunnen gaan steken. En wij dat zijn Tijs Hillen en Cyril van de Veerdonk van Tijs Hillen Makelaardij en Stefan Stijns en Jeroen van Bokhoven van Boek & Offermans Woningmakelaars. Ons doel is om van de Groene Loper een duurzaam, functioneel en interessant woonproject te maken. Zelf wonen we allen in de nabije omgeving van Maastricht waardoor we ons bij dit project nauw betrokken voelen.

Vastgoed op maat
De kandidaat-koper staat voor ons centraal. Dat is best bijzonder, want de meeste nieuwbouwprojecten komen met een kant-en-klaar-aanbod waar zeer beperkt nog wat persoonlijke wensen vervuld kunnen worden.

U vraagt, wij draaien? Neen, niet in die extreme mate, want uiteraard zijn ook wij gebonden aan bepaalde instanties en richtlijnen. Maar wij houden wel rekening met wat u wilt. Zoekt u woonruimte voor u alleen? Bent u met zijn tweeën? Verwacht u gezinsuitbreiding? Wilt u wonen en werken in een pand combineren? Wilt u een woning waarin u ook als senior zo lang mogelijk kunt blijven wonen? Interactie tussen u en ons is voor ons de norm.

Diversiteit
Door onze werkwijze heeft u invloed op hoe het nieuwe vastgoed langs de Groene Loper in de stad zal uitzien. En op deze manier ‘groeit’ de Groene Loper geleidelijk tussen de omliggende wijken en de nieuwe openbare ruimte. Net als de bomen die er straks staan. Tussen nu en 2026 is er ruimte voor zo’n 1.000 nieuwe woningen. We kunnen de uitvoering in fases oppakken en steeds aanpassen op de nieuwste ontwikkelingen en inzichten.

Het vraag gestuurde vastgoed zorgt dat de Groene Loper mogelijkheden biedt voor iedereen. Diversiteit dragen we hoog in het vaandel. Kleinere woningen, grotere woningen of appartementen. Als makelaars willen we er samen met de projectontwikkelaars voor zorgen dat de Groene Loper voor elke bevolkingscategorie interessant wordt. Of u een ondernemer bent die een interessante bedrijfslocatie zoekt, een pas afgestudeerde die wil wonen in een bloeiende buurt of een koppel dat rustig wil genieten van de oude dag.

Ook de nabijgelegen, zeer verschillende, buurten zullen aansluiten op de Groene Loper. De barrière die de autoweg ooit was tussen oost en west is straks verdwenen. Het stadsdeel kan weer een geheel worden volgens de inzichten van deze tijd.

Anders dan anders
We zijn heel blij dat wij bij dit project betrokken zijn. In al zijn aspecten is de Groene Loper bijzonder. Een laan vol groen bovenop de tunnel op het moment dat uw woning opgeleverd wordt en tevens veel voorzieningen in de nabije omgeving. Kinderen kunnen te voet of met de fiets naar school, van basisschool tot internationale school en universiteit. U zit dicht bij de ontsluitingswegen richting Euregio en het treinstation én kunt tegelijk snel de natuur inlopen. Binnen een paar minuten staat u in het Buitengebied Geul en Maas ten noorden van de stad, of in Wyck en hartje Maastricht. Waar vind je dat? Wij worden er in ieder geval enthousiast van.

Bent u net zo enthousiast als wij? Schrijf u dan in voor het voortgangsbericht. Dan houden wij u op de hoogte. Uiteraard kunt u ook uw ideeën en suggesties met ons delen.

Meer informatie vind u op: www.mijngroeneloper.nl

Makelen voor Groene Loper niet voor 'groentjes'
Martijn Weerts
Neem contact op met Martijn

Interessant nieuws

Bekijk overzicht

Landelijke trend van afnemende woningverkopen nu ook in Limburg zichtbaar

In Limburg zijn in 2018 ruim 7.300 woningen van eigenaar gewisseld. De provincie sluit hiermee aan op de trend die in alle Nederlandse provincies zichtbaar is,...

Word jij onze Valentijnsdate?

Word jij onze Valentijnsdate? Verliefd...
Bekijk overzicht

Cookiebeleid

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie