Verkoopstart Villapark de Bousberg

Verkoopstart Villapark de Bousberg

Geschreven door Martijn Weerts op 26 mei 2017

Wonen in Villapark De Bousberg betekent wonen op de mooiste locatie in Zuid- Limburg aan de rand van de Brunssumerheide in Landgraaf. Wonen waar de natuur letterlijk tot aan uw deur komt. Het rustgevende uitzicht vanuit de woning, waar u thuis komt na een vaak hectische dag, is de belangrijkste waarde van wonen in Villapark De Bousberg.

In villapark De Bousberg komen meerdere bouwtypes: Beuk en Wilg worden momenteel aangeboden. Type Lariks volgt.

Kenmerkend aan de beide types is dat deze woningen in een L-vorm rondom de grote patiotuin zijn gebouwd. Alle verblijfsruimten zijn om deze patio gesitueerd en hebben op deze manier direct contact met de eigen tuin en het omliggende landschap. De entree van de woning is royaal en leidt u direct door het huis naar alle verblijf- en slaapruimten. De woning is hierdoor efficiënt en ook levensloopbestendig, omdat alle ruimten zich op de begane grond bevinden. Vanuit de open keuken en zithoek kijkt u uit op de oprit en tegelijkertijd op de patio. Vanuit de woonkamer kijkt u door het riante en te openen raam op de patio.

Het unieke aan dit concept is de gezellige beslotenheid en privacy in de directe natuur en het idee om uw eigen patio als bijzondere buitenkamer te kunnen ervaren.

Bezoek ook de projectwebsite www.bousberg.nl

Meer weten over dit onderwerp?

Verkoopstart Villapark de Bousberg
Jeroen van Bokhoven MRE RM RT MRICS
Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie