Beekstraat 48 , 6231 LH, Meerssen

 • 388 m²
 • D
prijs op aanvraag
Roger Vloet RM RT
Heeft u vragen?
Neem contact op met Roger
Nieuwsgierig naar dit object?
Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.

Omschrijving

In het centrum van de geliefde Zuid-Limburgse gemeente Meerssen is dit volumineuze winkelobject gelegen. Sinds vele decennia is in dit pand een gerenommeerde dames- en herenmodezaak Michelle & Michel Mode gevestigd. Het te koop aangeboden object bestaat uit een...

Toon meer

Kenmerken

Downloads

In het centrum van de geliefde Zuid-Limburgse gemeente Meerssen is dit volumineuze winkelobject gelegen. Sinds vele decennia is in dit pand een gerenommeerde dames- en herenmodezaak Michelle & Michel Mode gevestigd.

Het te koop aangeboden object bestaat uit een commerciële ruimte, groot circa 865 m² VVO, welke beschikt over ingangen aan de zijde van de Beekstraat en aan de zijde van de Gasthuisstraat. Tevens behoort een atelier aan de zijde van de Steegstraat, groot circa 371 m² VVO verdeeld over 3 verdiepingen, en een bovenwoning (met separate trapopgang) aan de zijde van de Beekstraat.

Met betrekking tot de commerciële ruimte en het bijbehorende atelier loopt de vigerende huurovereenkomst thans tot en met 31 januari 2029. De actuele huuropbrengst bedraagt € 159.683,87 per jaar exclusief BTW.
De bovenwoning is separaat verhuurd en kent een actuele huuropbrengst van € 5.054,64 per jaar.

In de toekomst kan de atelierruimte aan de zijde van de Steegstraat mogelijk worden herontwikkeld tot meerdere wooneenheden, e.e.a. onder het voorbehoud van het verkrijgen van goedkeuring van de gemeente Meerssen. De verkopende partij heeft nog geen onderzoek verricht naar deze mogelijkheden.

OVERIGE INFORMATIE

AANVULLENDE DOCUMENTATIE
Na ondertekening van een geheimhoudingsverklaring zijn op verzoek o.a. de volgende documenten beschikbaar:
- Akte van levering
- Kadastraal bericht en –kaart
- Splitsingsakte en -tekening
- Huurovereenkomst commerciële ruimte
- Gegevens VvE
- Meerjarenonderhoudsplanning VvE
- WOZ-beschikking
- Indexeringsbrief bovenwoning
- Plattegrondtekeningen
- Energielabel

OPLEVERING
Het object zal worden verkocht en geleverd ‘as-is, where is’, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur- en commerciële aspecten van het verkochte. Koper aanvaardt uitdrukkelijk het risico voortvloeiende uit de ‘as is, where is’ koop en levering en doet afstand van alle rechten voortvloeiend uit de artikelen 7:15 lid 1 en 7:17 van het Burgerlijk Wetboek. Tevens zullen de artikelen 6:228, 6:229, 6:230 lid 2, 7:20, 7:21 lid 1, 2 en 3 en 7:23 van het Burgerlijk Wetboek worden uitgesloten in de koopovereenkomst. Gezien het ‘as-is, where is’ karakter van deze transactie kan verkoper geen garanties verstrekken met betrekking tot de (juridische) staat van het object, met uitzondering van de beperkte garanties als omschreven in de eigendomsakte.

VOORBEHOUD
De voorgenomen verkoop van dit object is ten allen tijde onderworpen aan de definitieve goedkeuring van de verkopende partij.

DUE DILIGENCE
Tijdens de due diligence fase van het verkooptraject kunnen kandidaat-koper(s) worden verzocht om een integriteits- en/of solvabiliteitsverklaring te ondertekenen.

NIET EIGEN GEBRUIK
Verkoper heeft het verkochte nooit zelf feitelijk gebruikt en kan derhalve niet informeren over eigenschappen c.q. gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt.

VRAAGPRIJS
Op aanvraag.

ZEKERHEIDSSTELLING
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

INSTRUMENTEREND NOTARIS
Door koper nader aan te wijzen.

ONDERZOEKSPLICHT VAN DE KOPER
Koper is ten allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

BIEDINGSVOORWAARDEN
Verkoper heeft aan koper alle beschikbare informatie ter hand gesteld, zoals omschreven op de vorige pagina. Indien koper overgaat tot het uitbrengen van een bieding, wordt deze bieding beschouwd als zijnde uitgebracht op basis van de aangereikte informatie.
Indien de uitgebrachte bieding door verkoper wordt geaccepteerd, is er sprake van overeenstemming met betrekking tot de verkoop van onderhavig object en zal koper binnen 4 weken de koopovereenkomst, zoals beschikbaar in de dataroom, ondertekenen.

Verkoper zal na het bereiken van overeenstemming geen aanvullende garanties verstrekken aan koper.

DISCLAIMER
Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door Boek & Offermans Makelaars en haar opdrachtgever echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod wordt opdrachtgever en Boek & Offermans Makelaars niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en derhalve ook op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomende aanvaarding.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs prijs op aanvraag
Koop BTW belast nee
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie belegging
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Beekstraat 48
Plaats Meerssen
Provincie Limburg
Land Nederland
Ligging

  Oppervlakte en inhoud

  Perceeloppervlakte 388 m²

  Belegging

  Soort belegging winkelruimte
  Aantal huurders 2

  Energie

  Energielabel D
  Energielabel EPC 1.34
  Energielabel einddatum 2028-10-02

  Onderhoud

  Onderhoud binnen Goed
  Onderhoud buiten Redelijk tot goed

  Bedrijfstakken in

  Ontdek het object

  Beekstraat 48, 6231 LH, Meerssen
  Beekstraat 48, 6231 LH, Meerssen

  Locatie

  Beekstraat 48, 6231 LH, Meerssen

  Schaduwwijzer

  Roger Vloet RM RT
  Heeft u vragen?
  Neem contact op met Roger
  Nieuwsgierig naar dit object?
  Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.