Beersdalweg 110 , 6412 PE, Heerlen

  € 95 p/m² p.j.
  David Israel KRMT
  Heeft u vragen?
  Neem contact op met David
  Nieuwsgierig naar dit object?
  Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.

  Omschrijving

  GERENOVEERDE KANTOOR-/PRAKTIJKRUIMTE | ZICHTLOCATIE Tweedelig object, separaat beschikbaar - Beersdalweg 110 en Beersdalweg 110-A ALGEMEEN Deze voormalige kleuterschool uit de jaren vijftig, gebouwd in een prachtige carrévorm, heeft reeds een geheel nieuwe functie...

  Toon meer

  Kenmerken

  Oppervlakte 633 m²

  Downloads

  GERENOVEERDE KANTOOR-/PRAKTIJKRUIMTE | ZICHTLOCATIE

  Tweedelig object, separaat beschikbaar - Beersdalweg 110 en Beersdalweg 110-A

  ALGEMEEN
  Deze voormalige kleuterschool uit de jaren vijftig, gebouwd in een prachtige carrévorm, heeft reeds een geheel nieuwe functie als kantoor/praktijkruimte. Het geheel is onderverdeeld in een viertal verhuurbare ruimtes waarvan twee beschikbaar zijn. De te huren ruimte is verdeeld in de linkervleugel van Beersdalweg 110 en de iets lager gelegen ruimte aan de Beersdalweg 110A. Zowel Gera Orthopedische Schoentechniek en het Rode Kruis gingen u voor, dit is uw kans om op deze toplocatie te vestigen.

  De linkervleugel van de ruimte met huisnummer 110 wordt momenteel door de verhuurder geheel gerenoveerd en zal opgeleverd worden met een hoog opleveringsniveau voorzien van nieuwe installaties waaronder airco's en een cv-installatie voor het binnenklimaat. Bij de renovatie is speciale aandacht besteed aan duurzaamheid en zal bij oplevering opgeleverd worden met minimaal energielabel C. Gezien de huidige werkzaamheden kan een aanstaande huurder nog wensen aangeven ten aanzien van de indeling.
  De ruimte met huisnummer 110-A, een voormalige feestlocatie (deze functie is komen te vervallen), wordt in de huidige staat aangeboden maar kan in overleg met de verhuurder ander aangepast worden. Afhankelijk van het beoogde gebruik en de wensen van de nieuwe huurder kan de ruimte anders ingedeeld worden.

  INDELING
  Huisnummer 110
  Deze veelzijdige kantoor/praktijkruimte is te betreden via een gezamenlijke ingang vanaf de hoofdentree. Vanuit de entree, welke voorzien is van toilet faciliteiten, is een eigen ingang aanwezig die toegang geeft tot de diverse ruimtes. De beoogde indeling behelst zeven verschillende ruimtes van verschillende afmetingen die onder meer als spreekkamer, werkruimte of opslag kunnen dienen. Met name de twee grote ruimtes die grenzen aan de binnentuin kunnen nader opgedeeld worden indien gewenst. Voorts zal de ruimte voorzien worden van aansluitingen voor een keukenopstelling welke de huurder naar eigen inzicht kan plaatsen.

  Huisnummer 110-A
  Deze kantoor-, praktijk-, opslagruimte is te betreden via een eigen ingang aan de linkzijde van het gebouw. Hier is tevens een binnenterrein aanwezig die ten dienste staat van deze ruimte. De grote open ruimte is momenteel voorzien van een bar en is verder ingedeeld met separate heren/dames toilet faciliteiten en een keuken. De ruimte kan in de huidige staat in gebruik genomen worden, kan geheel open gemaakt worden met behoud van de kolommen of juist voorzien worden van een specifieke indeling. De huurprijs is uitgezonderd de eventuele verbouwing.

  VOORZIENINGEN
  - Separate meterkasten G/W/E
  - Vloer-, wand- en plafondafwerking
  - Airco
  - CV-installatie
  - Toiletfaciliteiten
  - Keuken aansluitingen

  BESTEMMINGSPLAN
  Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Heerlerheide Zuid', vastgesteld op 06 juni 2015. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Maatschappelijk' met aanvullende functieaanduiding 'Verenigingsleven'. U dient zelf bij de gemeente Heerlen te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

  LIGGING
  Het complex is gelegen ten Noord-Westen van het Centrum van Heerlen aan de bekende Beersdalweg welke het centrum met de auto- en meubelboulevard verbindt. Aan deze weg bevind zich een diversiteit van wonen en bedrijvigheid met gerenommeerde lokale middenstand waaronder Sieben Bouwpartners, autoschade WellColl en ITEK.

  BEREIKBAARHEID
  De op- en afrit van de autosnelweg ligt op iets meer dan twee kilometer afstand. Tevens bevindt zich op korte afstand de binnenring Parkstad, welke Heerlen, Landgraaf en Kerkrade verbindt. Ook met het openbaar vervoer is de bereikbaarheid goed te noemen, er is een bushalte en enkele meters afstand gesitueerd.

  METRAGE V.V.O.
  Huisnummer 110 : kantoor-/praktijkruimte : circa 431 m²
  aandeel algemene ruimte : circa 32 m²
  Huisnummer 110-A : kantoor-/praktijkruimte : circa 170 m²

  Totaal: circa 633 m²

  De opgegeven maatvoering zijn circa-maten. Er is geen NEN2580-meting voorhanden.

  HUURPRIJS
  Huisnummer 110 : € 95,- per m² per jaar zijnde € 3.665,41 per maand exclusief BTW.
  Huisnummer 110-A : € 65,- per m² per jaar zijnde € 920,83 per maand exclusief BTW.

  HUURPRIJSAANPASSING
  De indexering van de huurprijs vindt jaarlijks plaats op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

  HUURTERMIJN
  5 (vijf) jaar.

  VERLENGINGSTERMIJN
  Aansluitende perioden van telkens 5 (vijf) jaar.

  OPZEGTERMIJN
  12 (twaalf) maanden.

  BETALINGEN
  Huur per maand vooruit.

  AANVAARDING
  In overleg.

  OPLEVERINGSNIVEAU
  Basis opleveringsniveau, inclusief vloer en plafondafwerking met led inbouw armaturen, exclusief muurafwerking (schilderen/spuiten/behangen) waarbij het aanwezige inbouwpakket/installaties om niet aan huurder ter beschikking worden gesteld.

  DATUM VAN OPLEVERING
  Per augustus 2024, in onderling overleg.

  ZEKERHEIDSTELLING
  Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van 3 maanden bruto huurverplichting.

  HUUROVEREENKOMST
  Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende zaken (ROZ).

  ENERGIELABEL
  Momenteel Label G, geldig t/m 18-08-2025
  Na gereedkomen renovatie zal een nieuw label worden vervaardigd ten behoeve van het huidige gebruik.

  PARKEREN
  Parkeren is voorzien op eigen terrein alsmede op naastgelegen perceel van de gemeente (op dulden van de gemeente). De parkeeplaats wordt gedeeld met bestaande huurders.

  BEZICHTIGING
  Uitsluitend na afspraak met ons kantoor te Heerlen, 045 – 574 32 33.

  DISCLAIMER
  Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Indien de exacte maat voor u van belang is, kunt u deze laten opmeten. Deze informatieve brochure is geheel vrijblijvend en dient als uitnodiging voor het plannen van een bezichtiging en is niet bedoeld als aanbod.

  Toon meer

  Algemeen

  Huurprijs € 95 p/m² p.j.
  Servicekosten BTW belast Ja
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Hoofdfunctie kantoorruimte
  Bouwjaar 1957
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres Beersdalweg 110
  Plaats Heerlen
  Provincie Limburg
  Land Nederland
  Ligging
  • In woonwijk

  Kantoor

  Oppervlakte 633 m²
  Oppervlakte in units vanaf 170 m²

  Onderhoud

  Onderhoud binnen Goed
  Onderhoud buiten Redelijk tot goed

  Bedrijfstakken in

  Ontdek de kantoorruimte

  Beersdalweg 110, 6412 PE, Heerlen
  Beersdalweg 110, 6412 PE, Heerlen
  Beersdalweg 110, 6412 PE, Heerlen
  David Israel KRMT
  Heeft u vragen?
  Neem contact op met David
  Nieuwsgierig naar dit object?
  Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.