De Koumen 5 , 6433 KG, Hoensbroek

  € 525.000 k.k.
  David Israel KRMT
  Heeft u vragen?
  Neem contact op met David
  Nieuwsgierig naar dit object?
  Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.

  Omschrijving

  ALGEMEEN Het betreft hier een vrijstaande royale bedrijfswoning heeft een oppervlakte van 225m² waarvan 172m² gebruiksoppervlakte wonen, staande en gelegen op een perceel van 1.097 m². Op dit perceel kan aan de achterzijde een nader te realiseren bedrijfsruimte...

  Toon meer

  Kenmerken

  Oppervlakte 172 m²

  ALGEMEEN
  Het betreft hier een vrijstaande royale bedrijfswoning heeft een oppervlakte van 225m² waarvan 172m² gebruiksoppervlakte wonen, staande en gelegen op een perceel van 1.097 m². Op dit perceel kan aan de achterzijde een nader te realiseren bedrijfsruimte gerealiseerd welke langs de woning toegankelijk gemaakt kan worden.
  Dit geheel is ideaal voor wie wonen en werken wil samenvoegen op één locatie.

  Woonruimte:
  De bedrijfswoning dateert uit 1979, is netjes onderhouden en is deels al gemoderniseerd. Deze bungalow kent een gunstige indeling en biedt de kans om het geheel nader aan te passen naar eigen wensen om zo de ideale woning te realiseren. Voorts is aan de achterzijde een terras aanwezig dat uitkijkt op de tuin. Aan de ene zijde van de woning bevinden zich de woonkamer met open keuken en aangrenzend de eetkamer dat uitkijkt op de tuin. Zowel in de keuken als in de eetkamer is een lichtkoepel aanwezig waardoor de woning extra lichtinval geniet. Aan de andere zijde bevinden zich de slaapkamers met badkamer waarvan de grootste slaapkamer een eigen badkamer heeft. Het souterrain is zeer ruim en is onderverdeeld in twee ruimtes. De grootste van de twee is voorzien van ramen voor voldoende daglicht.

  Indeling:

  Souterrain
  Het souterrain is onderverdeeld in drie ruimtes waaronder twee multifunctionele ruimtes (4.31x7.90) / ( 2.51x3.12) en een in gebruik als cv-ruimte (3.63x1.56).

  Begane grond
  Ruime entree met meterkast, toiletruimte en trap naar het souterrain. Vanuit de hal bereikt u de woonkamer (4.16x10.48) met open keuken incl. inbouw apparatuur (2.49x3.50). Vanaf de woonkamer bereikt u de eetkamer met uitzicht op de tuin (4.16x2.85). Aangrenzend de eetkamer bevindt zich de grote slaapkamer (3.94x4.76) met eigen badkamer (3.76x2.40) die onlangs nog gerenoveerd is. Eveneens vanaf de entree bereikt u de overige drie slaapkamers (4.26x3.03) / (3.16X2.68) / (4.28x3.50) die gezamenlijk voorzien zijn van de tweede separate badkamer (3.16x1.97). Deze verdeling slaapkamers en badkamers is daarmee uitermate geschikt voor een gezin.

  Bedrijfsruimte:
  Op het achterste gedeelte van het perceel is ca. 450m² perceel (waaronder nu terras) beschikbaar dat nu in gebruik is als tuin. Echter kan op dit deel een bedrijfsruimte gerealiseerd worden met inachtname van een totale bebouwingspercentage van 80% van het perceel met een maximale hoogte van 15 meter. Voor de werkelijke contouren van de bebouwingsmogelijkheden verwijzen wij naar de Gemeente Heerlen.

  BIJZONDERHEDEN
  - CV installatie t.b.v. heteluchtverwarming en vloerverwarming
  - Drie boilers voor warmatervoorziening
  - Alarmsysteem in gehele woning
  - Alle elektriciteitskabels zijn reeds vervangen
  - Schouw reeds verwijderd
  - Aan de rechterzijde van de woning kan een oprit naar de bedrijfsruimte worden gerealiseerd

  AANVAARDING
  In onderling overleg.

  ZEKERHEIDSTELLING
  Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom.

  KOOPOVEREENKOMST
  De koopakte wordt opgesteld volgens model NVM.

  ONDERZOEKSPLICHT
  Koper is ten alle tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van het object.

  OPLEVERING
  Het object zal worden verkocht en geleverd ‘as-is, where is’, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig
  soort, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur en commerciële aspecten van het verkochte.

  ENERGIELABEL
  Het energielabel is in aanvraag.

  PARKEREN
  Ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig aan de doorgaande weg.

  KADASTER
  Gemeente Heerlen
  Sectie U
  Nummer 1470
  Perceelgrootte 1.097 m²

  LIGGING
  Onderhavig object is centraal gelegen op bedrijventerrein De Koumen in Hoensbroek (Heerlen - Noord), dat naast nieuwbouw, vooral voorziet in bebouwing uit de jaren tachtig en negentig van de vorige eeuw. De directe omgeving van het complex oogt verzorgd en wordt vooral gekenmerkt door de aanwezigheid van allerhande ondernemingen variërend van productie, handel tot opslag.

  BEREIKBAARHEID
  Bereikbaarheid van het geheel is goed door de nabij gelegen op- en afrit van de autosnelweg Heerlen / Aken (A76), alsmede Antwerpen / Brussel. Chemelot alsmede vliegveld Maastricht-Aachen Airport zijn slechts 15 autominuten verwijderd. Het treinstation van Hoensbroek is op loopafstand bereikbaar en er stoppen bussen nabij het object.

  BESTEMMINGSPLAN
  Het gebouw is binnen vigerend bestemmingsplan “Bedrijventerrein Hoensbroek-Zuid”, vastgesteld op 02-09-2005, bestemd als Bedrijfswoning. Binnen deze bestemming zijn bedrijfsmatige activiteiten van categorie 2, 3 en 4 toegestaan zoals omschreven in de bij het bestemmingsplan behorende Staat van bedrijfsactiviteiten. Het bestemmingsplan is op eerste aanvraag beschikbaar via ons kantoor.

  DISCLAIMER
  Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele
  aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
  Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Indien de exacte maat voor u van belang is, kunt u deze
  laten opmeten. Deze informatieve brochure is geheel vrijblijvend en dient als uitnodiging voor het plannen van een
  bezichtiging en is niet bedoeld als aanbod.

  Toon meer

  Algemeen

  Vraagprijs € 525.000 k.k.
  Servicekosten BTW belast Nee
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Hoofdfunctie bedrijfsruimte
  Bouwjaar 1979
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres De Koumen 5
  Plaats Hoensbroek
  Provincie Limburg
  Land Nederland
  Ligging
  • Bedrijventerrein

  Bedrijfsruimte

  Bedrijfshal oppervlakte 172 m²
  Oppervlakte in units vanaf 172 m²

  Onderhoud

  Onderhoud binnen Redelijk tot goed
  Onderhoud buiten Redelijk tot goed

  Bedrijfstakken in

  Ontdek de bedrijfsruimte

  De Koumen 5, 6433 KG, Hoensbroek
  De Koumen 5, 6433 KG, Hoensbroek
  De Koumen 5, 6433 KG, Hoensbroek

  Locatie

  De Koumen 5, 6433 KG, Hoensbroek

  Schaduwwijzer

  David Israel KRMT
  Heeft u vragen?
  Neem contact op met David
  Nieuwsgierig naar dit object?
  Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.