Grotestraat 73 , 5801 BE, Venray

  € 79.000 p.j.
  Nieuwsgierig naar dit object?
  Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.

  Omschrijving

  Ontdek Grotestraat 73 - uw ideale winkelruimte in het bruisende Venray! Met een opvallende frontbreedte van 8,3 meter en een ruimte van 326m², biedt Grotestraat 73 de perfecte locatie voor uw onderneming. Gelegen in een A1 locatie, temidden van een levendige...

  Toon meer

  Kenmerken

  Oppervlakte 399 m²

  Bedrijfstakken in

  Downloads

  Ontdek Grotestraat 73 - uw ideale winkelruimte in het bruisende Venray!
  Met een opvallende frontbreedte van 8,3 meter en een ruimte van 326m², biedt Grotestraat 73 de perfecte locatie voor uw onderneming. Gelegen in een A1 locatie, temidden van een levendige winkelstraat en omringd door grote winkelketens, profiteert u van een constant stroom van potentiële klanten.

  Maar dat is niet alles. We hebben de ruimte geoptimaliseerd om aan uw behoeften te voldoen. De achteruitgang is afgesloten met een hoogwaardige Noya-deur, waardoor uw winkel veilig en beschermd is. Daarnaast hebben we de c.v.-ketel en KPN-aansluitingen verplaatst om de efficiëntie en functionaliteit van de ruimte te verbeteren.

  Om de ruimte nog aantrekkelijker te maken, hebben we de omtimmering van de kolommen verwijderd, waardoor u over een open en veelzijdige ruimte beschikt die u naar eigen wens kunt inrichten. Bovendien heeft u de controle over uw energieverbruik dankzij eigen energiemeters voor gas, elektriciteit en water. Door de plaatsing van zonnepanelen kan de gasmeter zelfs worden geëlimineerd, waardoor u kunt profiteren van duurzame energie.

  Het object gelegen aan de Grotestraat 73 te Venray ligt midden in het centrum van Venray. In de geweldig drukke winkelstraat ligt het object naast de kledingwinkel "Norah". Het object is erg makkelijk te bereiken. Rondom het winkelcentrum zijn verschillende parkeermogelijkheden, zodat u te voet richting locatie kunt lopen.

  Mis deze unieke kans niet om uw bedrijf te vestigen op deze strategische locatie. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te plannen en uw toekomstige succes te verzekeren in Grotestraat 73!

  Toon meer

  Algemeen

  Huurprijs € 79.000 p.j.
  Servicekosten BTW belast Ja
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Hoofdfunctie winkelruimte
  Bouwjaar 1973
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres Grotestraat 73
  Plaats Venray
  Provincie Limburg
  Land Nederland
  Ligging
  • Winkelgebied stadscentrum

  Winkelruimte

  Oppervlakte 399 m²
  Oppervlakte in units vanaf 347 m²
  Oppervlakte verkoop vloer 347 m²

  Onderhoud

  Onderhoud binnen Uitstekend
  Onderhoud buiten Uitstekend

  Bedrijfstakken in

  Ontdek de winkelruimte

  Grotestraat 73, 5801 BE, Venray
  Nieuwsgierig naar dit object?
  Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.

  Cookiebeleid

  Voor welke cookies geef je akkoord?

  Meer informatie