Grotestraat 95 97 - 99 , 5801 BE, Venray

  • B
€ 895.000 k.k. / € 68.500
Nieuwsgierig naar dit object?
Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.

Omschrijving

Locatie De Grotestraat is de hoofdwinkelstraat van Venray en kenmerkt zich door het aantal gevestigde landelijke filiaalbedrijven. Hier treft u naast het modehuis Berden onder andere de winkels van H&M, Gerry Weber, Hema, Kruidvat, Durlinger Schoenen, Van Haren,...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 685 m²

Downloads

Locatie
De Grotestraat is de hoofdwinkelstraat van Venray en kenmerkt zich door het aantal gevestigde landelijke filiaalbedrijven. Hier treft u naast het modehuis Berden onder andere de winkels van H&M, Gerry Weber, Hema, Kruidvat, Durlinger Schoenen, Van Haren, Norah, Shoeby en Jeans Centre aan naast de exclusieve winkels van Puur mode en Ricor.

OBJECT
De momenteel verhuurde winkelruimte beschikt over een verhuurbaar vloeroppervlak van in totaal circa 700 m². Mede door een front van circa 10 meter heeft de winkel voldoende attentiewaarde. Laden en lossen kan via de voorzijde, waar aan de linkerzijde een expeditie mogelijkheid is.

LIGGING
Het object is gelegen aan de Grotestraat, nabij de H&M. De straat vormt de verbinding tussen het veel bezochte horecapleinen aan de Grote Markt en het Henseniusplein.

Venray kent een scala aan winkelvoorzieningen. Het gezellige winkelcentrum bruist. De eigen schouwburg is de trots binnen de gemeente. Verder zijn er voldoende horeca gelegenheden waar u gezellig kunt toeven. In de Grotestraat zijn diverse grote winkelketens gevestigd, waaronder de Hema, Blokker, Kruidvat, Etos en H&M. Voorts is de plaatselijke winkelier actief. U vindt er diverse bakkers en slagers.

Vanuit de Schoolstraat zijn er goede verbindingen naar het NS Station van Venray-Oostrum en naar de A73. Via de A73 zijn Nijmegen en de Randstad bereikbaar richting het noorden en Venlo en het Ruhrgebied richting het zuiden.

METRAGE
Winkelruimte van circa 700 m² op de begane grond, het pand heeft verdiepingen maar deze worden uitsluitend aangeboden als woonruimte.
De bovenwoning heeft een woonoppervlakte van ca 134 m² en bestaat uit 2 etages. Op de eerste verdieping bevinden zich o.a. de woonkamer met aangrenzend ruim balkon, de keuken, badkamer en slaapkamer. De tweede etage is in hoofdzaak slaapverdieping.

PARKEREN
In de nabije omgeving is voldoende parkeergelegenheid op openbaar terrein dan wel parkeergarages aanwezig. Voor openbare parkeerplaatsen is er een blauwe parkeerschijf of een betaalde parkeerkaart nodig.

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan (voorontwerp) ‘NL.IMRO.0984.BP16001-vo01’, vastgesteld op 20-03-2018. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming ‘Centrum-Kernwinkelgebied’. U dient zelf bij de gemeente Venray te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

PRIJS
De vraagprijs van het geheel bedraagt € 895.000,- kosten koper. De huurovereenkomst van de winkelruimte heeft een eindig karakter.
De bovengelegen verdiepingen zijn in gebruik bij eigenaresse die recht van vruchtgebruik heeft / zal krijgen.

AANVAARDING
In onderling overleg.

OPLEVERING
Het object wordt als casco verhuurd maar in de huidige staat aan huurder opgeleverd. Tot het gehuurde behoren het toilet en de pantry-opstelling en de meterkast met aansluitingen op de nutsvoorzieningen. De overige door vertrekkend huurder aangebrachte technische installaties zoals de airco en c.v., vloer-, plafondafwerking en verlichting blijven behouden en worden 'om niet' overgedragen aan de opvolgend huurder.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor te Venray, 0478 – 636 922.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 895.000 k.k. / € 68.500
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwjaar 1948
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Grotestraat 95 97 - 99
Plaats Venray
Provincie Limburg
Land Nederland
Ligging
  • Winkelgebied stadscentrum

Winkelruimte

Oppervlakte 685 m²
Oppervlakte in units vanaf 685 m²
Oppervlakte verkoop vloer 600 m²

Energie

Energielabel B
Energielabel einddatum 2033-03-06

Onderhoud

Onderhoud binnen Redelijk tot goed
Onderhoud buiten Redelijk tot goed

Bedrijfstakken in

Ontdek de winkelruimte

Grotestraat 95 97 - 99, 5801 BE, Venray
Nieuwsgierig naar dit object?
Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.