Honigmannstraat 33 - 35 , 6411 LJ, Heerlen

  • F
€ 375.000 k.k.
David Israel KRMT
Heeft u vragen?
Neem contact op met David
Nieuwsgierig naar dit object?
Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.

Omschrijving

Woon-Winkelobject | Honigmannstraat 33-55 | Heerlen - Gelegen op een uitstekende locatie in het stadscentrum van Heerlen. - Goede, gevarieerde bedrijvigheid in de directe omgeving. Vraagprijs € 375.000,- kosten koper OBJECT Het geheel behelst commerciële ruimte...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 356 m²

Downloads

Woon-Winkelobject | Honigmannstraat 33-55 | Heerlen

- Gelegen op een uitstekende locatie in het stadscentrum van Heerlen.
- Goede, gevarieerde bedrijvigheid in de directe omgeving.

Vraagprijs € 375.000,- kosten koper

OBJECT
Het geheel behelst commerciële ruimte op de begane grond en het souterrain met op de verdiepingen een bovenwoning. Hoewel de woning nu inpandig bereikbaar is kan deze weer voorzien worden van separate entree met opgang zoals voorheen het geval was.

De commerciële ruimte (ca. 132 m² op BG) is thans in gebruik door de bekende Cappucino Lounge als (dag) horeca onderneming. De ruimte is onderverdeeld in het restaurantgedeelte aan de op de volledige begane grond met in het midden de keuken en naastgelegen sanitaire ruimte. Aan de voorzijde is een riante schuifpui aanwezig (ca. 5,25 m) om de ruimte optimaal met het terras te verbinden. In het souterrain is nog een ruime opslag aanwezig die per trap te bereiken is.

De woonruimte (ca. 154 m²) op de bovengelegen verdiepingen is te betreden vanuit een opgang in de commerciële ruimte. De eerste verdieping is onderverdeeld in woonkamer/eetkamer aan de voorzijde met achtergelegen separate keuken. Grenzend aan de eetkamer en keuken bevindt zich een dakterras. Op deze verdieping is tevens de badkamer en separaat toilet gelegen, te betreden vanaf de overloop. De tweede verdieping is onderverdeeld in vier kamers waarvan één in gebruik als CV ruimte en twee kamers in directe verbinding staan met de naastgelegen kamer. Indien de indeling aangepast wordt en de CV verplaatst wordt kunnen vier kamers als slaapkamers dienen.

Huurovereenkomst
De commerciële ruimte op de begane grond en souterrain is thans verhuurd aan de huurder welke overeenkomst per 1 februari 2024 eindigt. Vigerende huurovereenkomst is niet verlengd wegens het staken van onderneming. Huuropbrengst per heden is op te vragen via ons kantoor.

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Cityplan Heerlen', deels onherroepelijk vastgesteld op 15-12-2021. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming: enkelbestemming 'Centrum' met aanvullend gebiedsaanduiding 'horeca tot en met cat. 2' van toepassing. U dient zelf bij de gemeente Heerlen te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen vigerend bestemmingsplan.

LIGGING
Gelegen in het kernwinkelgebied van het centrum van Heerlen op goede winkellocatie. In de nabijheid zijn onder andere winkelcentrum Corio Center, de stadsschouwburg en het Maankwartier gesitueerd. Kenmerkend aan het winkelgebied is een goede variatie aan bedrijvigheid, waaronder Berden, Used Products, ING, restaurant La Cubanita en diverse lokale ondernemers.

BEREIKBAARHEID
Het geheel is gunstig gesitueerd ten aanzien van de bereikbaarheid. Bushalte en NS Station bevinden zich op steenworp afstand. Op korte afstand bevindt zich de af- en oprit naar de A76 richting Aken en Eindhoven. Daarnaast is het centrum van Heerlen goed ontsloten naar omliggende verbindingswegen.

PARKEREN
Op steenworp afstand zijn twee parkeergarages gelegen. Daarnaast zijn er - eveneens op loopafstand - diverse openbare (betaalde) parkeergelegenheden.

METRAGE
Commerciële ruimte
Restaurant ca. 132 m²
Kelder ca. 70 m²
Totaal ca. 202 m²

Woonruimte
Eerste verd. ca. 74 m²
Tweede verd. ca. 80 m²
Totaal ca. 154 m²

HUURINKOMSTEN
Op te vragen via ons kantoor.

VRAAGPRIJS
€ 375.000,- kosten koper.

OPLEVERINGSNIVEAU
In huidige deels verhuurde staat onder de conditie "as is- where is". Oplevering met het huidige afwerkings- en voorzieningenniveau.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom.

AANVAARDING/DATUM VAN OPLEVERING
In onderling overleg.

KOOPOVEREENKOMST
De koopakte wordt opgesteld volgens model NVM.

ENERGIELABEL
Honigmannstraat 33: Label wordt momenteel opgemaakt.
Honigmannstraat 35: Label F t/m 31-12-2030

ONDERZOEKSPLICHT
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van het object.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor te Heerlen, 045 – 574 32 33.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Indien de exacte maat voor u van belang is, kunt u deze laten opmeten. Deze informatieve brochure is geheel vrijblijvend en dient als uitnodiging voor het plannen van een bezichtiging en is niet bedoeld als aanbod.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 375.000 k.k.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwjaar 1924
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Honigmannstraat 33 - 35
Plaats Heerlen
Provincie Limburg
Land Nederland
Ligging
  • Winkelgebied stadscentrum

Winkelruimte

Oppervlakte 356 m²
Oppervlakte in units vanaf 132 m²
Oppervlakte verkoop vloer 132 m²
Horeca toegestaan ja

Energie

Energielabel F
Energielabel einddatum 2030-12-31

Onderhoud

Onderhoud binnen Redelijk
Onderhoud buiten Redelijk tot goed

Bedrijfstakken in

Ontdek de winkelruimte

Honigmannstraat 33 - 35, 6411 LJ, Heerlen
Honigmannstraat 33 - 35, 6411 LJ, Heerlen
Honigmannstraat 33 - 35, 6411 LJ, Heerlen

Locatie

Honigmannstraat 33 - 35, 6411 LJ, Heerlen

Schaduwwijzer

David Israel KRMT
Heeft u vragen?
Neem contact op met David
Nieuwsgierig naar dit object?
Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.