Hoofdstraat 19 , 6431 LA, Hoensbroek

  € 249.000 k.k.
  David Israel KRMT
  Heeft u vragen?
  Neem contact op met David
  Nieuwsgierig naar dit object?
  Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.

  Omschrijving

  WOON-WINKEL OBJECT | HOENSBROEK Verhuurde commerciële ruimte met beschikbare bovenwoning. Gunstig gelegen in het hoofdwinkelgebied van Hoensbroek. OBJECT Aan de Hoofdstraat in Hoensbroek mogen wij dit karakteristieke woon-winkelpand aanbieden dat gebouwd is in...

  Toon meer

  Kenmerken

  Oppervlakte 141 m²

  Downloads

  WOON-WINKEL OBJECT | HOENSBROEK

  Verhuurde commerciële ruimte met beschikbare bovenwoning. Gunstig gelegen in het hoofdwinkelgebied van Hoensbroek.

  OBJECT
  Aan de Hoofdstraat in Hoensbroek mogen wij dit karakteristieke woon-winkelpand aanbieden dat gebouwd is in 1920 en voorzien van een markante gevel. De begane grond verdieping met winkelruimte is geheel verhuurd aan een dierenwinkel. De woonruimte op de verdieping behelst een grote bovenwoning vrij van huur en gebruik.

  De verhuurde winkelruimte is geheel op een niveau en omvat ca. 141 m² waarvan 122 m² verkoopvloer. Aan de straatzijde bevindt zich de overdekte entree met aan beide zijden etalages. De ruimte heeft aan de achterzijde ruimtes voor opslag en separaat toilet. Hier is tevens een achter ingang aanwezig die leidt naar de tuin van de bovenwoning.

  De bovengelegen woning is verdeeld over vier verdiepingen waarvan op de begane grond de separate entree naast de winkel. De woonruimte omvat ca. 210 m² verdeeld over twee bouwlagen met op de zolderverdieping nog 20 m² aanvullende ruimte. Op de eerste verdieping zijn woonkamer, keuken met inbouwapparatuur en aansluitende eetkamer gelegen. Op de tweede verdieping zijn de drie slaapkamers en de badkamer met wastafel, douche en toilet gelegen. Voorts is er een riante tuin aanwezig van ca. 85 m² zodat men kan genieten van een buiten. Aansluitend aan de tuin bereikt men de garage die met ca. 106 m² eveneens ruim te noemen is. De garage is via de achterzijde bereikbaar vanaf de openbare weg via de parkeerplaats van de achtergelegen flat.

  LIGGING
  Gelegen in het centrum van Hoensbroek tussen de Markt en de Kouvenderstraat op goede winkelstand. Kenmerkend voor het winkelgebied is de charmante mix aan landelijk opererende ketens, gerenommeerde lokale middenstand en gezellige horeca. Naast de supermarkten Plus, Aldi, Lidl en Albert Heijn zijn er in de directe omgeving onder meer Zeeman, Kruidvat en Jola mode gevestigd.

  BEREIKBAARHEID
  Hoensbroek centrum is goed bereikbaar per auto of OV. Hoensbroek is middels de N300 (buitenring Parkstad Limburg) direct aangesloten op snelwegen A76/A2 (Aken - Eindhoven), alsmede A79 (Heerlen - Maastricht). Tevens is NS station Woonboulevard op korte afstand gelegen en zijn er diverse bushaltes in de directe omgeving te vinden.

  PARKEREN
  Parkeren voorzien op eigen terrein in de garage. Overig parkeren aan de openbare weg en de nabijgelegen parkeerplaats aan de Markt en Gebrookerplein.

  BESTEMMING
  Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan "Hoensbroek Centrum" vastgesteld op 17-09-2009. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming centrumvoorzieningen (detailhandel, dienstverlening, kantoor en horeca met wonen op de verdiepingen). U dient zelf bij de gemeente Heerlen te verifiëren of het door u gewenste gebruik van de winkel- en woonruimte mogelijk is.

  KADASTER
  Gemeente Hoensbroek, Sectie D, Perceel 3766, Groot 400 m²

  VRAAGPRIJS
  € 249.000,- k.k.

  HUUROPBRENGST WINKEL
  € 6.600,- per jaar vrij van BTW

  HUURTERMIJN WINKEL
  Jaarlijks met een opzegtermijn van 3 maanden.

  OPLEVERINGSNIVEAU
  In huidige staat onder de conditie "as is- where is". Oplevering met het huidige afwerkings- en voorzieningenniveau.

  ZEKERHEIDSSTELLING
  Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom.

  AANVAARDING/DATUM VAN OPLEVERING
  In onderling overleg.

  KOOPOVEREENKOMST
  De koopakte wordt opgesteld volgens model NVM.

  ENERGIELABEL
  Winkel:
  C.
  Geldig tot 01-03-2034

  Woning:
  D.
  Geldig tot 01-02-2034

  ONDERZOEKSPLICHT
  Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van het object.

  BIJZONDERHEDEN
  Aan de hand van meest recente meetinstructies gebruiksoppervlakte woningen en gebruiksoppervlakte bruto inhoud woningen is een meetstaat opgesteld. Deze instructie wordt ook wel de Branche Brede Meetinstructie genoemd. De meetinstructie wijkt op een aantal aspecten af van de NEN 2580. Er is geen NEN2580-meting voorhanden.

  BEZICHTIGING
  Uitsluitend na afspraak met ons kantoor te Heerlen, 045 – 574 32 33.

  DISCLAIMER
  Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

  Toon meer

  Algemeen

  Vraagprijs € 249.000 k.k.
  Servicekosten BTW belast Nee
  Status Verkocht onder voorbehoud

  Bouw

  Hoofdfunctie winkelruimte
  Bouwjaar 1920
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres Hoofdstraat 19
  Plaats Hoensbroek
  Provincie Limburg
  Land Nederland
  Ligging
  • Winkelgebied stadscentrum

  Winkelruimte

  Oppervlakte 141 m²
  Oppervlakte in units vanaf 141 m²
  Oppervlakte verkoop vloer 122 m²
  Horeca toegestaan ja

  Onderhoud

  Onderhoud binnen Goed
  Onderhoud buiten Goed

  Bedrijfstakken in

  Ontdek de winkelruimte

  Hoofdstraat 19, 6431 LA, Hoensbroek
  Hoofdstraat 19, 6431 LA, Hoensbroek
  David Israel KRMT
  Heeft u vragen?
  Neem contact op met David
  Nieuwsgierig naar dit object?
  Plan een bezichtiging of download de brochure voor meer informatie.